Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Ken ju tel mi o cemu se radi u dve recenice da ne citam ovoliki tekst zbog neke gluposti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

WoW prelepa je i prelepo peva i prelepa pesma...zatecen..jel ovo madonna?
hahha
Princeza Stephanie Grimaldi of Monaka se okomila na Madonnu u nedavnom razgovoru za francuski magazin Tetu. "Dobila sam bore jer se mnogo smijem... Nije velika stvar! Sve godine imaju svoje uspone. Demi Mooreu i Madonni u tome pomažu mlađi muškarci, ali onda moraju ubrizgavati botoks, ali ja ne želim to pokušavati. Ne razumijem Madonnu. Imamo kćerke istih godina i ona se vulgarno izražava na pozornici sa sramotnim pokretima. Tako je vulgarna! To je uredu kada imaš 25, ali ona ima 50 i njena kći 15 godina, mislim, ponašaj se dolično! Mora prestati s provokativnim ponašanjem. Mislim da će uskoro kćerki oteti dečka... Ne razumijem njen problem s godinama."

E ova joj je dobra.
Princeza Stephanie Grimaldi of Monaka se okomila na Madonnu u nedavnom razgovoru za francuski magazin Tetu. "Dobila sam bore jer se mnogo smijem... Nije velika stvar! Sve godine imaju svoje uspone. Demi Mooreu i Madonni u tome pomažu mlađi muškarci, ali onda moraju ubrizgavati botoks, ali ja ne želim to pokušavati. Ne razumijem Madonnu. Imamo kćerke istih godina i ona se vulgarno izražava na pozornici sa sramotnim pokretima. Tako je vulgarna! To je uredu kada imaš 25, ali ona ima 50 i njena kći 15 godina, mislim, ponašaj se dolično! Mora prestati s provokativnim ponašanjem. Mislim da će uskoro kćerki oteti dečka... Ne razumijem njen problem s godinama."

mozda da se Madona predomisli jer se to njenom visocanstvu ne svidja da gleda ,...i onda ce ova moci da muva Hesusa
Bas sam danas gledao na wikipediji koji su najskuplji spotovi pa sam video da je ovaj cini mi se 5 a nisam ga nikada ni video niti cuo za pesmu.
Otisao sam na YT ali me bas iznenadilo sto ima malo pogleda
Pa skoro svi njeni spotovi imaju malo pogleda vrv zato sto stalno brisu i dodaju spotove!