sidarta
Obećava
- Poruka
- 86
Meni prodali kao 'slatku'.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sidarta:Meni prodali kao 'slatku'.
Aleksandra-Lush:Devojke,
...Uskoro nova iznenadjenja u LUSH-u ... ako imate neka pitanja, sugestije pohvale...samo napred
veliki pozdrav od LUSH-ovog tima
Posetioci lush foruma, znace o kome je rec...SweetChild:Sta je bilo? Nabacivala si se jednom ili drugom, pa su te ignorisali??!?!?!![]()
Po mom iskustvu, a i jos najmanje dvadesetak ljudi koje sam "navukla" na LUSH, su najbolji taj dugokosi (stvarno nema sta ne zna) i onaj mali mrsavi dugokosi (ljubazan je, iako malo smotan).
Biancaneve:neki lush proizvodi su super i kao mirisljavi dodatak za ormare![]()
apache:UGB, sta mislis da li bi mi odgovarao I love joice, ne mogu vise da izdrzim, isprlja se za dan.... Strah me je posto ima limuna, da mi ne pozuti moja pepeljasta kosa
Ili daddyo?
jucika:Ponekad koristim soft ceuer balzam za kožu. Ali mi je na izmaku. Pre par dana ja uđem u lush, pa da istestiram onaj balzam na bazi čokolade. Uzela sam i namazala na ruku, kad ono užas, čokolada ostala 2 cm visine na mojoj ruci, kao kaka. Devojka se izvinjavala, kaže nemaju još klimu, pa se sve topi. Donela je odmah ubrus, pa sam obrisala. Posle mi je bilo smešno.