- Poruka
- 50.320
Pa nek puste njen vikend, a ne vs Kajli. Ona se ne moze porediti sa Madonom , ybt![]()
Niko se ne moze porediti sa Madonnom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nek puste njen vikend, a ne vs Kajli. Ona se ne moze porediti sa Madonom , ybt![]()

Kraljica popa bi, ukoliko pristane na ponudu da u jednom kazinu u Las Vegasu narednih pet godina nastupa, postala druga najbogatija žena na svetu.
Američki tabloidi pišu da su u toku pregovori između Madone i, za sada, nepoznatog kazina iz "grada greha" koji je spreman da joj plati čak milijardu dolara.
Ukoliko pristane, bogatija žena od nje bi bila samo kraljica američke televizije Opra Vinfri. Madona je po bogatstvu trenutno četvrta, iza britanske književnice JK Rouling i najpoznatije američke domaćice Marte Stjuart.

I dobro je sto je trac da se udaje, sta ce joj brak sa tim klicnom![]()
Ako je ona srecna s njim onda ko smo mi tu da se ista bunimo. Mnogo mi je drago sto ima toliko mladjeg tipa, jer je jos jednom pokazala da za ljubav razlike u godinama ne postoje, a i zasto bi samo muskarci mogli da imaju mnogo mladje zene, a ne i obrnuto. Treba prestati s tim diskriminacijama zena.

Ako je ona srecna s njim onda ko smo mi tu da se ista bunimo. Mnogo mi je drago sto ima toliko mladjeg tipa, jer je jos jednom pokazala da za ljubav razlike u godinama ne postoje, a i zasto bi samo muskarci mogli da imaju mnogo mladje zene, a ne i obrnuto. Treba prestati s tim diskriminacijama zena.
Izvinjavam se sto skrecem da teme, ali kakva sad diskriminacija? Zasto mora nuzno zena da bude diskriminisana ako je sa starijim muskarcem i zasto mu je nuzno ona trofej? Ja licno volim starije
A sto se doticne veze tice, moje misljenje je da je ona sebi nasla zgodnu i lepu igracku da se slika sa njim za novine. I svaka joj cast na tome.

Ne bih da analiziram sta je rekao ali msm da je hteo reci da se prestane sa onim
Ako muskarac ima 10 devojaka on je "wow frajer"
a ako zena ima 2 muskrca ona je "*** ku*rva"
No to je za neku drugu temu![]()

Uprkos zvučnim imenima, drama "Struje sudbine" (ili izvorno "Swept Away") ovenčana je sa čak 5 Zlatnih malina - za najlošije: film, rimejk, reditelja, glumicu i glumački par. Da se žiriju "priznanja" koje u Holivudu niko ne želi da dobije baš nije svidelo ostvarenje Gaja Ričija dokazuje ovogodišnja ceremonija, na kojoj su "Struje sudbine" nominovane za najlošiji film decenije, a Madona za najlošiju glumicu u poslednjih 10 godina.
Neslavna priča prati Ejmber, bogatu, razmaženu i arogantnu lepoticu, čiji je muž multimilioner Toni. Da bi joj udovoljio, dragi je vodi na krstarenje na kojem ona sve frustracije istresa na prvom oficiru, Đuzepeu. Ali, sve će se promeniti posle oluje, kada Ejmber i Đuzepe kao dva brodolomnika završe na pustom ostrvu.
Subota, 21. avgust
16.00h
TV Pink

Madonna je i pre braka s Ritchiem imala vise glavnih uloga, tako da je u svet filma nije progurao niko osim nje same.
Super, ali još uvek je očajna glumica.
@Man In The Mirror:
Shvatio si sta sam napisao![]()
Na zalost, da, ali ima svoja dva svetla trenutka: Evitu i The Next Best Thing (inace jedan od mojih omiljenih filmova uopste)

Na zalost, da, ali ima svoja dva svetla trenutka: Evitu i The Next Best Thing (inace jedan od mojih omiljenih filmova uopste)