Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta si zakljucio?
![]()
Zakljucio sam da osim 3-4 osobe na ovu temu niko ne postuje, pa se vratih da dam pojacanje![]()

Zakljucio sam da osim 3-4 osobe na ovu temu niko ne postuje, pa se vratih da dam pojacanje![]()

Koliko volim ovu pesmu.![]()
![]()
![]()
Blake, ova autobiografska i poucljiva pesma mi se svidja, ali kada se pojavila u sklopu sa ovim nastupom to je za mene postalo nesto posebno. Nekoliko puta sam je nekoliko puta za redom odgledao kada se udubim. Analizirao sam ovaj nastup i pokrete i 'just watch me burn' i 'I'm at the point of no return' na svoj nacin i od tada je to nesto sto veoma cenim na samom Confessions-u i kod Madone.
Ne znam da li je to tako ili nigde nema cistog zvuka. Ja sam konvertovao video u mp3.
Meni je Justify my love problem u mp3 formatu jer je svaka koju imam vrlo slaba, probao sam i da editujem zvuk ali zakrci.
Inace ako ne znate o cemu da pricate u nasoj raskosnoj raspravi o albumima smo stigli do Ray of light.
Fantastican je ali ne bih pocinjao o njemu, posebno zbog onoga sto sam od blejka saznao (koliko je u stvari pesma Ray of light originalna).

Ohoho
Mene kidnapovali ovi sa Ljisa![]()