Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lucky girl:
vratice se on u normalu ;)

Možda , ako bi cela Zemaljska populacija sama sebe proglasila nenormalnom i psihički poremećenom , onda bi automatski ON bio normalan.
Možda , ako bi to što vaćari malu decu i što beli svoju kožu ( jedinstveni primer na svetu) postala sasvim normalna stvar.
Možda , ako bi on svemirskim brodom odleteo na planetu XRK 1574 , koja je udaljena od nas 1 200 000 svetlosnih godina i na njoj su svi stanovnici Majkl Dzeksoni , onda bi on bio normalan kao i oni.
Ne bih da te obeshrabrujem,ali šanse za sve to su nikakve,bar u sledećih 5 000 000 godina.

Šmit:
Možda , ako bi cela Zemaljska populacija sama sebe proglasila nenormalnom i psihički poremećenom , onda bi automatski ON bio normalan.
Možda , ako bi to što vaćari malu decu i što beli svoju kožu ( jedinstveni primer na svetu) postala sasvim normalna stvar.
Možda , ako bi on svemirskim brodom odleteo na planetu XRK 1574 , koja je udaljena od nas 1 200 000 svetlosnih godina i na njoj su svi stanovnici Majkl Dzeksoni , onda bi on bio normalan kao i oni.
Ne bih da te obeshrabrujem,ali šanse za sve to su nikakve,bar u sledećih 5 000 000 godina.
SLUSAJ DEGENU ODVRATNI SMRDLJIVI,PRESTANI DA SE**S VISE DA JA TEBI NE BIH NESTO REKLA!!!DOSTA VISE PRESTANI DA SMARAS!!!ODVRATAN SI KO TURSKO GROBLJE!!!JA BIH TEBE BRE DAVILA U OKEANU NE BI ZIV OSTAO!!!VREDJAS BEZ OSNOVE IDIOTE JEDAN!!!NOSI SE VISE!!!

tyra je sve oterala tamo gde ne treba sem lucky i billie jean . ovde michael - a svi pluju sem nas tri , ako ga ne podnose sto traze teme o njemu i pisu ?!
svi ste seljaci u dusi i ne znate apsolutno nista o njemu i ne pravite vise budale od sebe pisuci gluposti .
svi vi znate da je on belio kozu i ostalo . . . necu sebi da kvarim zdravlje zbog vas . . .

pozdrav za lucky i billie jean !
kao sto vec znate michael pravi novi album , gledala sam snimke dok radi u studiju i izgleda ok .
citala sam komentar da ce to to biti novi thriller jer ljudi koji rade na albumu , produkcija , ulozen novac , angazovani ljudi za najmanje sitnice i naravno michaelov trud i volja - to nije normalno ! ! !
onda kada dodje novi world tour i bane nam KING OF POP u BG . . . sta reci . . . najezila sam se . . .

Veliki pozz za tebe Tyra!!!Jedino ste ti i Lucky Girl normalne ovde!!!Ja majkla obozavam jos kad sam se rodila i ne podnosim kad ga pljuju posebno oni koji o njemu nista ne znaju!Ja razumem da ga ne vole ali neka to cuvaju za sebe,imbecili jedno klosarski!!!Jos jednom veliki pozz za Tyru i Lucky girl!!! :razz: :razz: :razz:

Šmit:
molim te,ne seri ;)

Šmit:

ej aj molim te STFU!
@tema on je ma super pjevac... legenda... a normalno da o idolima ne spominjemo mane nego vrline :P i on je imao ispada i gresaka vecih ili manjih al ga to ne sputava u karijeri :P

ali ja jesam bas veeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiki fan .
to nekad prelazi u bolest .
na primer , nikad necu zaboraviti moje suze tokom sudjenja . . . a bilo ih je i previse . . . to je jace od mene , sklona sam fanatizmu .
prince je takodje moja velika ljubav .

tyra:
ali ja jesam bas veeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiki fan .
to nekad prelazi u bolest .
na primer , nikad necu zaboraviti moje suze tokom sudjenja . . . a bilo ih je i previse . . . to je jace od mene , sklona sam fanatizmu .
prince je takodje moja velika ljubav .
Drago mi je da postoji jos neki veeeeeeeeeliki fan poput mene!!!Preplakala sam sudjenje i savrseno te razumem!!! :razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back