Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
e i toBillie Jean:A i t sto kazes Lucky!!!Al ako vec o njemu nista ne znaju bolje da cute i ne brukaju se !!! ;-) ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e i toBillie Jean:A i t sto kazes Lucky!!!Al ako vec o njemu nista ne znaju bolje da cute i ne brukaju se !!! ;-) ;-)

pa jel baka ili deda?tyra:majklova bolest se zove vitiligo . u emisiji opre vinfri je otvoreno pricao o tome . bolest je genetski nasledna , valjda je njegova baka imala istu .

.......baš mi ga je žao
......a one seljačine misle da je pedofil i ko zna šta još:mad:.........i nerviraju me 50 i eminem kad ga ismevaju u pesmama!!!!:mad: šta im je koji **** on uradio?!?!?!?!!?!? 

Pa ako mi nadjes dokaze da jeste svaka cast,posto nije!!!Ne znam samo sto je onda taj mali svedocio u njegovu korist,a nije rekao da ga je majkl napadao!!!natasha`:i moja tetka ima vitiligo..pa sta sad....
treba svi da placemo....
i jesu pricali za njega da je pedofil...pa zar nije on je*bao (da tako kazem) onog malo sto je glumio u "sam u kuci" ? tako se pricalo..
majkl dzekson...
Billie Jean:Ako je iko pratio sudjenje,i ako je neko njegov fan,to sam ja!!!Pola onih stvari u novinama nije ni bilo na sudjenju,tako da,novine kao i uvek lazu!!!
e stvarno jedna takva ikona kao shto je majkl nije zasluzhila da prolazi kroz to shto prolazi.....samo zbog pohlepe drugih ljudi,zhalosno....Billie Jean:Ako je iko pratio sudjenje,i ako je neko njegov fan,to sam ja!!!Pola onih stvari u novinama nije ni bilo na sudjenju,tako da,novine kao i uvek lazu!!!
Znam da su to bili profesionalci i da su glumili!!!Kexi_90:a jel znaš ti da kamermanima i novinarima uopšte nije bilo dozvojeno da snimaju suđenje!? gledala si profesionalce koji su bili na pravom suđenju i svaku reč,svaki pokret verno prikazali na snimanju lažnog suđenja! ! ! NIKO NIJE VIDEO SUĐENJE DO ONIH KOJI SU MU PRISUSTVOVALI.......i naravno oni koji su virili kroz prozor......
I sa tobom se potpuno slazem!!!Ja smatram da nije zasluzio,ne samo zato sto ga obozavam,pokusavam da gledam objektivno,i dolazim do zakljucka da bas nije nicim to zasluzio!!!Makijavelli:e stvarno jedna takva ikona kao shto je majkl nije zasluzhila da prolazi kroz to shto prolazi.....samo zbog pohlepe drugih ljudi,zhalosno....![]()