Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je u pitanju samo turneja. I ranije je bilo reci da ce ici na Greatest Hits turneju 2011, a novi album nece pre 2012. To je rekao Arthur Fogel iz LN. Osim toga, glavna stranica Madonna Tribe News pominje mogucnost objave turneje, o novom albumu ni reci.

Da li je neko od vas gledao juce dodelu evropskih MTV nagrada? Elem, Lady Gaga je pobedila u nekoj od kategorija i dosla je obucena kao Madonna kada je na istoj dodeli nastupala sa singlom Hang Up! Znaci, naocari, ljubicasti triko, frizura, ma SVE!

Doslo mi da je roknem :mafijas:

Da li je neko od vas gledao juce dodelu evropskih MTV nagrada? Elem, Lady Gaga je pobedila u nekoj od kategorija i dosla je obucena kao Madonna kada je na istoj dodeli nastupala sa singlom Hang Up! Znaci, naocari, ljubicasti triko, frizura, ma SVE!

Doslo mi da je roknem :mafijas:

Ja koliko znam ona nije ni dolazila na dodelu MTV nagrada jer je u to vreme imala koncert u Austiriji (cini mi se da je Austrija...) pa je cak prekidala koncert da se zahvali za nagradu...da je nisi pomesala sa nekim ? :think:

Odavno sam rekao da je ta devojka od sebe napravila cirkus (Lady Gaga).
A ljudima sirom sveta je to veoma interesantno jer bi voleli da se izmotavaju kao i ona, mada priznajem da nije nimalo losa. Ali vise je posmatram kao socijalni ogled globalnog drustva.

A Madoni svaka cast na govoru kod Ellen. Sve bih isto rekao, citao sam joj misli, delimo stavove u potpunosti.

Ja koliko znam ona nije ni dolazila na dodelu MTV nagrada jer je u to vreme imala koncert u Austiriji (cini mi se da je Austrija...) pa je cak prekidala koncert da se zahvali za nagradu...da je nisi pomesala sa nekim ? :think:

Nisam je pomesala samo sam se pogresno izrazila. Nije dolazila nego je bio snimak toga kada se zahvaljivala. Sta god da je zeluidac mi se prevrnuo kada sam je videla.

Back