Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O bože kakva pesma!Pustite kraj pesme!
Like A Prayer album počinje pesmom Like A Prayer, a završava se ovom, koja je čini mi se, isto Like A Prayer samo puštena unazad!![]()
Samo da pitam... a zasto vlada misljenje da Madonna ima los glas (vidim da i vi mislite tako) .... nisam neki strucnjak za glas i ne razumem se bas u te raspoen glasova i ostalo ali to mi nije jasno .:
![]()
Mislim da je ceo Confessions Tour pevala live. I to skroz ok...
Ok je ovo, onako, svetski!![]()
Ok je ovo, onako, svetski!![]()
Mislim da realno Madonna i ne igra sad ne znam kako dobro.
Lady GaGa mnogo imitira Madonnu i to tek sad vidim. Imitira i Majkla.
Njih dvoje su joj idoli.
Sad se malo bavim i time koliko Madonna imitira Majkla i obratno na koncertima...
I pronašao sam neke sličnosti. Jedan primer je da jedan plesač na Re-Invention tour valjda ladno radi moonwalk...
Ima i drugih stvari, početak koncerta, neki kostimi itd.
Jel primetio još neko tako nešto?![]()
Lady GaGa mnogo imitira Madonnu i to tek sad vidim. Imitira i Majkla.
Njih dvoje su joj idoli.
Sad se malo bavim i time koliko Madonna imitira Majkla i obratno na koncertima...
I pronašao sam neke sličnosti. Jedan primer je da jedan plesač na Re-Invention tour valjda ladno radi moonwalk...
Ima i drugih stvari, početak koncerta, neki kostimi itd.
Jel primetio još neko tako nešto?![]()
Jedva nadjoh ovo!!!
![]()
kakve su ovo gluposti ?!
sve navede stvari su postojale pre, sa i bez dzeksona, madonne.
pored svega, oboje su drzali koncerte istog tipa, s tim, dakako ima slicnosti.
to je pop kultura, jedna te ista industrija, prate se tokovi trenutne mode.
a izvodjaci ne reziraju svoje koncerte, nemaju znatnog uticaja na kostime i ostatak scenografije.
ideje su nezavisne, kao sto rekoh, postojale pre njih.
jedina autenticnost je ona koja izvire iz energije kojom izvode performans.
mozda u danasnje vreme nemaju uticaja ali 80.-ih mislim da su izvodjaci (bar pojedini) ipak imali uticaja na recimo bar kostime (posto si ih ti spomenula)... u tome je i bila car Majkla pa mozda cak i Madonne ...
Danas je naravno sve drugacije i radis samo ono sto ti menadzer kaze ...
bar ja tako mislim
... jos nesto, ne forsirajte previse taj moonwalk, djuskao se on pre nego sto se dzekson i rodio.
stvarate slicnosti i razlike ni iz cega, ruseci cinjenicu da je madonna neko ko ne moze vise biti suprotniji njemu.