Mac OS X Tigar, Leopard...

Eh da imam CorelDRAW 11 koji pise da je i za Mac i za Windows.E sad kad ubacim CD posto imam Windows ono normalno krene Auto run za Windows i sve ostalo,ali kad udjem u CD i potrazim fajlove za Mac,ne vidim ih.Sad da li su oni nevidljivi za Windows ili trebam nabaviti poseban CD gde je Corel za Mac posto ovaj Windowsov CD je pun nekih 450 MB,tako da mi je malo sumljivo da je tu stao i Corel za Mac...

A moje pitanje???

Različiti kerneli - različite da ih tako nazovem... distribucije... Ali, u svakoj imaš po par komada pa shodno svojoj mašini... biraj! A tako ti je i sa distribucijama... neće sve da rade kako treba pa moraš probati skoro sve i odabrati onu najbolju... Zato, skidaj sve što nadješ i probaj sve što si skinuo!;)

Bogami bice posla...
Inace video sam da ima dosta laptop-ova na kojima sve radi bez problema, tako da bukvalno dobijes MacBook za bar 1000e manje...

Hm, na intel baziranim laptopovima uglavnom sve radi bez problema (osim neta) dok je sa amd situacija malo zayebanija... ali i to može... postoje ''distribucije'' isključivo za amd... iDeneb, tubgirl, uphuck... jas i kaly... doduše, ova dva mogu i na intel...

E sad, ja sam bas imao zelju da probam Mac OS Leopard na svom lap-u, medjutim imao sam problema sa file sistemom, posto on ne koristi ni fat32, ni ntfs(do sad sam se samo sa njima i susretao, ali sad bih da ucim dalje). Loparda sam sa drugarem skinuo sa rapidshare-a, navodno, potpuno prilagodjenog mojoj makini.( To je dell ispiron 6400, sa initel core duo( ne core2duo) na 1,83, ati x1400 sa 256 mb, sigmatel HD audio, 1 gb ram( 512 dell + 512 kingston), intel 945 chipset. to je to. Ali opet kazem problem je sa hardom, hitachi 80gb na 5400 rpm.
Prijavljivao mi je, kao uspesno formatiranje na svoj filesistem, i cak i uspesnu instalaciju, ali pokretanje nije bilo moguce.
E sad formatiranje jeste islo malo teze, ali..... Da li nije nesto drugo upitanju, osim harda?
Ne znam da li sam bas najbolje objasnio.

Imam jedan problem.
Nece da boot-uje DVD.....
Pojavi se ovo:
03102010.jpg

Imam JaS OSx86 10.5.4 Client Server Intel SSE2 SSE3.

Konfa:

Maticna: MSI P965 Neo
Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600
RAM: Kingston 2GB
Graficka: MSI NX8800GTS 320MB
HDD: 2x WD 250GB (sata)
ODD: Plextor PX-810 SA (sata)

Na brzinu...
Mogući problemi...
1. nije dobro narezan dvd
2. loš torent

Pitanja...

1. zašto server?
2. koji program si koristio za prženje i na kojoj brzini?

Za rezanje iso image-a koristiti isključivo sledeće programe: Mac Drive, Sonic i UltraISO.
Dalje, kad si skinuo Jas-a... (ne znam za server) da li je skinut kao iso ili je bio u nekom drugom formatu?

1. Taj sam nasao,a skinuo sam sa rapidshare-a
2. Koristio sam Nero na 16x.

Skinut je kao ISO.

Malo sem guglao i video da dosta ljudi ima ovaj problem,a resenje je kupovina SATA ODD-a,sad mi nije jasno to jer ja vec imam SATA ODD :???:

Poslednja izmena:

Back