Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jaaadan:cry:.......baš mi ga je žao:cry:......a one seljačine misle da je pedofil i ko zna šta još:mad:.........i nerviraju me 50 i eminem kad ga ismevaju u pesmama!!!!:mad: šta im je koji **** on uradio?!?!?!?!!?!? :evil:

Da,da!Vitiligo je jako retka bolest koze i kada izadjes na sunce belis!!!Jako je retka!!!On je to nasledio po ocevoj liniji,on i Latoya!!!Dugo je to krio,i zato je rekao da se sam beleo!!!Al to nije tacno.I postoje slike,tacno se vide fleke od te bolesti,jos kad je imao 18 godina!!! :(

i moja tetka ima vitiligo..pa sta sad....
treba svi da placemo....
i jesu pricali za njega da je pedofil...pa zar nije on je*bao (da tako kazem) onog malo sto je glumio u "sam u kuci" ? tako se pricalo..

majkl dzekson...

mw_cry.gif
mw_cry.gif
mw_cry.gif
mw_cry.gif
mw_cry.gif
mw_cry.gif
mw_cry.gif

mozda sam bila preostra...ali zasto bismo mi plakali zbog njega...i nekim nevaznim..mislim nepoznatim ljudima se desavaju takve stvari..pa nikom nista....
vitiligo..nije opasna bolest..samo ne mozes da crnis..moja tetka na suncu..na tim mestima gde joj beli koza...sve pocrveni...ne moze da pocrni...

NIJE JEBBAO TOG USRANOG MALOG GADA!!! TO SU NJEGOVI RODITELJI SMISLILI DA BI SKINULI NEKU LOVICU!!!! SMRADOVI JEDNI USRANI. . . . . . . . . . . . . . . KAKO ME NERVIRAJU!!!
a što se tiče majkla.....znate kad je ono držao onu malu bebu iznad terase........mislim da mu je slava malo udarila u glavu! ! !

pa to ti je gubljenje pigmenta...crnci pobele...a belci ..belci budu jos belji...
ali to izgleda kao bele tacke po telu...kao krava...imas bele fleke...tako je kod moje tetke...i ne moze da se izleci..samo se siri...ili moze da se zaustavi..nisma sigurna...

natasha`:
i moja tetka ima vitiligo..pa sta sad....
treba svi da placemo....
i jesu pricali za njega da je pedofil...pa zar nije on je*bao (da tako kazem) onog malo sto je glumio u "sam u kuci" ? tako se pricalo..

majkl dzekson...
Pa ako mi nadjes dokaze da jeste svaka cast,posto nije!!!Ne znam samo sto je onda taj mali svedocio u njegovu korist,a nije rekao da ga je majkl napadao!!!

pa ok..ne znam ja..niti se interesujem...majkl dzekson...sta znam..uopste ne znam nista o njemu...a sto se tice ovog malog...to sam procitala jednom prilikom u nekim novinama i ostalo mi u glavi...
mislim da vi..njegovi fanovi znate vise...
nisam trebala da pisem te gluposti..posto je sve to neprovereno...

Billie Jean:
Ako je iko pratio sudjenje,i ako je neko njegov fan,to sam ja!!!Pola onih stvari u novinama nije ni bilo na sudjenju,tako da,novine kao i uvek lazu!!!

a jel znaš ti da kamermanima i novinarima uopšte nije bilo dozvojeno da snimaju suđenje!? gledala si profesionalce koji su bili na pravom suđenju i svaku reč,svaki pokret verno prikazali na snimanju lažnog suđenja! ! ! NIKO NIJE VIDEO SUĐENJE DO ONIH KOJI SU MU PRISUSTVOVALI.......i naravno oni koji su virili kroz prozor......

Kexi_90:
a jel znaš ti da kamermanima i novinarima uopšte nije bilo dozvojeno da snimaju suđenje!? gledala si profesionalce koji su bili na pravom suđenju i svaku reč,svaki pokret verno prikazali na snimanju lažnog suđenja! ! ! NIKO NIJE VIDEO SUĐENJE DO ONIH KOJI SU MU PRISUSTVOVALI.......i naravno oni koji su virili kroz prozor......
Znam da su to bili profesionalci i da su glumili!!!

Makijavelli:
e stvarno jedna takva ikona kao shto je majkl nije zasluzhila da prolazi kroz to shto prolazi.....samo zbog pohlepe drugih ljudi,zhalosno.... :roll:
I sa tobom se potpuno slazem!!!Ja smatram da nije zasluzio,ne samo zato sto ga obozavam,pokusavam da gledam objektivno,i dolazim do zakljucka da bas nije nicim to zasluzio!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back