Zorzina, Ambrosia ili prince za mog decka kome se javljaju iritacije posle brijanja i urastaju mu dlake na bradi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), a pri tom izbeci 'prenegovanost'?...Kako pravilno koristiti/cuvati preporucene proizvode?...Hvala + veliki pozdrav...!...
nadam se da sam bila od koristi.

...Veliko hvala!...

HvalaZorzina:@ apache (zlice, samo da zakompliqjes P)
Velika razlika u agregatnom stanju. Ocean Salt je piling i sadrzi morsq so, puter avokada grejpfrut i limun. Osim sto cisti on lice snadbeva mineralima, obezbecdjuje vlaznost, blistavost i pomalo zateze kozu (to je jako bitno ako neko ima bubuljice da mu ne bi ostali oziljci). Osobe sa normalnom i masnom kozom korite preparat kakav jeste dok osobe sa suvom i osetljivom kozom ga razvodnjavaju sa 2-3 kapi vode da bi se so otopila posto ona isusuje kozu. Moze se koristiti 2-3 puta nedeljno. (moze se pilingovati celo telo)
SJG je divan i nezan. Za sve tipove koze je. Otklanja mitisere!!! Piling radi mleveni badem i adzuki pasulj(izuzetno lekovito) takodjer se koristi 2-3 puta nedeljno *mada sam napisala jos na pocetq teme kako ga ja koristim i mislim da je sasvim ok.
Moje misljenje je da ukoliko ti treba jaci piling koji ce osim pilingovanja pruziti kozi jos neki tretman onda je sigurno bolji Ocean Salt a ukoliko je potrebno samo skidanje odumrle koze, osvezavanje i toniziranje onda je savrsena Japankica![]()
E, bas sam se pitala zasto je miris bez veze, kada sam ga njusila u radnji...Zorzina:@ Limette
E to je 17 Cherry Tree Lane. Sadrzi mimoze, narandzu i jasminov cvet koji daju vlaznost kozi. Kada ga budes pomirisala u radnjici delovace ti jako cudno i mozda ce ti biti bez veze miris medjutim on u dodiru sa vodom oslobadja sva ta esencijalna ulja i mirise cvetno i osvezavajuce. (U pravu si, on izgleda bas kao poslastica.)![]()