Дугачка
Početnik
- Poruka
- 27
znate li sta me zanima?posto smo se svi  vidim,opskrbili pozamasnom kolicinom Lush-a,gde drzite sve te stvarcice?imate li male kutijice za njih  (one iz Lush-a),ili drzite negde drugde...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

apache:One prodavce iz kneza treba bojkotovati... Narocito onog dugokosog... i onu crnu sto uvek ima sljokice po licu...
pa... meni su te kutije najbolje od svegaДугачка:znate li sta me zanima?posto smo se svi vidim,opskrbili pozamasnom kolicinom Lush-a,gde drzite sve te stvarcice?imate li male kutijice za njih (one iz Lush-a),ili drzite negde drugde...?

Pojma nemaju... Ja trazim lemslip ona mi k aze on je za jako suvu kozu, za mask of magnaminty mi kazu obavezno na suvu kozu, kazu mi da je sjg samo za izuzetno suvu kozu,i jos brdo gluposti... Dobro je da se ne oslanjam na njih!Jovcica:Sto, je l' su bili neljubazni? Ili nemaju bas pojma?
Queen_:doživela tema 300 i kusur postova:shock:
yebote, ovo prerasta u sektu:shock:

apache:Pojma nemaju... Ja trazim lemslip ona mi k aze on je za jako suvu kozu, za mask of magnaminty mi kazu obavezno na suvu kozu, kazu mi da je sjg samo za izuzetno suvu kozu,i jos brdo gluposti... Dobro je da se ne oslanjam na njih!

Jovcica:Ma, jos samo malo pa cemo da predjemo kod Zorzine!
Zorzina, kad se otvara nova radnja?

Da, masna mi je koza. ma, nisam mislila bas u brojkama, nego je l' traju duze od onih kremastih. Kazem ti krenula sam d akupim waylander, ali ne vredi, bas mi mirise na blato. A planirala sam da uzmemsandstone. Vidis ne znam kako mirise cereology...Zorzina:Pa sve zavisi. Po meni (a to cu proveriti) oni meksi duze traju npr. Bohimian, Ligs and Figs (taj preporucujem, sadrzi piling od mlevenih kostica smokve SUPEEER!!!), Sandstone (taj koristim i nemam urasle dlacice na nogama uopste, sadrzi pravvi pesak koji pilinguje ali ne jako nego nezno), naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajbolji jer sadrzi lekovito blato (po tebi fuj) Waylander, mada bih ti preporucila u Cereology s obzirom da ti je koza masna i sklona bubuljkama *da? i Demon in the dark.a ako bas pitas u brojkama hm..meni jos uvek traje Demon a qpila sam gaaaa...*proveriti u prethodnim postovima kada*