acivi
Ističe se
- Poruka
- 2.749
Sad sam pogledao, nema novijeg bios-a za moj laptop, dakle, nista od toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam pogledao, nema novijeg bios-a za moj laptop, dakle, nista od toga.
Evo, odma' cu te poslusati. Skinucu i ta dva i onda odustajem.
Da te pitam dal bi radio kod mene neki MAC OS, Procesor : Amd sempron 3200+ 1.8 ghz
Ram Memorije : 2,5 gb kingston 800 mhz
Hard Disk : WD 80 gb i 1 TB Externi
Ploca : Neka od Biostara nzm koja
Graficka : Nvidia Gforce 7300 GT
Mrezna kartica : imam integrisanu od Nvidijua koristim Acess point od Planet internet protok 1 MB
![]()
Oprostite na pitanju, imam Windows 7 64bit.
Šta ja dobijam sa prelaskom na Mac?
Evo, stvarno me piči radoznalost da vidim kakvo je i to čudo. I može li na moj PC.
DFI LanParty 790GX DK M2RS
Phenom 9600
Radeon HD3870
4GB DDR2 800MHz
Seagate Baracuda 1TB 32MB
Asus WiFi.
posto vidim da se razumete oko mac os x,trebala bi mi vasa mal pomoc ako nije problem,posto imam mac os x problemje sledece prirode,kada ga skinem sa punjaca na bateriji radi negde oko 10 ak min i onda se gasi i stalnoi mi vraca datum na 1970 god ,pa me zanima da li je baterija mrtva ili je neki veci problem,unapred hvala....
Imam neki osjećaj da je taj MAC zapravo želja da se bude drugačiji. Nikakve prednosti on nema.
Da li je neko uspeo da resi problem sa VoodooHDA audio drajverom, tacnije kako ga naterati da snimi podesavanja pref panela? Sve fino radi samo kad se restartuje mac podesavanja se vrate na staro. Probao sam i ono sa startup skriptom i nece. U pitanju je SL 10.6.4 Retail.
Imas sajt "kext.com" pa izaberi kakvi ti drajveri trebaju , meni je taj Voodoo pravio probleme pa sam ga zamenio odgovarajucim AppleHDAEnablerom (naravno kext) sad vidi koji bi tebi odgovarao sve zavisi da li si na intelu ili AMD-u ako ti je intel procesor imas da biras.Samo moras prethodni kext da uklonis iz System/Libary/Extensions/ pa onda moras da ides na Repair Premisions , imas one programcice Kext Helper i OSX Tools .A ako hoces da vratis ekstenzije datoteka da se vrate na staro moras da skines program "Coctail" pa da ides na "rebuild database" ima dosta opcija i mogucnosti
pogledaj malo po forumima , ali mislim da ces morati da udjes u terminal kao "root" komanda sudo -s pa onda preko njega da pronadjes kext i da ga izbrises , mada bi trebalo automacki da se zameni drajver akoliko je kompatibilan sa komponentom koju instaliras.Onaj saj sto sam napisao kext.com u Download sekciji ima brdo alatki i ostaloga sve je sa uputstvom pa vidi sta ti odgovara a ima i forum dosta ljudi ima problema sa tim drajverom pa sigurno ces pronaci nesto , ja sam taj problem rjesio tako sto sam kupio karticu koja je podrzana c-media 8738 uz to sam je kupio za 700 din i zavrsava posaoHvala za info. Pokusacu to. Intelov je procesor. Meni je problem sto mi sve super radi, i zadnji izlazi i prednji samo mi se javlja blago pucketanje zvuka. Da bih to sprecio moram da ukljucim ovu opciju 'Use SSE2' koja je po defaultu iskljucena i tada pucketanje prestaje.
![]()
Problem je sto pref panel ne snimi to podesavanje i to moram da radim svaki put kad ukljucim komp sto me jako smara. Probacu da zamenim drajver. Da li mozda znas da li postoji neki sistem da se on uninstalira sa sistema posto sam ga instalirao iz .pkg fajla, dakle instaler, da ne uklanjam samo kext? Bojim se da ce mi ostati neko djubre posle. Prilicno sam nov sa MACom pa da ne upropastim nesto. A za AppleHDAEnabler cu se snaci sam.
pogledaj malo po forumima , ali mislim da ces morati da udjes u terminal kao "root" komanda sudo -s pa onda preko njega da pronadjes kext i da ga izbrises , mada bi trebalo automacki da se zameni drajver akoliko je kompatibilan sa komponentom koju instaliras.Onaj saj sto sam napisao kext.com u Download sekciji ima brdo alatki i ostaloga sve je sa uputstvom pa vidi sta ti odgovara a ima i forum dosta ljudi ima problema sa tim drajverom pa sigurno ces pronaci nesto , ja sam taj problem rjesio tako sto sam kupio karticu koja je podrzana c-media 8738 uz to sam je kupio za 700 din i zavrsava posao