X (Twiter) blokira pristup galeriji slika telefona

Drmator

Zainteresovan član
Poruka
198
Od juče na X-y ne mogu da pristupim foto galeriji , javlja da proverim permissions, dozvole za medije fajlove, međutim u telefonu NEMA više te opcije za X aplikaciju, a sve ostale imaju. X-a nema na spisku apps ni kad se uđe kroz media files settings.

Screenshot_2025-10-12-15-56-14-905-edit_com.google.android.permissioncontroller.jpg

Imam Šaomi brate, ali na drugom starijem Šaomiju i X profilu koji retko kad koristim sve je ok.
Ako neko ima rešenje za ovaj bag ili sabotažu određene vrste korisnika nek podeli...

Можеш да убациш слике тако што уђеш у галерију или фајл менаџер, идеш даље на подели на X и то је то... Е сад једино је мана што не можеш више слила истовремено да убацујеш на један пост (твит)...

Можеш да убациш слике тако што уђеш у галерију или фајл менаџер, идеш даље на подели на X и то је то... Е сад једино је мана што не можеш више слила истовремено да убацујеш на један пост (твит)...
Hvala. To može. Ali ne znam da može kao komentar na tuđi komentar slika da se postavi, što mi je bitnije.

Jesi uradio ovo
Da li čitaš i vidiš sliku gore... Nestala je photos videos, ili files media opcija u permissions .

Back