Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li sve koncerte "skidao" s torenata?
Da, da, sve sa thepiratebay.org
Ne znam da li imaš Re-Invention Tour Live In Lisabon, pošto nikad nije zvanično objavljen, samo kao dokumentarac "I'm Going to Tell You a Secret".
Na ovom sajtu ima super kvalitetan profesionalan snimak celog koncerta.
Sve to imam![]()
Znaš kad se u Barseloni (Blond Ambition) posle pesme Where's The Party zajebala i zaboravila da isključi mikrofon pa se iz bekstejdža čulo da je nekom rekla:
Get the f.uck out of my fuckin' way!![]()
hello svima na teminovi sam na ovoj temi i planiram ostati na njoj
i da ... planiram postati njen veeeeliki fan ... bas mi se svidjaju neke njene pesme, ali ne znam njenu diskografiju, turneje i ostalo ... pa cu malo da procucavam to
Nego, jel imala ona interesantan zivot kao recimo Majkl Dz.
![]()
hello svima na teminovi sam na ovoj temi i planiram ostati na njoj
i da ... planiram postati njen veeeeliki fan ... bas mi se svidjaju neke njene pesme, ali ne znam njenu diskografiju, turneje i ostalo ... pa cu malo da procucavam to
Nego, jel imala ona interesantan zivot kao recimo Majkl Dz.
![]()
Je li ovo zezanje ili ozbiljno?![]()
Je li ovo zezanje ili ozbiljno?![]()
Please...
Papa Don't Preach.... 'Cause We Are In Love...
![]()
Prelepo...Medena je kad igra tu mnogo
a jel znas kakvu poruku salje ovom pesmomja sam novi njen fan pa sam malo istrazivao ... valjda je pesme vezana za problem maloletnih devojaka koje ostanu trudne pa sad problemi i ovo ono ...
![]()
Pesme koje volim od Madonne:
1.Hang Up
2.Sorry
3.Like a Prayer
4.Hollywood
5.American Life
6.Die Another Day
7.4 Minutes
8.(valjda nisam neku zaboravio)
ostale koje sam cuo (a nisam bas puno) mi se en svidjaju ... al' malo cu cackati po YT pa se mozda neka pridruzi ovoj zlatnoj 7
Evo sad sam recimo prvi put cuo ovu pesmu "Papa Don't Preach" i bas mi se svidela!
Pesme koje volim od Madonne:
1.Hang Up
2.Sorry
3.Like a Prayer
4.Hollywood
5.American Life
6.Die Another Day
7.4 Minutes
8.(valjda nisam neku zaboravio)
ostale koje sam cuo (a nisam bas puno) mi se en svidjaju ... al' malo cu cackati po YT pa se mozda neka pridruzi ovoj zlatnoj 7
Evo sad sam recimo prvi put cuo ovu pesmu "Papa Don't Preach" i bas mi se svidela!
Ako hoćeš da budeš veeeliki fan, ove su obavezne...
Frozen
Like A Prayer
Live To Tell
Papa Don't Preach
La Isla Bonita
Secret
Justify My Love
Erotica
Fever
Vogue
Express Yourself
Keep It Together