LuSH!!!!

Juče sam kupila the blonde, i isprobala sam, ali nije mi baš previše praktična, odlamam parčiće, ali malo sam nespretna, ne mogu baš lepo da nanosim na kosu. Parčići dosta dugo ostaju tvrdi, ali verovatno ću morati da usavršim pranje tim šamponom, neću valjda baciti toliko para.
Kad sam već bila u lushu, tražila sam i neki tester piling masku za mešovitu kožu. Dobila sam mask of magnamixity. Isprobala sam, SUPER JE! Nanosi se na vlažnu kožu, treba ostaviti da deluje 10-15 minuta. Ispira se sa mlakom vodom, nežno trljajući lice.
ZORZINA CESTITAM TI!
Samo šteta što nećeš raditi u novosadskom lushu.

jucika:
Kad sam već bila u lushu, tražila sam i neki tester piling masku za mešovitu kožu. Dobila sam mask of magnamixity. Isprobala sam, SUPER JE! Nanosi se na vlažnu kožu, treba ostaviti da deluje 10-15 minuta. Ispira se sa mlakom vodom, nežno trljajući lice.
Imam tu masku i vec sam je hvalila ovde, samo ne znma odakle to da se nanosi na vlaznu kozu?! :shock: :shock: :shock:

apache:
Ja sam citala po njihovom forumima, na sajtu, u Lush times-u i u Lush-u su mi rekli da stavljam na suvu kozu, kao i svaku masku.
Ja nigde nisam čitala, uradila sam kako je devojka rekla, možda ona tako stavlja sebi na lice.
Sad kad si stavljala na suvu kožu, probaj na vlažnu.
Da li si probala još neku masku?

Samo da se izjasnim jos jednom u vezi Angelsa. IZVRSNI SU!!! Ja sam qpila 50gr i da znate da je to dovoljno za vise od mesec dana redovne (svakodnevne) upotrebe. URA!!! Ziveo Lush!!! Zivela ja!!
:)

divlja u srcu:
Pa ne znam koja je razlika na vlaznu ili suvu? Nema tu razlike.
/QUOTE]

paaa, koliko ja znam ta glina u maskama treba da se osusi , sta dobijes ako je pokvasis i toliko razredis da ne moze da se osusi? inace, magnaminty se super razmazuje...
ma juce sam slusala prodavce u radnji kako pricaju nesto izmedju sebe i lupaju tonu gluposti... ako ne morate ne pitajte nista onog krupnog lika sa repicem, extra odbojan, naduven kao da radi ne znam gde i najvise lupa gluposti, strogo ne slusati njegove savete...

zorzina, racunamo na tebe ;-)

Prodavce nemojte da pitate nista, jer nemaju pojma, sve su mi suprotno rekli (recimo--da Lemslip stvara ogromnu penu, a u stvari nema ni malo pene)
Najbolje procitajte na sajtu ili u novinama, prodavci kao da su sedeli na usima za vreme obuke :roll:

Šta da vam kažem, posle tuširanja napunila sam kadu vodom, ubacila celu kuglu summera, jer sam se mučila sa prepolovljavanjem, ali nisam zažalila. Ugasila sam svetlo, upalila dve sveće. Toliko sam se opustila da sam zamalo zaspala.

Posle sam oprala kosu blondom (Larra, sad sam oprala kako si ti preporučila, i zadovoljna sam, u pravu si, tako treba koristiti kako si ti rekla). Nanela sam american cream, isprala.

E, kad sam se lepo osušila, namackala sam se soft coeurom.

Kupatilo još uvek predivno miriše. A i ja.

Drage, Lush devojcice,
Kupila sam Buffy, cvrsti regenerator za kozu, 9.02., a danas 18.02. je preostalo samo parce debljine 3mm od njega... Koristila sam ga svaki dan, posle tusiranja, jaako trljajuci guzu, cele noge i donji stomacic, dok sam jos mokra (od prethodnog tusiranja) a zatim ponovo isprala te delove tela. Efekat je super, ostavlja blagi masniji sloj na kozi i nakon ispiranja, tako da posle brisanja koza ostaje lepo hidrirana i nikako mi nije potrebna nikakva krema/mleko za telo. Miris nije preterano privlacan ali nije ni neprijatan... Mene podseca na tipican miris nekih banjskih proizvoda, blata i sl. sa pridodatim nekim mirisima prirodnih ulja ili cega god vec.... Medjutim, problem mi predstavlja njegova kratkotrajnost! Drugarica me je posavetovala da obrisem telo pre nego sto pocnem da ga utrljavam, da bi se manje trosio. Probala sam jednom, ali je uz to otezano kretanje po kozi znatno manje grebao povrsinu, pa sam imala utisak da ga uopste nisam ni namazala. Tako da... ne znam sta je pametno raditi... jedva ga koristiti i izdrzati do mesec dana sa njim, ili ga koristiti kako treba i ostati bez njega za 2 nedelje... Same se opredelite...
:confused:

Back