Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi koji uporedjujete Majkla i Madonnu, molim vas prvo proverite sa koliko godina je Michael poceo da peva.
Madonna talks Michael Jackson in Rolling Stone: 'I was madly in love with him, totally smitten'
* October 20th, 2009 3:29 pm ET
Photograph by Herb Ritts for Rolling Stone Magazine
Madonna who has made no secret of her appreciation of Michael Jackson's talent, in a new interview with Rolling Stone magazine reveals that she cared about him and was amazed by his talent.
Madonna says of Michael Jackson, “I was madly in love with him, totally smitten. He was mind-bogglingly talented. " She continued, "The songs he sang were not childlike at all." When asked about her first meeting with MJ, Madonna revealed, "I met him in the early Eighties, when I first started working with my manager, Freddy DeMann, who at the time was managing Michael Jackson. I saw him play at Madison Square Garden, and I was blown away. He was flawless. There was a party at the Helmsley Palace Hotel. He was very shy, but it was a thrill for me." When asked if she was at all jealous of his success she replied, "In a good way. I'd wished I'd written "Billie Jean" and "Wanna Be Startin' Somethin'." What song didn't I love?"
![]()
A sta si htio konkretno da pitas,nijesam razumio iz tvojih predhodnih postova..?Ja prosto ne znam sa koje bih strane objasnio kako je ovaj komentar los, moze sa koje hocete. Prvo se komentarise ono sto nije shvaceno, a to je da je Madona usla u muziku sa novom paradigmom, koju niko drugi nema, ona se bavi covekom.
Odlicno sto je pomenuto da je MJ (ako vec sa njim hocete da je poredite) kao vrlo mlad poceo. Racunate u minus Madoni sto je pocela kasnije? Ne bih rekao. Da li vi uopste znate sta je radila za to vreme? Ono za sta mnogi (pa i pop kralj MJ) ne bi bili sposobni, pretpostavljam. Pa i da nije tako, zasto je istaknuto da je poceo ranije, to je tako irelevantno.
A njeni komentari ne govore vise od cinjenica, a to je koliko je ko uradio i istrajao i borio se. To sto je pohvalila Billie Jean je bukvalna istina, to je lepa pesma. Ali pitanje je zasto niko od vas ne objasni neku pojavu van muzike (moze i za muziku, jos uvek svi cute na moje pitanje sta znaci Billie Jean) vezanu za MJ umesto sto samo kontrirate Madoni. Ja sam vise puta govorio sta za mene i uopsteno znace neka Madonina dela i u cemu je njihova genijalnost. Kada se neko sa tom osobinom pojavi, okacite jos vecim fontom da je veci od Madone. Do tada - Save your words.