Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
vratice se on u normalu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha,pa naravno cim ga ja toliko volim!!!hihihi!!!salim se al i ja osecam da ce se vratiti!!! :wink:Lucky girl:vratice se on u normalu![]()
Lucky girl:vratice se on u normalu![]()
SLUSAJ DEGENU ODVRATNI SMRDLJIVI,PRESTANI DA SE**S VISE DA JA TEBI NE BIH NESTO REKLA!!!DOSTA VISE PRESTANI DA SMARAS!!!ODVRATAN SI KO TURSKO GROBLJE!!!JA BIH TEBE BRE DAVILA U OKEANU NE BI ZIV OSTAO!!!VREDJAS BEZ OSNOVE IDIOTE JEDAN!!!NOSI SE VISE!!!Šmit:Možda , ako bi cela Zemaljska populacija sama sebe proglasila nenormalnom i psihički poremećenom , onda bi automatski ON bio normalan.
Možda , ako bi to što vaćari malu decu i što beli svoju kožu ( jedinstveni primer na svetu) postala sasvim normalna stvar.
Možda , ako bi on svemirskim brodom odleteo na planetu XRK 1574 , koja je udaljena od nas 1 200 000 svetlosnih godina i na njoj su svi stanovnici Majkl Dzeksoni , onda bi on bio normalan kao i oni.
Ne bih da te obeshrabrujem,ali šanse za sve to su nikakve,bar u sledećih 5 000 000 godina.
molim te,ne seriŠmit:Možda , ako bi cela Zemaljska populacija sama sebe proglasila nenormalnom i psihički poremećenom , onda bi automatski ON bio normalan.
Možda , ako bi to što vaćari malu decu i što beli svoju kožu ( jedinstveni primer na svetu) postala sasvim normalna stvar.
Možda , ako bi on svemirskim brodom odleteo na planetu XRK 1574 , koja je udaljena od nas 1 200 000 svetlosnih godina i na njoj su svi stanovnici Majkl Dzeksoni , onda bi on bio normalan kao i oni.
Ne bih da te obeshrabrujem,ali šanse za sve to su nikakve,bar u sledećih 5 000 000 godina.
Šmit:Možda , ako bi cela Zemaljska populacija sama sebe proglasila nenormalnom i psihički poremećenom , onda bi automatski ON bio normalan.
i on je imao ispada i gresaka vecih ili manjih al ga to ne sputava u karijeri 
? 
Lucky girl:hehe,nisam ja bash toliki njegov fan,ali ga izuzetno cenim..........nije ono kao da znam sve pesme,skupljam slike i postere itd,samo volim neke njegove pesme i kao sto rekoh cenim ga
Drago mi je da postoji jos neki veeeeeeeeeliki fan poput mene!!!Preplakala sam sudjenje i savrseno te razumem!!! :razz:tyra:ali ja jesam bas veeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiki fan .
to nekad prelazi u bolest .
na primer , nikad necu zaboraviti moje suze tokom sudjenja . . . a bilo ih je i previse . . . to je jace od mene , sklona sam fanatizmu .
prince je takodje moja velika ljubav .
naravno!!!!!!!!!!!!!Bllade:nisam ni ja neki !!!FAN!!! ali je veoma dobar i volim njegove pjesme![]()
ama u to doba ti i nije bas bilo previse drago da budes crnac .... pa se zelio promjeniti, nije imao srece i tako....Nadya:Volim MJ-a, iako mi nije jasno to sa milion operacija.
Ima on neku cudnu stranu, ali cini mi se da ne zeli drugima lose.
tuznoZa tvoju informaciju imao je samo 2 operacije nosa i to je sve!!!!!!Nadya:Volim MJ-a, iako mi nije jasno to sa milion operacija.
Ima on neku cudnu stranu, ali cini mi se da ne zeli drugima lose.