LuSH!!!!

Milica BG:
ma jeste al se ja emotivno vezah za onog indijanera :D

Hihi, pa i Entoni je poreklom Indijanac :) meni se baš sviđa avatar :D

Inače, đevojke ;) meni nešto nije odgovarao baby face za lice (u suštini se ne šminkam, koristila sam ga ovako, za redovno čišćenje)... Sad ga koristim (dok ga ne potrošim) pred spavanje kao kremu za ruke (protrljam kao sapun između ruku ;) ) Mnooogo dobro miriše!

sound_of_my_life:
Kako se dodjavola nanosi? :mad:
I gde treba da se drzi?

na vlazno lice... utrljas ga na ruke kao obican sapun i onda na lice... meni tako super funkcionise... ostavim ga da se osusi sto je tipa 10 sec i onda sperem sa lica... samo ga stavi negde gde ce moci da se osusi i to je to, ja ga drzim u kutijici za sapun, ali u otvorenoj... i obavezno neka krema posle toga jer mnogo zateze kozu...

Zorzina:
Nesto nisam primetila da u Lushu imaju Sebamed :P
Probala sam Sweet Japanese Girl i prvi put mi je koza bila uzasno masna i to nije moglo da se skine. Onda sam otisla na engleski sajtic i tamo lepo procitala kako se koristi. I tamo pise da se koristi nekoliko dana uzastopno pa onda 7 dana nista. Da se skida pokvasenom i ocedjenom vaticom. I naravno uspelo je. (Ovi nasi prodavci nemaju pojma).

Pozdrav LUSHovkama :).. i sama sam zavisnik!
Zorzina,gde si to nasla,na engleskom sajtu?Ja ne nalazim how to use...nigde.Ima na americkom ali nema to sto si napisala,konkretno za SJG,koji nameravam uskoro da kupim,poucena dobrim iskustvima ovde na forumu :)
Imam vec neku kombinaciju,a to su Cherry Tree,za lice,potom Aqua Marina pa krema Imperialis...ali zanima me da li ima neka fora jos za prosirene pore?I masnu t zonu?

trebalo bi da SJG bude fora za prosirene pore... pa ti kad je probas javi rezultate ;) posto i ja planiram nekad da ga kupim...

a za masnu kozu kazu da je dobar coalface ako nemas bubuljice a ako ih imas onda fresh farmacy...

nesto ste zapostavile ovu temu.....
Meni sam hiitno treba odgovor posto planiram par stvarcica da kupim,pa ako imate iskustva sa nekim od proizvoda koje cu navesti bice mi drago.
planiram da kupim: BUFFY,KING OF SKIN,LEMSLIP,kao i kremicu IMPERIALIS.
ako je nako koristio nesto od ovoga neka mi kaze svoje utiske,bicu zahvalna :) :) :)

brate i oni imaju forum uzas

svidja mi se sapun imam neki shto izgleda kao mermer. :) jedino shto je skupo
da li bi se slican efekat dobio ako bi se sapun kuvao kod kuce... aaa
salim se ne bih se petljala

Evo i ja se navukla na LuSH, imam mešovitu kožu moja formula je uveče baby face isperem toplom vodom,zatim coal face i na kraju krema imperialis.Ujutru fresh farmacy i ulraralight.I jednom nadeljno mask of magnaminty.

sara!:
nesto ste zapostavile ovu temu.....
Meni sam hiitno treba odgovor posto planiram par stvarcica da kupim,pa ako imate iskustva sa nekim od proizvoda koje cu navesti bice mi drago.
planiram da kupim: BUFFY,KING OF SKIN,LEMSLIP,kao i kremicu IMPERIALIS.
ako je nako koristio nesto od ovoga neka mi kaze svoje utiske,bicu zahvalna :) :) :)

King Of Skin je za izrazito suvu kožu, ako imaš masniju kožu, onda nije za tebe. Meni odgovara, jer bih bez njega bila veliko parče šmirgle. U katalogu su ga totalno bezveze opisali, imaš mnogo boljih recenzija na našem Lush forumu.

Što se Buffy tiče, poprilično je agresivna, ne miriše bog zna kako; ali radi svoj posao.

Lemslip zvuči primamljivo, pogotovo za leto (ako nam isto uopšte i dođe), ali verovatno isušuje.

Pozdrav apache, Milici BG i dugačkoj, bilo ih je lako prepoznati. :wink:

Jel ima neko iskustvo kako koristiti Slatku Japanku,dali svakodnevno ili povremeno.
Uprodavnici kažu svakodnevno a čini mi se da je neko na forumu pomenuo 7-dana pa
pauza.

sidarta:
Jel ima neko iskustvo kako koristiti Slatku Japanku,dali svakodnevno ili povremeno.
Uprodavnici kažu svakodnevno a čini mi se da je neko na forumu pomenuo 7-dana pa
pauza.

Zdravo!
Ja je koristim skoro svaki dan, kad se vratim s posla.
Zadovoljna jesam, prezadovoljna, koristim i druge Lush proizvode za negu lica (Tea tree tonik, Imperialis kremu, Enhanced Eye cream, malu japanku, Ocean salt piling) i sve to zajedno je vidno poboljsalo i prolepsalo stanje i teksturu moje koze. To je i moja kozmeticarka konstatovala.
Takodje, koristim i njihove preparate za kosu, efekti su jos uocljiviji...
Ma, ja ustvari koristim skoro sve - i mleko za telo, masazere, sapune, pilinge i mogu samo reci da je fantasticno.
Istina, proizvodi su malo skuplji, ali ih vredi kupiti, prvo jer se ne trose u velikoj meri, a efekti su fanatsticni.

Back