Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kraljica popa bi, ukoliko pristane na ponudu da u jednom kazinu u Las Vegasu narednih pet godina nastupa, postala druga najbogatija žena na svetu.
Američki tabloidi pišu da su u toku pregovori između Madone i, za sada, nepoznatog kazina iz "grada greha" koji je spreman da joj plati čak milijardu dolara.

Ukoliko pristane, bogatija žena od nje bi bila samo kraljica američke televizije Opra Vinfri. Madona je po bogatstvu trenutno četvrta, iza britanske književnice JK Rouling i najpoznatije američke domaćice Marte Stjuart.

Kraljica popa bi, ukoliko pristane na ponudu da u jednom kazinu u Las Vegasu narednih pet godina nastupa, postala druga najbogatija žena na svetu.
Američki tabloidi pišu da su u toku pregovori između Madone i, za sada, nepoznatog kazina iz "grada greha" koji je spreman da joj plati čak milijardu dolara.

Ukoliko pristane, bogatija žena od nje bi bila samo kraljica američke televizije Opra Vinfri. Madona je po bogatstvu trenutno četvrta, iza britanske književnice JK Rouling i najpoznatije američke domaćice Marte Stjuart.

mozda sam neobavesten ali za martu stjuart nikad nisam cuo :think:
na wikipediji nema nista o njoj pa za mene ona i ne postoji :mrgreen:

Uprkos zvučnim imenima, drama "Struje sudbine" (ili izvorno "Swept Away") ovenčana je sa čak 5 Zlatnih malina - za najlošije: film, rimejk, reditelja, glumicu i glumački par. Da se žiriju "priznanja" koje u Holivudu niko ne želi da dobije baš nije svidelo ostvarenje Gaja Ričija dokazuje ovogodišnja ceremonija, na kojoj su "Struje sudbine" nominovane za najlošiji film decenije, a Madona za najlošiju glumicu u poslednjih 10 godina.
Neslavna priča prati Ejmber, bogatu, razmaženu i arogantnu lepoticu, čiji je muž multimilioner Toni. Da bi joj udovoljio, dragi je vodi na krstarenje na kojem ona sve frustracije istresa na prvom oficiru, Đuzepeu. Ali, sve će se promeniti posle oluje, kada Ejmber i Đuzepe kao dva brodolomnika završe na pustom ostrvu.

Subota, 21. avgust
16.00h
TV Pink

I dobro je sto je trac da se udaje, sta ce joj brak sa tim klicnom :lol:

Ako je ona srecna s njim onda ko smo mi tu da se ista bunimo. Mnogo mi je drago sto ima toliko mladjeg tipa, jer je jos jednom pokazala da za ljubav razlike u godinama ne postoje, a i zasto bi samo muskarci mogli da imaju mnogo mladje zene, a ne i obrnuto. Treba prestati s tim diskriminacijama zena.

Ako je ona srecna s njim onda ko smo mi tu da se ista bunimo. Mnogo mi je drago sto ima toliko mladjeg tipa, jer je jos jednom pokazala da za ljubav razlike u godinama ne postoje, a i zasto bi samo muskarci mogli da imaju mnogo mladje zene, a ne i obrnuto. Treba prestati s tim diskriminacijama zena.

Izvinjavam se sto skrecem da teme, ali kakva sad diskriminacija? Zasto mora nuzno zena da bude diskriminisana ako je sa starijim muskarcem i zasto mu je nuzno ona trofej? Ja licno volim starije ;)

A sto se doticne veze tice, moje misljenje je da je ona sebi nasla zgodnu i lepu igracku da se slika sa njim za novine. I svaka joj cast na tome.

Izvinjavam se sto skrecem da teme, ali kakva sad diskriminacija? Zasto mora nuzno zena da bude diskriminisana ako je sa starijim muskarcem i zasto mu je nuzno ona trofej? Ja licno volim starije ;)

A sto se doticne veze tice, moje misljenje je da je ona sebi nasla zgodnu i lepu igracku da se slika sa njim za novine. I svaka joj cast na tome.

Ne bih da analiziram sta je rekao ali msm da je hteo reci da se prestane sa onim

Ako muskarac ima 10 devojaka on je "wow frajer"
a ako zena ima 2 muskrca ona je "*** ku*rva"

No to je za neku drugu temu :lol:

http://2.***************/_28YVvLgLfj8/SoGvaM2q_bI/AAAAAAAAAjo/BDwp0Sa9eJY/s400/Madonna+sex+book.jpg

Ne bih da analiziram sta je rekao ali msm da je hteo reci da se prestane sa onim

Ako muskarac ima 10 devojaka on je "wow frajer"
a ako zena ima 2 muskrca ona je "*** ku*rva"

No to je za neku drugu temu :lol:

Pretpostavljam da si u pravu i ja tako mislim, ali ne bih nazivala diskriminacijom ako je zena sa starijim muskarcem. Ovo sto si napisao moze se gledati kao diskriminacija. Ovih dana sam na LjIS temama pa brkam gde sta treba da napisem :)

Svet je upravo prestao da postoji za mene.... Madonna weekend (Kyle cemo da zanemarimo)...

Prvo Vogue, sada Frozen... A u medjuvremenu kao da su mene pitali Kyle Minongue & Nick Kave :heart:

Mojoj sreci (trenutno) nema kraja :)

Uprkos zvučnim imenima, drama "Struje sudbine" (ili izvorno "Swept Away") ovenčana je sa čak 5 Zlatnih malina - za najlošije: film, rimejk, reditelja, glumicu i glumački par. Da se žiriju "priznanja" koje u Holivudu niko ne želi da dobije baš nije svidelo ostvarenje Gaja Ričija dokazuje ovogodišnja ceremonija, na kojoj su "Struje sudbine" nominovane za najlošiji film decenije, a Madona za najlošiju glumicu u poslednjih 10 godina.
Neslavna priča prati Ejmber, bogatu, razmaženu i arogantnu lepoticu, čiji je muž multimilioner Toni. Da bi joj udovoljio, dragi je vodi na krstarenje na kojem ona sve frustracije istresa na prvom oficiru, Đuzepeu. Ali, sve će se promeniti posle oluje, kada Ejmber i Đuzepe kao dva brodolomnika završe na pustom ostrvu.

Subota, 21. avgust
16.00h
TV Pink

Bas gledam ovaj film, stvarno ocajno glumi ovde :lol:
Ali nije bitno vazno kad je ona u pitanju :lol:

Madonna je očajna glumica.
Ne može svako sve.
Dobra je pevačica, to stoji, ali kako očajno glumi...Al kad ti je Gaj Riči muž (dobro, sad već bivši), nekoliko telefonskih poziva i bup-glavna uloga.
Može joj se...

Na zalost, da, ali ima svoja dva svetla trenutka: Evitu i The Next Best Thing (inace jedan od mojih omiljenih filmova uopste)

Jedini film u kom sam gledao Madonnu bila je neka komedija ... film je reklo bi se iz nekih kasnih 80' ranih 90' nisam siguran.
Tu je lepo glumila ali paradoksalno je to sto sam tek negde pred kraj filma shvatio da je to Madonna :prstic:

Edit:
To je ono sto sam ja jednom spomenuo da pamtim Madonnu kao Madonnu posle 2000. jer nigde nisam ni mogao da vidim neke starije njene spotove na nekoj domacoj tv stanici u to vreme (a Bogami ni sada nije nista bolje :roll:)
U tom filma je jos uvek bila 'Who's that girl' za mene i do tog filma nisam ni znao da je nekada tako izgledala.

Poslednja izmena:

Back