Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.109
suvishe si bukvalna..... a i ja nashao sa filozofkinjom da se raspravljam ;p

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)
)Ok tebi nije... respektwild_child:Kao sto rekoh , meni nije bitan
Oh ...sad nastaje urota protiv jadne male Wildice.....kako cu
Bliz seko bwani me)

Ja se nikad ne bih okrenula za nekim deckom na ulici koji nije lep,eto iskreno,ali kada bih ga poznavala i znala kakva je osoba to je vec druga stvar.Imam druga koji nije nista posebno (ako cemo pravo,eto recicu ruzan je),ali je toliko dobar i pametan i druge stvari,pa sto ne bih bila sa njim.Doduse on mi je vise kao brat,ali to je sad vec nesto drugo
 Ja se nikad ne bih okrenula za nekim deckom na ulici koji nije lep,eto iskreno,ali kada bih ga poznavala i znala kakva je osoba to je vec druga stvar.Imam druga koji nije nista posebno (ako cemo pravo,eto recicu ruzan je),ali je toliko dobar i pametan i druge stvari,pa sto ne bih bila sa njim.Doduse on mi je vise kao brat,ali to je sad vec nesto drugo  
 Bliznakinja:Ja se nikad ne bih okrenula za nekim deckom na ulici koji nije lep,

bitno da smo mi lepe i pametne
  bitno da smo mi lepe i pametne  

POP Mare:Ma bitno da su sve moje seke ovde lepe i PAMETNE
ne kapirash.... da li bi ti mogla/o da se zabavljash sa nekim ko odvratno izgleda, npr prljav je, zivi na ulici, nema zube, sav je iscepan itd. meni da bi se neko svideo treba prvo da mi se svidi fizicki pa onda psihicki. ali ipak mislim da je sharm najvazniji. taj neko ne mora da bude extra lep i da bude pun para. vazno je da te osvoji svojim sharmom...wild_child:Pa super micika and company.......meni je licno zao ljudi koji sude samo po izgledu necije ljusture, jer telo nije nista vise od toga......

I ti ga pretera...Necu valjda prichati sa beskucnicima....Mozda na prvu loptu fizichki izgled igra neku uligu....Ajde mi reci shta cesh da radish sa likom koji fantastichno izgleda,a extra je glup(tachnije ne pricha o nichemu drugom nego o fudbalu)....Mozda ce ti biti dobar jedno veche,a shta cesh sutra?no,dobro mishljenja se razlikuju shto je i normalno...Ali povrshnost....micika_015:ne kapirash.... da li bi ti mogla/o da se zabavljash sa nekim ko odvratno izgleda, npr prljav je, zivi na ulici, nema zube, sav je iscepan itd. meni da bi se neko svideo treba prvo da mi se svidi fizicki pa onda psihicki. ali ipak mislim da je sharm najvazniji. taj neko ne mora da bude extra lep i da bude pun para. vazno je da te osvoji svojim sharmom...

micika_015:ne kapirash.... da li bi ti mogla/o da se zabavljash sa nekim ko odvratno izgleda, npr prljav je, zivi na ulici, nema zube, sav je iscepan itd. meni da bi se neko svideo treba prvo da mi se svidi fizicki pa onda psihicki. ali ipak mislim da je sharm najvazniji. taj neko ne mora da bude extra lep i da bude pun para. vazno je da te osvoji svojim sharmom...
Peta W.:Nda...zamislite da dobijete ovaj kompliment od dechka: "Nisi lepa,ali si mnogo simpatichna."

da....to je to u bukvalnom prevodu..... :razz:wild_child:Jesi ruzna al ja te ipak volim

Ja nisam bio na netu 5 dana... I sad ne mogu da postignem
 Ja nisam bio na netu 5 dana... I sad ne mogu da postignem 
Sa akcentom na PAMETNEPOP Mare:Ma bitno da su sve moje seke ovde lepe i PAMETNE