Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:cmok:

Nismo spomenuli Cherish.
Šta znam, meni su neke njene starije too gay... Ne slušam ih (Like A Virgin, Material Girl, Cherish, tako te prevesele... :D)

Sada se ja nesto ubacujem, sorry, ali hocu samo da kazem da su je te pesme i podigle na samom vrhu ...ove nove su vec ...hm prica za sebe ...na zalost imaju slusanost samo na osnovu starih uspeha.

Sada se ja nesto ubacujem, sorry, ali hocu samo da kazem da su je te pesme i podigle na samom vrhu ...ove nove su vec ...hm prica za sebe ...na zalost imaju slusanost samo na osnovu starih uspeha.

Ma ni meni se ne sviđaju pesme sa poslednjeg albuma i više od pola pesama sa svakog albuma iz 2000ih.
A od tih starijih ima onih stvarno fenomenalnih kao Like A Prayer, Live To Tell, Papa Don't Preach...

Ali sa prva dva albuma (Madonna i Like A Virgin) mi se sviđaju samo Holiday, Into The Groove i Dress You Up.
Like A Virgin može da prođe (pošto je osnova pesme Billie Jean). ;)

Hehehe... :D

Mala Madonna...
madonna_50-1.jpg
madonna2_180_240.jpg

I Lourdes koje mnogo liči na nju...
article-0-06428937000005DC-388_468x327.jpg

Madonna je izgubila majku kad je imala 6 godina...
Ova pesma je posvećena pretežno njoj...

Jeste lepa u tom spotu... U toj bluzi kao da je gola... Stoji joj kao salivena... ;)
Inače, ove dve koje se vide na slici za taj video koji si postavila su joj bile prateći vokali skoro cele karijere...
One su joj "vadile" glas na koncertima... :P

Jeste lepa u tom spotu... U toj bluzi kao da je gola... Stoji joj kao salivena... ;)
Inače, ove dve koje se vide na slici za taj video koji si postavila su joj bile prateći vokali skoro cele karijere...
One su joj "vadile" glas na koncertima... :P

Ma mogle su samo to... Madonna ima ono nesto.. Meni se jako svidja kako je otpevala PDP... Odslusaj pazljivo.. ;)

Ma ni meni se ne sviđaju pesme sa poslednjeg albuma i više od pola pesama sa svakog albuma iz 2000ih.
[/I]

Ni meni se nije svideo Hard Candy (Celebration jeste poslednji, ali to je kompilacija prethodnih pa ga bas nesto i ne racunam u novi - mada dobra kompilacija) na prvo slusanje, eeeeeeeeee onda sam ga ZAISTA preslusala i sad se drogiram! Miles away, jaoooooooooooooooo ne mogu bez nje :) I jos po koja, ali ajde da ne preterujem :rumenka: A Like prayer je definitivno himna, za vjek i vekova. :amen:

Ni meni se nije svideo Hard Candy (Celebration jeste poslednji, ali to je kompilacija prethodnih pa ga bas nesto i ne racunam u novi - mada dobra kompilacija) na prvo slusanje, eeeeeeeeee onda sam ga ZAISTA preslusala i sad se drogiram! Miles away, jaoooooooooooooooo ne mogu bez nje :) I jos po koja, ali ajde da ne preterujem :rumenka: A Like prayer je definitivno himna, za vjek i vekova. :amen:

Njen potpis... Vrh, pa onda ostale!

Sa Hard Candy su mi ok Candy Shop i Beat Goes On, ali kao i sve današnje pesme neće da traju dugo, tj. već su mi dosadile...
A ja bih tu uz Like A Prayer izdvojio i Live To Tell, za koju Madonna kaže da bi volela da je pamte po njoj...

Samo da pitam... a zasto vlada misljenje da Madonna ima los glas (vidim da i vi mislite tako :mrgreen:) .... nisam neki strucnjak za glas i ne razumem se bas u te raspoen glasova i ostalo ali to mi nije jasno .: :D

Meni je njen glas sasvim ok u nekim pesmama... Samo na početku karijere (prva dva albuma) je pevala kao beba...
Na koncertima loše peva, ali normalno kad igra ne može da peva najbolje, kao i Majkl (dobro, on je svakako bolje pevao uživo)...

aha ... znam da je te glasine prate recimo u mojoj okolini gde se ona slusa za razliku od recimo majkla ... sto je bas cudno ... kazu da ima los glas a slusaju je vise nego majkla koji ima perfect glas ...

verovatno je to zato sto je bila aktivnija zadnjih godina dok majkl nije 2000-...

Obratite paznju kako joj se u onoj bluzi na poocetku spota "Vogue" skroz vide gole grudi. Ta scena je trebala da bude izbacena, posto MTV nije u startu zeleo da ga emituje, ali Madonna je odbijala da im se povinuje njihovim zahtevima i rezultat se zna.

Imam ja odavno Sticky & Sweet Live From Buanos Aires i to sačuvaj me boža predobar snimak!
Nisam nikad video kvalitetniji snimak... A i koncert mi je baš super iako je skroz na playback...

Nego, hoće li Madonna još da snima albume ili ide u penziju?! :think:
Imam neki utisak da neće više, ne znam što...

Jel ste videli vest da je raskinula sa Jesusom i da ima novog dečka? :p
Isto neki mladi maneken... Pročitao sam ovde, na Krstarici...
Kažu i da je postala očajna jer ne može da zaustavi starenje! Pa daje bogatstvo na kreme i ostalo... :eek:

Koncert je predobar i ako je pola na playback.
Madonna je rekla da ce jos da snima albuma, a i ove godine krece s reziranjem jednog filma.
Jos je u vezi s Hesusom, sve ostalo je trac.

Back