Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenMELLZINJA:pa ne bih rekla da beze od savrshenih....njih prosto nema....ja ne bih bezala :grin:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenMELLZINJA:pa ne bih rekla da beze od savrshenih....njih prosto nema....ja ne bih bezala :grin:

Zavisi od osobe do osobe...Pa nisu ni sve devojke iste.POP Mare:Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenProblem je samo sto devojke nemaju strpljenja da to uvide... Ma da ja vise ne komplikuje a i tema nije o ovome
![]()
POP Mare:Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsenProblem je samo sto devojke nemaju strpljenja da to uvide... Ma da ja vise ne komplikuje a i tema nije o ovome
![]()

Lucky girl:pa nazalost,mislim da vecina devojaka i jeste....nisam sigurna,ali mislim da je tako....pa ko sta rade,meni se drugovi samo zale da na njih nalecu.....

laura87:Sad cu da bupnem ko prava plavusa-a kakvi bi bili,ako ne sa keshom?![]()

POP Mare:
A sta ako je on normalan decko a ima kesa i hoce normalnu devojku, a ona vidi on ima kesa i kaze ajde da ga orobim?? Ili nadje normalnu ali kad ona sazna da on ima kesa pretvori se u sponzorusu.
Ima jos milion primera, bolje da cutim
Ali svi cete reci pa to je nemoguce kao sto ni savrsen ne postoji...ccc
POP Mare:
A sta ako je on normalan decko a ima kesa i hoce normalnu devojku, a ona vidi on ima kesa i kaze ajde da ga orobim?? Ili nadje normalnu ali kad ona sazna da on ima kesa pretvori se u sponzorusu.
Ima jos milion primera, bolje da cutim
Ali svi cete reci pa to je nemoguce kao sto ni savrsen ne postoji...ccc

laura87:Nije nemoguce,i savrsen postoji.....
Jeste, lud sam!Nemam para za leba da jedem jos cu njoj da dajem, radije cu se drzati ovih "normalnih"!laura87:Ja ih znam dosta,al znam i gomilu devojaka sa totalno normalnim vrednostima....ne znam.Al da su se nakotile-jesu!
A momci,vi?Da ste u prilici-da li bi setali sponzorusu?
Lucky girl:pa nazalost,mislim da vecina devojaka i jeste....nisam sigurna,ali mislim da je tako....pa ko sta rade,meni se drugovi samo zale da na njih nalecu.....
Shinoda:Jeste, lud sam!Nemam para za leba da jedem jos cu njoj da dajem, radije cu se drzati ovih "normalnih"!![]()
![]()
Ja ne znam nijednu
Kakva deca,bitno da je njima dupe zadovoljeno