Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Diplomirao na muzičkoj akademiji......................
:shock:

Ne, znam bas za to! A na kojoj to akademiji ? I kada?
Ma on je jednostavno samouk, TALENAT , a i osnovnu skolu su zavrsila sva braca Jackson sa privatnim uciteljem kuci ( to kod nijh moze) jer nisu mogli vise da idu u skolu zbog popularnosti i novinara koji su visili sa drveta pored skole , pa rece on to jednom u jednom intervjuu - da je postalo ne moguce ici vise u skolu.
Tako mu se deca sad skoluju rece u inter. sa Blaserom, jer nece da uciteljica kaze njegovoj deci ( imitirajuci navodno uciteljicu) " "Nemoj da mislis da cu te tretirati drugacije nego drugu decu samo zato sto si Majkl Dzeksonovo dete! " , pa oni i ne zele da budu tretirani drugacije a i ne zelim da prolaze kroz ono kroz sta sam ja prosao. "" Pa ucitelj dolazi kuci ...!
Zato sada cita sta mu padne pod ruku, kazu njegovi " poznati" prijatelji da je neverovatno nacitan i inteligentan, i pokazala je Opra u inter. kako on "ima pozamasnu biblioteku svih svetskih klasika". A oni prodavci iz one prodavnice preskupih umetnickih dela i drangulija gde je isao sa Blasirom u kupovinu kazu - (dok su halapljivo trljali ruke ) " Majkl se inace jako dobro razume u umetnost !"
Device se inace jako cesto samo obrazuju, citaju, informisu se na sve strane, ako nisu zvanicno visoko obrazovane, jer na taj nacin "kompezuju " znanje i lece komplekse zbog neposedavanja zvanicnog drustveno priznatog dokumenta " Diplome" da nisu nista manje vredni, nit' na manjem stupnju razvoja od drugih. Nedovoljno obrazovanje je za njih najveci defekat koji covek moze da ima ( blam), pa je to njihov najcesci " skriveni" kompleks, mada ne manjkaju ni sa kompleksima drugih vrsta. Nas Majk je tipicna Devica/Blizanac.

Lupila sam ovo za akademiju bre :D tj. jedan fan mi je davno rekao u prolazu onako, pa sam se setila, ali ništa nije sigurno...
A običnu školu nema šanse da je pohadjao...Dete je bilo u studiju day and night...
Inače u osnovnu školu "Gardner Street elementary school" do 6og razreda a 1989. je promenila ime u "MJ auditorium"....

MJ nikad nije rekao da je diplomirao muz.ak. Mislim da ima zavrsenu srednju, naravno tutorial varijanta. Bas i nisam nigde procitala o njegovom skolovanju, maaaaa, covek ima 50 godina koga briga...

hehe vidite ovo

Svi ovi koji pricaju nesto o majklu mogu samo da pricaju jer svi znamo da je covek bog!!!

051104b.jpg

Ima neceg Bogovskog u njemu...

1. Dokaz o spamu je tvoja frekventna izmena nikova.
2. Cakan, meden je spam, o tome je bilo reci i ranije. Cak je i mod urgirao na temi o lepim muzicarima.
3. Po toj osnovi mogla si da citiras i @antoninu. Ja sam rekla da nisam cula ni procitala ikad ista vezano za njegovo skolovanje osim tutoriala i da po tome misllim da nije zavrsio akademiju.
Meni je sasvim jasan razlog odlaska kreatora ove teme. Malo mi je debilno da se raspravljam sa tobom. Imas nikova ovde koji svako vece sanjaju MJ-a pa slobodno razmenjujte vlazne snove ali na pp, jer koga boli uvo? Ne diskutujem o lepoti i vrhovnom Bozanstvu MJ na tako plitkom "cakan meden" nivou. Ne diskutujem o njegovoj lepoti uopste. Ti? Slobodno sto se mene tice, a ja cu i dalje da postavljam konstruktivne postove. Ako tebi smeta moje znanje o MJ, kratko i jasno - nemoj da citas. Ovo je javna tema, a ne privatna.
A koliko je tema spamovana svedoci broj postova.
Ove granice u godinama nisu vazne, neki se nadju neki ne, Boze moj....pozz & peace :)

Sud nije presudio... posto je platio dovolno da povuku tuzbu... dakle niste nije presudjeno... :wink:

Uzas od neznanja, sedi 1. Tuzba nije povucena. Sudjenje je odrzano. Bilo je live na sky (sa glumcima jer su u kaliforniji zabranjene kamere). Na sudjenju je proglasen nevinim. Klinca i kevu su uhvatili u lazima. Klasicni golddigeri. Rest my case.

:shock:

Ne, znam bas za to! A na kojoj to akademiji ? I kada?
Ma on je jednostavno samouk, TALENAT , a i osnovnu skolu su zavrsila sva braca Jackson sa privatnim uciteljem kuci ( to kod nijh moze) jer nisu mogli vise da idu u skolu zbog popularnosti i novinara koji su visili sa drveta pored skole , pa rece on to jednom u jednom intervjuu - da je postalo ne moguce ici vise u skolu.
Tako mu se deca sad skoluju rece u inter. sa Blaserom, jer nece da uciteljica kaze njegovoj deci ( imitirajuci navodno uciteljicu) " "Nemoj da mislis da cu te tretirati drugacije nego drugu decu samo zato sto si Majkl Dzeksonovo dete! " , pa oni i ne zele da budu tretirani drugacije a i ne zelim da prolaze kroz ono kroz sta sam ja prosao. "" Pa ucitelj dolazi kuci ...!
Zato sada cita sta mu padne pod ruku, kazu njegovi " poznati" prijatelji da je neverovatno nacitan i inteligentan, i pokazala je Opra u inter. kako on "ima pozamasnu biblioteku svih svetskih klasika". A oni prodavci iz one prodavnice preskupih umetnickih dela i drangulija gde je isao sa Blasirom u kupovinu kazu - (dok su halapljivo trljali ruke ) " Majkl se inace jako dobro razume u umetnost !"
Device se inace jako cesto samo obrazuju, citaju, informisu se na sve strane, ako nisu zvanicno visoko obrazovane, jer na taj nacin "kompezuju " znanje i lece komplekse zbog neposedavanja zvanicnog drustveno priznatog dokumenta " Diplome" da nisu nista manje vredni, nit' na manjem stupnju razvoja od drugih. Nedovoljno obrazovanje je za njih najveci defekat koji covek moze da ima ( blam), pa je to njihov najcesci " skriveni" kompleks, mada ne manjkaju ni sa kompleksima drugih vrsta. Nas Majk je tipicna Devica/Blizanac.
Ti se bas razumes u horoskop :shock: a ja ne podnosim muskarce device. :D Nisam znala da mu podznak blizanac. A i njih ne volim, ali su bolji od devica, koji stalno nesto sitnicare, pih.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back