Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo spomenuli Cherish.
Šta znam, meni su neke njene starije too gay... Ne slušam ih (Like A Virgin, Material Girl, Cherish, tako te prevesele...)
Sada se ja nesto ubacujem, sorry, ali hocu samo da kazem da su je te pesme i podigle na samom vrhu ...ove nove su vec ...hm prica za sebe ...na zalost imaju slusanost samo na osnovu starih uspeha.
Nismo spomenuli Cherish.
Šta znam, meni su neke njene starije too gay... Ne slušam ih (Like A Virgin, Material Girl, Cherish, tako te prevesele...)
Ja sam zensko, i meni bas nisu gej.. A tuzno je kad se neko stidi starih pesama...![]()
E to da! Ja se vec zaprepastila! Gde da se stidiPod gay mislim vesele.
Ma ne stidi se, nego joj se smučilo da ih peva po stoti put...
Jeste lepa u tom spotu... U toj bluzi kao da je gola... Stoji joj kao salivena...
Inače, ove dve koje se vide na slici za taj video koji si postavila su joj bile prateći vokali skoro cele karijere...
One su joj "vadile" glas na koncertima...![]()
Ma ni meni se ne sviđaju pesme sa poslednjeg albuma i više od pola pesama sa svakog albuma iz 2000ih.
[/I]
Ni meni se nije svideo Hard Candy (Celebration jeste poslednji, ali to je kompilacija prethodnih pa ga bas nesto i ne racunam u novi - mada dobra kompilacija) na prvo slusanje, eeeeeeeeee onda sam ga ZAISTA preslusala i sad se drogiram! Miles away, jaoooooooooooooooo ne mogu bez njeI jos po koja, ali ajde da ne preterujem
A Like prayer je definitivno himna, za vjek i vekova.
![]()
@Thriller:
Hvala na preporucenim pesmama skinucu ih kada budm imao vremena...najverovatnije preko vikenda pa javljam utiske (dal' sam postao freak fan ili ne)
![]()
Imas sve tuto kompleto na madonna.com sto se albuma i naziva pesama tice, ne moze da se skida, imas da pustis po neku da slusas ali super literatura anyway![]()
Ni meni se nije svideo Hard Candy (Celebration jeste poslednji, ali to je kompilacija prethodnih pa ga bas nesto i ne racunam u novi - mada dobra kompilacija) na prvo slusanje, eeeeeeeeee onda sam ga ZAISTA preslusala i sad se drogiram! Miles away, jaoooooooooooooooo ne mogu bez njeI jos po koja, ali ajde da ne preterujem
A Like prayer je definitivno himna, za vjek i vekova.
![]()
A ja bih tu uz Like A Prayer izdvojio i Live To Tell, za koju Madonna kaže da bi volela da je pamte po njoj...
Samo da pitam... a zasto vlada misljenje da Madonna ima los glas (vidim da i vi mislite tako) .... nisam neki strucnjak za glas i ne razumem se bas u te raspoen glasova i ostalo ali to mi nije jasno .:
![]()