lutka sa naslovne strane

POP Mare:
Ima ih ako ne 100% onda 99% savrsen ;) Problem je samo sto devojke nemaju strpljenja da to uvide... Ma da ja vise ne komplikuje a i tema nije o ovome :)

mi ne uvidjamo?pa sad......mislim da grese obe strane....devojke zato sto vecinom ne gledaju izgled,ni karakter vec novac,tzv jadne glupe sponzoruse,a muskarci,pa zato sto,ne znam ni ja,ali grese :P
mora se doci do nekog sporazuma :P

:roll:
A sta ako je on normalan decko a ima kesa i hoce normalnu devojku, a ona vidi on ima kesa i kaze ajde da ga orobim?? Ili nadje normalnu ali kad ona sazna da on ima kesa pretvori se u sponzorusu.
Ima jos milion primera, bolje da cutim :)

Ali svi cete reci pa to je nemoguce kao sto ni savrsen ne postoji...ccc

POP Mare:
A sta ako je on normalan decko a ima kesa i hoce normalnu devojku, a ona vidi on ima kesa i kaze ajde da ga orobim?? Ili nadje normalnu ali kad ona sazna da on ima kesa pretvori se u sponzorusu.

Nije nemoguce,i savrsen postoji.....

A to sto si ti naveo,e taj decko nije sponzor,vec zrtva okrutne igre jedne sponzoruse.

POP Mare:

e a nisi naveo primer da je on bogat,a ona sazna za to i ostavi ga jer voli siromasne... :P
sala

pa slazem se sa laurom da je zrtva takve osobe i da je poprilicno naivan

Ja jos nisam naleteo na takvu neku.......
Sponzoruse su obicno BETONI OD Cura,dakle nemaju pojma o zivotu,bitno im je da se vide u nekom dobrom autu i da se to posle prepricava po gradu itd....
Sve mi ulazi u glavu ali jedno NE..
Razmisljaju li te devojke da kada postanu MAME jednog dana,pa kad treba da obrazuju svoju decu cemu ce da ih uce......Ili kad im neko dodje jeb** ti mamu(mama ti je Kur*a) Kara* je moj cale i moj i moj itd........Razmisljaju li one o tome......

Back