Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobre slikeMotherfu*kers to joj je omiljena psovka
Skoro pa kao DVD kvalitetDefinitivno jedan od najboljih nastupa sa S&S
![]()
![]()

Treba mi MP3 onog uvoda u Sticky and Sweet tour.Nigde ne mogu da nadjem a ne radi mi program za youtube
![]()

Blake, A jesi video ovaj?

Ti si i dalje u Sticky and Sweet svetu![]()
![]()
LIKE A PRAYER
Jedan od njenih najboljih albuma i jedan od najboljih albuma pop muzike uopšte.
Lep nastavak onoga što je radila sa True Blue, pravi instrumenti, ozbiljnije teme, bolje pevanje, hor u naslovnoj pesmi...
Favoriti sa albuma su mi Like A Prayer, Express Yourself, Keep It Together i Spanish Eyes.
Like A Prayer se redovno spominje kao njena najbolja pesma, ili bar top 3.
Nemam šta da kažem, savršena pesma. Kontroverzna doduše, jer meša religiju i seksualnost, naročito u spotu, mada i u samom tekstu pesme.
Express Yourself, feministička himna, mada se može shvatiti i šire, samo ono što naslov poručuje - izrasi sebe.
Spot je odličan, ispred svog vremena. Sviđa mi se i remix korišćen u spotu.
Keep It Together je super pesma, po mom mišljenju potcenjena.
Ima odličan ritam, tera na igranje, a lyrics mi se takođe sviđa, govori naravno o porodici.
Spanish Eyes mi je jedna od omiljenijih iz njenog repertoara pesama sa španskim prizvukom.
Ostale pesme iskreno ne slušam tako često, ali nisu loše...
Obožavam Blond Ambition Tour i Truth Or Dare.
Mislim da na drugim turnejama nije ostvarila takvu prisnost sa plesačima, pratećim vokalima itd. Ili to bar nije dokumentovano.
Sve je tu, Nikki i Donna, live pevanje (uglavnom), set lista koja obuhvata skoro sve najbolje pesme koje je do tada snimila (samo bih La Isla Bonita dodao).
Samo još da spomenem Vogue i Justify My Love koje je izbacila između ovog i sledećeg albuma.
Nemam komentar, savršene pesme, spadaju u lični top 5 Madonninih pesama.
![]()
Salim se.