Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tyra:
samo jednu stvar mrzim na celom svetu-predrasude.
jedino ko ovde nesto zna o michael-u je lucky girl.
svi ostali su u novinama procitali da je pedofil,culi na vestima da je izbelio kozu,rekao mu komsija da mu se nos raspao u nekoj emisiji.
hajde prestanite da SE***E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kada vec koristite internet,skinite njegovu biografijiu;ako vece raspravljate o njegovom izgledu posetite neki od milion njegovih sajtova,pa skinite neku sliku da vidite kako on u stvari izgleda;ako kazete da ima glas kao zena poslusajte they don't care about us,beat it ili ghosts;ako kazete da ima lose textove poslusajte bilo koju njegovu pesmu,ali pre toga NAUCITE ENGLESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako kazete da lose igra-dobrovoljno se prijavite u specijalnu bolnicu,ili ako ste imalo pri sebi,pogledajte billie jean na live-u ili bilo koji njegov spot.
sto se tice albuma THRILLER JE NAJPRODAVANIJI A SAMIM TIM I NAJBOLJI ALBUM SVIH VREMENA.
a znate li koji je drugi najbolji album svih vremena?
BAD-michael jackson;
najprodavaniji remix album svih vremena?
BLOOD ON THE DANCEFLOOR-michael jackson;
najskuplji spot svih vremena?
SCREAM-michael&janet jackson;
najbolji spot svih vremena?
THRILLER-michael jackson.
kao sto ste primetili iz svega NAJ sto moze biti u muzickoj industriji stoji-
MICHAEL JACKSON
stoga,nemojte da SE***E o njemu,vec ako hocete da pricate o bilo cemu,naoruzajte se znanjem da ne biste ispale budale kao sto ste i svi ovde ispali.

pozdrav za LUCKY GIRL[pisi na private ako zelis]

svi ostali MARS U P**** M******

Ne vidim sto si tolko iznervirana. I nemas prava.
1. Nije lik naj. Dobar je pevac ali ne i naj. Briga
tyra
1. Nije lik naj. Dobar je pevac ali ne i naj. Briga me za njegov privatan zivot. Sto se mene tice moze da radi sta oce. Ovo zadnje ne vidim razlog. Odma si svatila da su svi istomisljenici Guliverru. Sto svi ostali. Stvarno mi nije jasno. Ali svidjaju mi se njegove ranije pesme. Ne znam dal je skoro nesto izdo al ne volem to novo. Ali to da je kreten. Pojma nemam Briga me. Al' nekad volim da ga poslusam

....pa imao je tu neku potrebnu energiju koja ga je pretvorila u ikonu muzike....samo se opasno zajebao sa onom promenom kozhe,ja ni dan danas nisam shvatio koja je bila svrha te operacije.....

ma njegove pesme su ipak vrh samo sto izgleda k`o budala to je njegova briga....ali miko ne sme da kaze da je mentol i da nema pojma jer taj ili nista nije cuo od njega ili je budala koja tripuje da zna nesto ali zna moj qurac.... ipak on drzi sve rekorde (samo Thriller je prodat preko 80 mil......eeej toliko neki ne mogu da prodaju ni za 20 god )

Zikica:
ma njegove pesme su ipak vrh samo sto izgleda k`o budala to je njegova briga....ali miko ne sme da kaze da je mentol i da nema pojma jer taj ili nista nije cuo od njega ili je budala koja tripuje da zna nesto ali zna moj qurac.... ipak on drzi sve rekorde (samo Thriller je prodat preko 80 mil......eeej toliko neki ne mogu da prodaju ni za 20 god )
Da. . . I mozda samo dodati da lik to radi citav zivot. . .

Kajče:
MICHAEL JACKSON-muzički genije(bio) ili običan frik?
Meni se sviđa mnogo njegovih pesama iz 80-ih,ali mi se baca pegla kada ga vidim!!!Šta vi mislite :?: :?: :?:
izvini ali ne kapiram sta dodajes na temu muz genije ili frik?svasta,i vec saam pitala na pocetku teme,pa se o tome diskutovalo........i evo da ti kazem videla sam ga na nekim nagradama ne izgleda uopste toliko lose

tyra:
samo jednu stvar mrzim na celom svetu-predrasude.
jedino ko ovde nesto zna o michael-u je lucky girl.
svi ostali su u novinama procitali da je pedofil,culi na vestima da je izbelio kozu,rekao mu komsija da mu se nos raspao u nekoj emisiji.
hajde prestanite da SE***E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kada vec koristite internet,skinite njegovu biografijiu;ako vece raspravljate o njegovom izgledu posetite neki od milion njegovih sajtova,pa skinite neku sliku da vidite kako on u stvari izgleda;ako kazete da ima glas kao zena poslusajte they don't care about us,beat it ili ghosts;ako kazete da ima lose textove poslusajte bilo koju njegovu pesmu,ali pre toga NAUCITE ENGLESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako kazete da lose igra-dobrovoljno se prijavite u specijalnu bolnicu,ili ako ste imalo pri sebi,pogledajte billie jean na live-u ili bilo koji njegov spot.
sto se tice albuma THRILLER JE NAJPRODAVANIJI A SAMIM TIM I NAJBOLJI ALBUM SVIH VREMENA.
a znate li koji je drugi najbolji album svih vremena?
BAD-michael jackson;
najprodavaniji remix album svih vremena?
BLOOD ON THE DANCEFLOOR-michael jackson;
najskuplji spot svih vremena?
SCREAM-michael&janet jackson;
najbolji spot svih vremena?
THRILLER-michael jackson.
kao sto ste primetili iz svega NAJ sto moze biti u muzickoj industriji stoji-
MICHAEL JACKSON
stoga,nemojte da SE***E o njemu,vec ako hocete da pricate o bilo cemu,naoruzajte se znanjem da ne biste ispale budale kao sto ste i svi ovde ispali.

pozdrav za LUCKY GIRL[pisi na private ako zelis]

svi ostali MARS U P**** M******

tyra

bravo!ovo do danas nisam ni videla ;)

Kajče:
MICHAEL JACKSON-muzički genije(bio) ili običan frik?
Meni se sviđa mnogo njegovih pesama iz 80-ih,ali mi se baca pegla kada ga vidim!!!Šta vi mislite :?: :?: :?:

Ovo sam ja postavila novu temu jer nisam videla da već postoji jedna.Ja SA PONOSOM kažem da ga slušam,čovek je stvarno bio najbolji soul (pop) muzičar 80-ih.Sada sam u fazonu da mi je bolji od ovih SELJAKA domaće scene kojima je najbitniji izgled :!: :!: :!:

I mene zab#le za njegov privatan život,ali mislim da je pre nego što se izbelio bio izuzetno sladak crnac i da je imao PRELEPE OČI!!!!
I,ON JAKO DOBRO IGRA-NAJVIŠE MI SE SVIĐA KAKO IGRA U ''SMOOTH CRIMINAL''!!!

Tankian:
....pa imao je tu neku potrebnu energiju koja ga je pretvorila u ikonu muzike....samo se opasno zajebao sa onom promenom kozhe,ja ni dan danas nisam shvatio koja je bila svrha te operacije.....

MISLIM DA JE ON HTEO DA POSTIGNE IZGLED ANĐELA (NI CRNO NI BELO,NI ŽENSKO NI MUŠKO.......)Dobro,budimo iskreni,on je malo poludeo ali ipak....pesme su mu zakon!!!!!!

Ja mislim da njemu prirodno to tako, ta koza.
Ma ima strava pesme covek, ******* sto je unakazio sebe, kada imas para i jos nisi stabilan opasna je kombinacija moj forumasu.....
ko zna kakvi mu se patuljci shetaju po lobanji.....

ali, njegove pesme i spotovi su jos danas neki primer kako treba raditi, i bice tako jos neko vreme, dok prodje ovaj 'komercijalni' val i vek i odemo u nesto drugo, mozda na neko mesto gde se lakse radjaju ideje, i gde cale nece tuci i zlostavljati malog crnca koji ce odrasti oskacen u vugla i sa zeljom da postane beli power ranger....

Ruku na srce, retko sam kad i razumeo tekst njegovih pesama, pevise je ljutito to izbacivao iz sebe.

Lucky girl:
da,naravno,stoja i co

Pa ti sve moraš da znaš i svuda da se nadješ. :D :D :D
Ma zezam se ne slušam taj šund,možda neke stare pa još na nekom slavlju pa Bož pomozi....

Ej,"Lucky girl",jedan strava tip ti muva sestru na forumu "Evropa".

Mogu ti poslati sliku njegovu ali nemoj da me ubije neki ludi Italijan. :D ;) :D ;) :D ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back