LuSH!!!!

SweetChild:
Sta je bilo? Nabacivala si se jednom ili drugom, pa su te ignorisali??!?!?! :lol:
Po mom iskustvu, a i jos najmanje dvadesetak ljudi koje sam "navukla" na LUSH, su najbolji taj dugokosi (stvarno nema sta ne zna) i onaj mali mrsavi dugokosi (ljubazan je, iako malo smotan).
Posetioci lush foruma, znace o kome je rec...
A da je doticnoj dugokosi najbolji, ne sumnjamo...

I meni je drago, ovde se baš lakše diše. :wink:

Nego, večeras se spremam da probam Pop In The Bath, ukoliko je bojler živ, pošto se s istim mučimo već par dana. Da li je neko od ljudi koji imaju kadu probao istu? To je ona nova penušava kupka sa cvetićem odozgo, ima je u četiri različite kombinacije boja, miriše na neku južnu voćku.

Ja sam danas bila u lushu, pokazali su mi neke nove proizvode, na bazi narandže, sapun i penušavu kupku. Fantastično mirišu. Ali nisam kupila, čekam platu, nešto ću od ta dva da kupim. Da li je neko od vas to isprobao?

...:)...Ne mogu da odolim da ne pohvalim i najtoplije ne preporucim 'Irresistible bliss' - maleni shampoo bar (koralno crvenkasti disk), koji sasvim slucajno otkrih, obzirom da je namenjen 'normalnoj' kosi, kakva moja svakako nije...:lol:...Osim predivnog mirisa jasmina, izuzetno je blag i prija mojoj suvoj kosi, ostavljajuci je nakon pranja divno cistom ali neisposcenom - onima sa normalnom/masnom kosom regenerator verovatno nece biti potreban...Takodje preporuka za dva shower gel-a - ujutro, Happy Hippy, za sve ljubitelje veselog budjenja uz miris grejpa, za vece - The Olive Branch, egzotican, smirujuc miris mandarine, bergamota sa liscem vinove loze i sicilijanskim maslinama...Ne susi kozu, divno uspavljuje...;)

UGB, sta mislis da li bi mi odgovarao I love joice, ne mogu vise da izdrzim, isprlja se za dan.... Strah me je posto ima limuna, da mi ne pozuti moja pepeljasta kosa ;)
Ili daddyo?

Ponekad koristim soft ceuer balzam za kožu. Ali mi je na izmaku. Pre par dana ja uđem u lush, pa da istestiram onaj balzam na bazi čokolade. Uzela sam i namazala na ruku, kad ono užas, čokolada ostala 2 cm visine na mojoj ruci, kao kaka. Devojka se izvinjavala, kaže nemaju još klimu, pa se sve topi. Donela je odmah ubrus, pa sam obrisala. Posle mi je bilo smešno.

apache:
UGB, sta mislis da li bi mi odgovarao I love joice, ne mogu vise da izdrzim, isprlja se za dan.... Strah me je posto ima limuna, da mi ne pozuti moja pepeljasta kosa ;)
Ili daddyo?

...:)...Obzirom da mi je kosa i svetla i suva i prirodno kovrdzava - uglavnom sam probala sve moguce regenerativne/nutritivne shamponcice - kako tecne, tako i cvrste - 'I love...' nisam probala, no trebalo bi da je dobar za problem nesto brzeg mascenja (vocni enzimi) - limun u kombinaciji sa suncem daje svetliju nijansu kosi, no kako ce tvoja pepeljasta nijasna reagovati - krajnje je neizvesno...Daddyo je ljubicasti san svih sa prirodno sedom ili pepeljastom kosom - deluje slicno Revlon-ovom dvofaznom live-in spray-regeneratoru (ljubicasti pigment neutralise zut/zeleni ton), no meni je bio prilicno agresivan - ukoliko nemas problem suve kose - go for it!...:) ;)

jucika:
Ponekad koristim soft ceuer balzam za kožu. Ali mi je na izmaku. Pre par dana ja uđem u lush, pa da istestiram onaj balzam na bazi čokolade. Uzela sam i namazala na ruku, kad ono užas, čokolada ostala 2 cm visine na mojoj ruci, kao kaka. Devojka se izvinjavala, kaže nemaju još klimu, pa se sve topi. Donela je odmah ubrus, pa sam obrisala. Posle mi je bilo smešno.

...:D...Znam da su arome cokolade, vanile i kokosa za vecinu nas potpuno neodoljivi, no moj glas, kada su masazeri u pitanju ide Therapy massage bar -u...Kao i svi masazeri, uljanog je sastava, aromaticnog, specificnog mirisa koji nije tako privlacan kao kod cokoladno/vanilaste 'brace', ali je zato potpuno prirodnog sastava - jedini nema vestackih aditiva, te s' toga topla preporuka pristalicama organic nege koze i svim osetljivim dusama...:)

Imam revlonov dvofazni sprej....
Svi samponi za masnu kosu cien da mmi kosa izgleda zuce/narandzastije, zato se plasim za i love juice...
Postala sam ocajna, cista je samo onog dana kada je operem... mislila sam da probam sa nekim johnsonom mozda... on je makar blag, pa ce manje muciti kosu...
Loreal za farbanu mi je u pocetku bio ok, cak se desavalo da perem na 3 dana, ali ove vrucine doprinose pogorsanju situacije...
Uh, ne znam sta cu da radim...

Back