Лустрација у СПЦ

On se molio sa ljudima. Prvo postoji čovek, pa onda Srbin, katolik, pilot, rok zvezda i ostale kategorije.
Dakle molio se sa drugim ljudima, a ne sa "papistima". Ako to uspeš da shvatiš možda i shvatiš veličinu patrijarha Pavla.

Nemoj ja laik da pričam ovde koga je Bog stvorio...

Онда ти немаш појма о православном хришћанству.

Pa ne znam, ja sam čuo neke priče o jednakosti svih ljudi, o ljubavi, o pomoći bližnjim, o tome da prvo sebe treba gledati, pa onda druge i tako te slične stvari.
Nisu me obavestili kad se to promenilo.

Па неправослани и сви остали межу којима и муслимани.Ниједни од њих правосланим хришћанима нису ближњи.Па ни екуменисти.
А то о једнакости.Па пред Богом православни (мислим на Истините православце).И и+ови други нису једнаки.Једни су пријатељи Божији.А ови други нису.

Kako sta je u tome lose?

Pa nije u redu kad po unutrasnjosti svaki 10-ti i manje ima kompjuter ili internet, da ovaj "surfuje" po net-u. Sramota.
A sve i da smo najbogatije drustvo, na svestenicima je da slobodno vreme provode u tisini ili molitvi!

Evo, ja sam iz unutrasnjosti, pa se bas ne bih slozio s tobom oko toga za kompjutere... bar u mom kraju ih ima oho-ho...

Ima vremena i za molitvu i za tisinu i za internet. Sve to moze da bude bogougodno. :cool:

Па неправослани и сви остали межу којима и муслимани.Ниједни од њих правосланим хришћанима нису ближњи.Па ни екуменисти.
А то о једнакости.Па пред Богом православни (мислим на Истините православце).И и+ови други нису једнаки.Једни су пријатељи Божији.А ови други нису.

Ja čuo dovoljno.

Hvala ti na strpljenju i odgovorima.

Pa ne znam, ja sam čuo neke priče o jednakosti svih ljudi, o ljubavi, o pomoći bližnjim, o tome da prvo sebe treba gledati, pa onda druge i tako te slične stvari.
Nisu me obavestili kad se to promenilo.
:hvala:

Мада има и она дефибниција братства и јединства
Брат је мио које вере био
ал по могућности Србин

Back