Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka cast..ovo je potpuno tacno..madonine pesme koliko kod bile tralala ( mada ja tako ne mislim) imaju pun smisao i pronalazim se tj moze svako da se pronadje zbog toga je i svi ovoliko vole.Ali ipak mislim da je Madonna toliko popularna ne toliko zbog svoje muzike koliko zbog same sebe..ona predstavlja san svakog coveka tj da ne moras da budes lep( mAdonna jeste lepa ali ne nesto posebno...pogotovu u pocetku karijere), mnogo talenovan vec trebas da imas srce strast u onome sto radis..ona predstavlja svakog obicnog coveka tj cini ga da se oseca posebnim da ima neku misiju..da ima neki smisao..to je kljuc njenog uspeha..

MJ vole jer je muskarac..a Madonnu mrze jer se ponasa kao muskarac..kao rock zvezda a to zenama nije dozvoljeno..MJ je druga kateogrija totalno..ja njega volim kao muzicara ali njegov privatni zivot je uzasan i ne zelim da mi covek koji je mrzeo sebe kao crnca bude idol..Muzika mu je fenomenalana ponavljam opet!
MJ me je mnogo razocarao u intervjuu sa Oprom...bas me je razocarao nekako je slab...

Ja moram da prokomentarisem TRUE BLUE...
Fenomenalan album sa najvecim brojem hitova LA isla bonita kult....pevala je na svakoj turneji..ovde je madonna onako po mom ukusu :D

Da je meni bila ovako ispred mene, ja ne bih mogao da izdrzim, scepao bi je :lol:
Sta mislite da li ce nas posetiti na sledecoj turneji? :sad2:
A kad se obracala publici kasnije posto je u Izraelu bio njen poslednji sou rekla je ''Iam the luckiest GILR in the world'' :mrgreen: nije htela da kaze WOMAN...She is still a girl :lol:

Poslednja izmena:
Jel znate zasto se ovako oblaci kad je 40 stepeni?Stalno je od glave do pete obucena? Ja sam cuo da nece da pocrni :confused: A neki pricaju da hoce da prikrije vrat, ruke itd zbog starosti :roll:

Svi znamo da je 2007. godine potpisala onaj famozni ugovor sa Live Nationom, koji je u narednih 10 godina obavezuje na 3 studijska albuma i 4 turneje. Posto Live Nation nema svoju izdavacku kucu, oni ce, kada dodje trenutak, uci u partnerstvo sa nekom od velikuh kompanija, koje ce distribuirati Madonnine albume. Do sada je samo jedan segment ugovora realizovan, a to je Sticky and Sweet turneja. Ostale su jos 3, kao i isto toliko albuma. Novi album ce, po svim najavama, izaci polovinom 2011. godine, a sledeca turneja ce poceti krajem 2011/ pocetkom 2012. Sve ide kako je i planirano.

:ceka: :ceka: :ceka: :ceka:

Ako si joj rekla, sram je bilo!.Stvarno strasno sto zena izgleda 20 god mladje i sto jos uvek moze da je polugola, za razliku od dosta mladjih koje ne treba da izlaze na ulicu na sta lice :roll:

meni ona ide na zivce.ok,kapiram ja da je poznata,al sto se tice mene,muzika joj je fuj.osim toga matora je a stalno je polugola i siri noge. omg,idi u staracki dom i igraj sah,molim te! ^^

Oops, she didn't know she couldn't speak her mind.

Daj molim te, you can Like it or not. Jedna informacija za tebe:
ona uziva u komentarima koji su kao tvoji jer pokazuju slabost drugih u odnosu na nju. Ali to je daleko od poente, ali kad je jos poenta bila za mediokritet tako da je neces cuti.

Mislim da o Like a prayer nemam sta da kazem a da ga ne ucinim nedovoljno opisanim. Svaki drugi na ulici ce znati da vam otpeva refren i iskaze Madoninu parolu: Express yourself, don't repress yourself.
Tu je tako jako zasla u ljudsku srz. Mnogo nas je naucila.
Like a prayer je bezvremenksa pesma. I u pravu je: zasto crkva nema veze sa seksom? Zar pop kad uvece od ekuci nema seks? Nije ona trazila da neko ima sex pred oltarom, ali cemu pritisak: don't repress yourself. Zasto je nesto tako esencijalno zabranjeno?
Molitva i zalazak duboko u svest su veoma mocna sredstva i na to pomislim kada pevam Like a prayer.

Посвета албума гласи „мојој мајци, која ме научила како да се молим“.

Прва издања албума су била парфимисана пачули уљем, Мадониним омиљеним. Такође су садржала и инфо књижицу о тада релативно новој опасности од ХИВ-а, која се може наћи и у данашњим издањима албума.

Sto se tice Justify my love, vec sam ranije komentarisao pa nadjite:) Ta pesma i spot su citac misli.

A Vogue je revolucionaran. Setite se kako svi vole da izgledaju lepo i mocno pred drugima, kako hodate ulicom kad znate da vas neko gleda, zasto imate tremu kad pricate pred masom, kako su cuvene slike sa premijera filmova... To zato sto je u ljudskoj prirodi da: Strike a pose. You've got to just Vogue. Jednostavno i istinito. Opet sam malo rekao, ovo je prevelika inspiracija.

Poslednja izmena:
jedan od mojih omiljenih trenutaka na S&S

Madonna%2017.jpg

Vi koji uporedjujete Majkla i Madonnu, molim vas prvo proverite sa koliko godina je Michael poceo da peva.

Madonna talks Michael Jackson in Rolling Stone: 'I was madly in love with him, totally smitten'

* October 20th, 2009 3:29 pm ET

Photograph by Herb Ritts for Rolling Stone Magazine

Madonna who has made no secret of her appreciation of Michael Jackson's talent, in a new interview with Rolling Stone magazine reveals that she cared about him and was amazed by his talent.

Madonna says of Michael Jackson, “I was madly in love with him, totally smitten. He was mind-bogglingly talented. " She continued, "The songs he sang were not childlike at all." When asked about her first meeting with MJ, Madonna revealed, "I met him in the early Eighties, when I first started working with my manager, Freddy DeMann, who at the time was managing Michael Jackson. I saw him play at Madison Square Garden, and I was blown away. He was flawless. There was a party at the Helmsley Palace Hotel. He was very shy, but it was a thrill for me." When asked if she was at all jealous of his success she replied, "In a good way. I'd wished I'd written "Billie Jean" and "Wanna Be Startin' Somethin'." What song didn't I love?"

:bye:

Back