Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Makijavelli:
e stvarno jedna takva ikona kao shto je majkl nije zasluzhila da prolazi kroz to shto prolazi.....samo zbog pohlepe drugih ljudi,zhalosno.... :roll:

da,u pravu si........kao što sam rekla i pre,eminema i 50 centa obožavam ali su mi se zgadili kada sam čula kako ga pljuju.......još kad je izašla ona pesma-just lose it i ona patiently waiting od fiftija...... :evil:

Kexi_90:
da,u pravu si........kao što sam rekla i pre,eminema i 50 centa obožavam ali su mi se zgadili kada sam čula kako ga pljuju.......još kad je izašla ona pesma-just lose it i ona patiently waiting od fiftija...... :evil:
a da :lol: ....jeste komichno,al nije u redu....ipak on im je kolega,a eminem je bio verovatno samo izmanipulisan,njegova kuca ochekuje da on proda shto vishe albuma,a prozivanje kolega mu se isplatilo prilichno....al ja kazhem o5,nije to morao majkl da bude....****** to je muzichka industrija.....

ma daj uticali su svi od eminema preko medija do samih ljudi kojima se to svakodnevno servira.....mislim niko nece da unishti ono shto je majkl bio i postao a to je legenda,ali o5 ovim su ga dosta kako da kazhem ``isprljali``,imao je savrshenu karijeru i eto,hteo je da pomazhe tamo nekoj jadnoj deci,i eto kazhnjen je zato shto je hteo da bude human....jednostavno nije zasluzhio....

Makijavelli:
ma daj uticali su svi od eminema preko medija do samih ljudi kojima se to svakodnevno servira.....mislim niko nece da unishti ono shto je majkl bio i postao a to je legenda,ali o5 ovim su ga dosta kako da kazhem ``isprljali``,imao je savrshenu karijeru i eto,hteo je da pomazhe tamo nekoj jadnoj deci,i eto kazhnjen je zato shto je hteo da bude human....jednostavno nije zasluzhio....
tacno........ali eminem je svojim spotom samo pokazao koliko nema pojma,prethodne stvari jesu uticale,ali eminem,hm,mislim da ne

zato sto on veruje u sve gluposti oko sudjenja i veruje da je michael uradio ono za sta je dokazano da nije i kao ispod nivoa mu je da urucuje nagradu - kralju popa - ! ! ! ! ! umesto da lik shvati kolika je ta cast , on se folira kao da je ne znam ni ja ko . . . ponasa se kao da je MICHAEL JACKSON -:)))
( nadam se da kapirate sta sam htela da kazem )

bon jovi je dobar pevac , ali ne moze da se poredi sa michaelom , ali iskreno sad mi se smucio .
kako ja sada na njega da gledam pozitivno kada mi je dirao michaela . mozda mi je razmisljanje glupo , ali je jace od mene .

e , hajde da pravimo ankete :
kao prvo , top 5 spotova :
po meni :

1.too bad - ghost (mada to je vise kao film )
2.the way you make me feel
3.smooth criminal
4.you rock my world
5.bad

malo su nas iskulirali ostali .
svejedno , top 5 pesama :

ovo ne da je tesko . . . nabrojacu pet , ali ih necu rangirati :

beat it , billie jean , smooth criminal , thriller ,they don ' t care about us .

a mojih top 5:
1. Heal the world
2. Dirty Diana
3. Beat it
4. Earth Song
5. Give In to me
6. Liberian Girl
7. Billy Jean
8. Smooth Criminal
9. Bad
10. Rock With You

eto, meni je nemoguce da napravim top 5, preraslo je u 10 heh