Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenMELLZINJA:pa ne bih rekla da beze od savrshenih....njih prosto nema....ja ne bih bezala :grin:
 Problem je samo sto devojke nemaju strpljenja da to uvide... Ma da ja vise ne komplikuje a i tema nije o ovome
 Problem je samo sto devojke nemaju strpljenja da to uvide... Ma da ja vise ne komplikuje a i tema nije o ovome 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenMELLZINJA:pa ne bih rekla da beze od savrshenih....njih prosto nema....ja ne bih bezala :grin:
Zavisi od osobe do osobe...Pa nisu ni sve devojke iste.POP Mare:Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenProblem je samo sto devojke nemaju strpljenja da to uvide... Ma da ja vise ne komplikuje a i tema nije o ovome

POP Mare:Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenProblem je samo sto devojke nemaju strpljenja da to uvide... Ma da ja vise ne komplikuje a i tema nije o ovome

Lucky girl:pa nazalost,mislim da vecina devojaka i jeste....nisam sigurna,ali mislim da je tako....pa ko sta rade,meni se drugovi samo zale da na njih nalecu.....

laura87:Sad cu da bupnem ko prava plavusa-a kakvi bi bili,ako ne sa keshom?

POP Mare:
A sta ako je on normalan decko a ima kesa i hoce normalnu devojku, a ona vidi on ima kesa i kaze ajde da ga orobim?? Ili nadje normalnu ali kad ona sazna da on ima kesa pretvori se u sponzorusu.
Ima jos milion primera, bolje da cutim
Ali svi cete reci pa to je nemoguce kao sto ni savrsen ne postoji...ccc
POP Mare:
A sta ako je on normalan decko a ima kesa i hoce normalnu devojku, a ona vidi on ima kesa i kaze ajde da ga orobim?? Ili nadje normalnu ali kad ona sazna da on ima kesa pretvori se u sponzorusu.
Ima jos milion primera, bolje da cutim
Ali svi cete reci pa to je nemoguce kao sto ni savrsen ne postoji...ccc

laura87:Nije nemoguce,i savrsen postoji.....
Jeste, lud sam!Nemam para za leba da jedem jos cu njoj da dajem, radije cu se drzati ovih "normalnih"!laura87:Ja ih znam dosta,al znam i gomilu devojaka sa totalno normalnim vrednostima....ne znam.Al da su se nakotile-jesu!
A momci,vi?Da ste u prilici-da li bi setali sponzorusu?

Lucky girl:pa nazalost,mislim da vecina devojaka i jeste....nisam sigurna,ali mislim da je tako....pa ko sta rade,meni se drugovi samo zale da na njih nalecu.....
Shinoda:Jeste, lud sam!Nemam para za leba da jedem jos cu njoj da dajem, radije cu se drzati ovih "normalnih"!

Ja ne znam nijednu
 Ja ne znam nijednu  
  Kakva deca,bitno da je njima dupe zadovoljeno
 Kakva deca,bitno da je njima dupe zadovoljeno