Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sad si me i ti bacila u rebus! Taman sam se odlucila za CF Idem sutra ili prekosutra do lush-a, pa mozda odlucim na licu mesta. Da li da poslusam prodavce? hehehe
Apache!!! Jesi li probala onu famoznu aspirin masku koju su toliko nahvalili?!?! Ja sam bila malo skepticna povodom toga, ali stvarno je super!!! Znaci, ladno su mi se smanjile pore! Nije bas da su skroz ok, ali primecuje se razlika! I to je nesto, za pocetak Savetujem ti definitivno!
A ubedile ste me za ff, a pri odluci mi je i pomogao miris cf-a
Ne, ne, nije njihova, to sam procitala na www.makeupalley.com
To je kao maska, koju sam pravis kod kuce, a recept je nikad prostiji. Na tom sajtu imas milion varijanti koje su navodili, ali glavno je da se izmrve aspirini (iz apoteke, ja sam uzela marke Bayer) i samo sa malo vode se napravi smesa, bitno je da nije u tecnom stanju. Neki kombinuju sa svojim kupovnim maskama, losionima, kremama, cak stavljaju pavlaku i med. Ja sam sada samo sa vodom, ali planiram da dodam pavlaku next time. Probaj, ne bi trebalo da steti!
Bila sam juce u lush-u.
Kupicu drugarici za rodj honey I washed the kids!
Tako me je odusevio taj miris.
Moj bohemian se blizi kraju... Smrc!
Razmisljam da kupim nesto za ciscenje lica, i protiv bubuljica.
Mozda FF ili baby face?
mnogo je dobar, stvarno daje volumen kosi i fenomenalno mirise... doduse ja ga retko koristim jer sam ga kupila bratu ali svaki put mi je uzivancija kad ga koristim jer mirise na mentu a to odgovara mojim sinusima nekako mi je i boja kose intenzivnija od njega, crvenija...
i sjajnija i mnogo mi je jaca boja kose... citala sam po americkom forumu da plavusama ostaje crvenkasta boja po kosi od njega... pitaj ludake u radnji, mozda to nije istina... ali ipak bi bilo bolje da nagovoris neku tamnokosu drugaricu da kupi ili ga kupi nekom muskom u familiji, kao sto sam ja bratu pa ga probaj
apache, lice mi se strava smirilo od ff-a, opet nemam crvene tacke...