Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Melodija ya ovu pesmu je :worth: :worth: :worth: Jedna od omiljenih M pesmi. Mogu da je slusam ceo dan.

Uf, ova pesma ima vise od melodije.
Celije na bekdropovima koje se dele i iz kojih svi nastajemo, a dva coveka ne mogu da se zagrle samo zbog razlicitih klisea koji su im vestacki ugradjeni (verski simboli po telu).

Just one word from your mouth was all I needed to be certain. (u tom trenutku gleda u krst i obraca se religiji).
Kako ljubav moze biti forbidden!?

Od a do š njena pesma :D

I traded fame for love
Without a second thought
It all became a silly a game
Some things cannot be bought

I got exactly what I asked for
Wanted it so badly
Running, rushing back for more
I suffered fools so gladly

And now I find
I've changed my mind

Ovo je dobro opisuje.

Uf, ova pesma ima vise od melodije.
Celije na bekdropovima koje se dele i iz kojih svi nastajemo, a dva coveka ne mogu da se zagrle samo zbog razlicitih klisea koji su im vestacki ugradjeni (verski simboli po telu).

Just one word from your mouth was all I needed to be certain. (u tom trenutku gleda u krst i obraca se religiji).
Kako ljubav moze biti forbidden!?

:ok: :ok: :ok:

Prošlo je godinu dana od smrti bivše Madonnine menadžerke, Caresse Henry, koja se 31. marta 2010. godine ubila u svom stanu u Californiji — navodno, jer nije mogla da prežali činjenicu da je 2004., posle 13 godina rada za pevačicu, bila otpuštena.

Sada, sestra Caresse Henry, Yvette Dobbie, prvi put govori za javnost i optužuje Madonnu i njenu vezu sa kabalom za 'ubistvo' Caresse u 44. godini.

“Ruke Madonne i kabale su krvave. Ubili su moju sestru, kao da su sami povukli obarač”, rekla je Dobbie . “Oni ovo ne žele da čuje, ali meni to nije važno — ja se ne bavim šou biznisom i ne plašim se Madonne.”

Juče je takođe objavljeno da FBI istražuje jednu od Madonninih dobrotvornih grupa, Success for Kids, zbog “nekoliko nepravilnosti i sumnjivih radnji.” Svakako, vrhunac priče postaje vest da je Madonnina organizacija Raising Malawi protraćila 3.8 miliona dolara namenjenih izgradnji škole u toj afričkoj zemlji.
Caresse Henry postala je Madonnin lični asistent 1992. godine i njen menadžer 1996. Veza je počela da se raspada kada je Madonna počela da se interesuje za jevrejsko učenje.

“Taj kultni način života, to kako upadaju u tvoj život, kažu ti kako da misliš, šta da jedeš, kako da meditiraš... to se mojoj sestri nije sviđalo,” Dobbie nastavlja. “Ona je bila katolik i nije mislila da je to dobra stvar.”

Henryjeva je bila na čelu jedne od Madonninih organizacija, the Ray of Light Foundation, ali se pitala zašto toliko novca ide na kabalu.
Madonna se počela sve više oslanjati na svoju novu 'veru' i kada je njen privatni život bio u pitanju. Od tada, za sve probleme konsultovala je rabina Berga.

Zvanični kraj desio se kada je Henryjeva započela vezu s jednim od Madonninih telohranitelja u Londonu. Madonna je, nakon savetovanja rabina Berga, naredila Caresse da prestane da ga viđa, što ova nije prihvatila.

Otpusno pismo stiglo je par dana kasnije, 5. novembra 2004. godine, faksom. Dole potpisana bila je "gospođa Ritchie", ime koje je Madonna zvanično koristila.

"Dear Caresse:

I am writing to advise you that the engagement of you and Puddy, Inc. as my personal manager has ended and that you and your company may no longer hold yourself out as my manager, or take any further action on my behalf. Liz (Rosenberg) will be exclusively handling all communications with the media and sending us a proposed press release for our review.

Sincerely,
Madonna"

Slučaj je zatvoren i Madonna je sve prepustila svojim advokatima.
"Madonna je završila s njom. Kad Madonna završi s nekim, to je gotova priča", seća se Dobbie.
Caresse je onda pokušala da nastavi s radom, postavši čak agent Paule Abdul, ali joj nije išlo.
"Bila je očajna i skrhkana što nije ništa radila dve godine. Osećala se prevarenom. Nije mogla da veruje koliko je Madonna sve prepusila kabali, nakon svih tih godina njihove saradnje. Svi su govorili mojoj sestri da je Madonna samo radila šta joj je kabala nalagala."

Madonna nije prisustvovala sahrani Caresse Henry, već je samo poslala "patetično, skoro pa plastično cveće", kako navodi njena sestra.

Madonnin portparol Liz Rosenberg izjavila je: "Volela sam Caresse. Bila mi je bliska prijateljica. Tužno je za sve, uključujući i za Madonnu, čuti da je sebi oduzela život. Jasno je da je imala emotivnih problema i lične demone. Bio je to vrlo tužan kraj."

Dobbie negira da su dve bile prijateljice, već poznanice, i da je svaki kontakt prekinut nakon što je Caresse dobila otkaz.

Danas je sve ovo demantovano, sve su izmisljotine. :ok: Madona radi na albumu u Londonu je zbog albuma ili nekog nastupa u Japanu :confused: To mi nije jasno. :confused:

P.S Hoce li neko odvojiti 2 min za ovu temu? :mrgreen:

Orbit za sad radi samo na muzici za film, ali prica se da ce da mozda urade neku pesmu za album. A Pharel ne znam, secam se da je pre 2 meseca on rekao da ima da radi nesto sa Madonnom. Videcemo. Uskoro ce biti jos vesti.

http://1.***************/_Pfqyue5KIS8/S-213XOIisI/AAAAAAAADZA/bi6CBzaxixE/s1600/bed_madonna.jpg

1268397460601.jpg

skynews_589131.jpg

madonna032808.jpg

Madonna229.jpg

_49215343_010250073-2.jpg

1723616-vlarge.jpg

102907_madonna_400x400.jpg

1_62_madonna_020707.jpg

Madonna200CannesWENN.jpg

Back