lutka sa naslovne strane

Istina wild, ali to svi pricaju kao ne treba suditi po izgledu o osobi, ali u stvarnom zivotu uvek sude prema izgledu SVI.
Prost primer... Lepa -skupa devojka sta je? Veliki nabildovani momci sta su? itd. I jos oni sa drasticnim promenama izgleda tipa rokeri, metalci... oni se krecu samo u svojim grupama i ne bi se mesali sa drugima nikako IAKO kako kazes svi tvde da fizicki izgled nije bitan ;)

Imam i gorih :)
Cuvam ih za kasnije....:)

No aj sad salu na stranu, ja zelim da kazem, da fizicki izgled nije presudan ako ti upoznas tu osobu i ako ti se svidi, nekako mi je normalno i logicno da ce ti postati lepsa, cak ako ti se mozda na prvi pogled nije svidela. A cim ti se svidi na taj nacin znaci da je prihvatljiva za vezu. Sve je povezano.....a ne kao sto neki odvajaju.....
Telo je odraz duse....barem bi trebalo da bude...a ne dusa tela.....

Terajte se...na antibioticima i ucila sam celu noc.......:)

Sta je Mare,jos jedna sestra,a? :lol: :lol:
Moram da se sa jedne strane slozim sa Wildicom i sa jedne strane sa ovim povrsnim osobama :mrgreen: Ja se nikad ne bih okrenula za nekim deckom na ulici koji nije lep,eto iskreno,ali kada bih ga poznavala i znala kakva je osoba to je vec druga stvar.Imam druga koji nije nista posebno (ako cemo pravo,eto recicu ruzan je),ali je toliko dobar i pametan i druge stvari,pa sto ne bih bila sa njim.Doduse on mi je vise kao brat,ali to je sad vec nesto drugo :lol:
Zakljucak je : nije u svakom slucaju presudan izgled,a oni koji iskljucivo samo to gledaju su jadni i bedni i zao mi ih je.

wild_child:
Pa super micika and company.......meni je licno zao ljudi koji sude samo po izgledu necije ljusture, jer telo nije nista vise od toga......
ne kapirash.... da li bi ti mogla/o da se zabavljash sa nekim ko odvratno izgleda, npr prljav je, zivi na ulici, nema zube, sav je iscepan itd. meni da bi se neko svideo treba prvo da mi se svidi fizicki pa onda psihicki. ali ipak mislim da je sharm najvazniji. taj neko ne mora da bude extra lep i da bude pun para. vazno je da te osvoji svojim sharmom...

micika_015:
ne kapirash.... da li bi ti mogla/o da se zabavljash sa nekim ko odvratno izgleda, npr prljav je, zivi na ulici, nema zube, sav je iscepan itd. meni da bi se neko svideo treba prvo da mi se svidi fizicki pa onda psihicki. ali ipak mislim da je sharm najvazniji. taj neko ne mora da bude extra lep i da bude pun para. vazno je da te osvoji svojim sharmom...
I ti ga pretera...Necu valjda prichati sa beskucnicima....Mozda na prvu loptu fizichki izgled igra neku uligu....Ajde mi reci shta cesh da radish sa likom koji fantastichno izgleda,a extra je glup(tachnije ne pricha o nichemu drugom nego o fudbalu)....Mozda ce ti biti dobar jedno veche,a shta cesh sutra?no,dobro mishljenja se razlikuju shto je i normalno...Ali povrshnost.... :roll:

micika_015:

Da seko ali sarm dolazi iznutra..........shvatas li?

ma mani......citajte prethodne postove ubuduce, da ne dodje opet do ovakvih rasprava

pa sad sve zavisi koliko je nekom neko bitan da bude lep,da bi bio sa tom osobom...i sta podrazumeva pod lepim...kod svakoga je drugacije,ali kao sto rekoh od svih postova,post koji je najblizi mom misljenju je definitivno wild child...a ne brinite,sve sam citala,od pocetka :P

Back