lutka sa naslovne strane

evo sledeceg pitanja , cisto me interesuje :
sta mislite o sledecem muskarcu (za tinejdzere 16,17,18,19 god.) ?
sto se tice te cuvene lepote tu je nesto izmedju niti maneken niti ruzan vise vuce ka slatkom;fizicki izgled, vodi racuna o svom telu (trenira neki sport ili ide u teretanu); inteligencija na nivou, odlican ucenik, nacitan, moze da te zasmeje u svakom trenutku, voli izlaske, zurke, zajebancije, interesuje se za sve...
aham ... cekam :)

pajser:
sto se tice te cuvene lepote tu je nesto izmedju niti maneken niti ruzan vise vuce ka slatkom;fizicki izgled, vodi racuna o svom telu (trenira neki sport ili ide u teretanu); inteligencija na nivou, odlican ucenik, nacitan, moze da te zasmeje u svakom trenutku, voli izlaske, zurke, zajebancije, interesuje se za sve...
Recimo da je to savrshen ljk...ali da li takav zaista postoji?Josh ako je nachotan...Moj tip

pajser:

Jel to pitanje ili licni oglas?

MELLZINJA:
I ti ga pretera...Necu valjda prichati sa beskucnicima....Mozda na prvu loptu fizichki izgled igra neku uligu....Ajde mi reci shta cesh da radish sa likom koji fantastichno izgleda,a extra je glup(tachnije ne pricha o nichemu drugom nego o fudbalu)....Mozda ce ti biti dobar jedno veche,a shta cesh sutra?no,dobro mishljenja se razlikuju shto je i normalno...Ali povrshnost.... :roll:
pa prva lopta je i bitna...ako ti se neko odmah ne svidi propustila si priliku(verovatno). zato je vazno da taj neko ima sharm...koji se naravno ne sastoji samo iz fizickog izgleda vec i iz svega ostalog....ali ja i dalje tvrdim da je fizicki izgled bitan....

Back