Mac OS X Tigar, Leopard...

evo ti link koji treba da radi za deneb sa demonoida...

http://www.demonoid.com/files/details/1631271/775222/

al da ti kazem... sve je to pomalo mrsenje. ako hoces meka ustedi pa idi na pravu masinu. neki put ovako nesto radi pa opet ne...mis' ja se nisam zezao sa tim krekovanim sistemima imam al' drugare koji su ih stavljali i svi do jednog su rekli da bi odma presli na leoparda kad bi imali love za mek... neki su i krenuli od onog mini samo da ne glaedaju vise xp ili vistu

Imam 2 GB rama, processor Intel (R) Pentium (R) CPU E2140 @ 1.60 ghz, graficku nVidia 8600 GT TOP, hard od 150 (svez od pre 2 dana posto sam onaj ***** ...
U instalaciji kad trebam da biram particije nista mi ne pokazuje sta da radim ???

Nisi valjda kupio novi hard zbog ovoga!???:eek:
Ako jesi, nisi trebao... mada, neće da se baci...
Paz sad...
Postoje razne ''distribucije''... mac os x -a. Jas, uphuck, iDeneb, Kaly, iATKOS, Brazilmac, TubGirl... i neće sve isto da se ponašaju... Evo ti primer... na mom laptopu(sad ženinom) svaka distribucija leti... sve se od prve uspešno instalira i uglavnom sve radi... uglavnom zeza net na Jas-u 10.4.8... ali i to se rešava... meni je recimo to omiljena distribucija... sve sam probao i taj tigar je najstabilniji i stvarno se ponaša kao mac... e sad, to je Fujitsu-Siemens... na Dell-u kojeg ja koristim(amd) može samo iDeneb... i ništa drugo! Samo pod njim se vidi hard disk... ove ostale ga ne vide...
Naravno to je zbog amd-a, ali postoje distroi koji su samo za amd i za amd i intel...
Uradi sledeće... skini Jas 10.4.8 tigar i Jas 10.5.2 leopard... to će da ti završi posao sto posto...
Ajd javi kad skineš pa idemo lagano... korak po korak...
E da, od programa za rezanje iso image-a... najbolje bi bilo da koristiš ultra iso...

Sakal da javim da sam uspeo da instaliram sve, i ovo stvarno leti stim sto nije Leopard nego tigar... ovo leti koliko je dobro... Sad pocinjem na sledeci plan, sklapam configuraciju koja potpuno podrzava Leoparda... Inace hvala na pomoci !!!

Back