LuSH!!!!

Ako uspem, ja prepolovim šumeću kuglu, ili mi se izmrvi pri prepolovljavanju, zadnji put sam se iznervirala i celu ubacila.

I meni 17 Cherry čudno miriše, ali sam ipak kupila jedan mali komadić, jer su me ubeđivali u radnji da je sapun nešto super.

Kod kuće kad sam se nasapunjala, učinilo mi se kao da mi kožu isušuje. Ali mi je miris i dalje čudan, podseća me na miris ormana moje prabake.

@ jucika
Pretpostavljam da si alergicna na glicerin kada ne zelis da ga ima u kremi. Jedina stvarcica za ruke bez glicerina je cvrsti regenerator za ruke koji osnazuje nokte i omeksava zanktice je The Soft Touch. Sadrzi biljna ulja, maslac i cedjeni sok. Iz isqstva je super, stvarno su ruke premekane posle 2-3 dana upotrebe. najbolje je da se koristi uvece jer tako rukicama priustis i masazu. Mastan je ali ne nesto preterano.

Kugla nikako nije velika za prosecnu kadu. POtpun dozivljaj je kada se spusti cela u vodu jer neke imaju tajne porukice, neke srca. Ako bas zelite da ustedite onda mozete da stavite pola qgle. :)
(meni je mnoooogooo bolje da se jednom izbrckam posteno nego 2. puta ali polovicno)

Ja sam u večitoj potrazi za balzamom za usne, imam ih u svakoj torbi po jedan plus po džepovima, ali ni jedan mi nije nešto ekstra. Videla sam da u Lushu ima nekoliko, ali su skupi pa ne bih da pogrešim zato prvo da pitam-da li su dobri, i koji da probam? Treba mi neki bezbojan koji štiti usne i preko kojeg mogu da stavim sjaj.

celu kuglu u kadu!!! :) Za potpun dozivljaj. Ja sam moju CHelsea garden stavila u hulahopku da ne bih morala posle da skupljam one latice. Ali kupatilo je mirisalo danima!!!

Ni meni se ne svidja Cherry, kao ni Rock Star. A inace volim roze... cudno...

cherry onda mora dooobro da se izreklamira posto vecina ljudi misli da je bezveze. meni je prvi na shopping listi bas zbog cudnog mirisa :-)

jbt, meni je sve prvo na shopping listi :D

rock star je super, mirise na one prastare roze zvake sto su cupale plombe :-)

drug koji je bio u londonu proslog leta kaze da mu chelsea mirise bas na london i na krajeve londona koji su prepuni basta...kaze imao je flesbek kad je njisnuo kuglu u radnji :-)

@ yana
Ako imas uzasno ispucale usne onda je za tebe super savrsen Lip Service a ako ti je samo potrebna zastita da ne bi doslo do pucanja usana onda je super Lip Lime koji moze da se koristi kao sjaj i ne bi trebalo da ga koriste decaci (bar ne oni koji ne zele da imaju sjajne usne)

@ apache
New je super jer sadrzi mentu, cimet i koprivu a sve te biljkice stimulisu rast kose tj rad foliqla u korenu kosice. On takodje sprecava opadanje kose. POstoje opravdana isqstva. (koristio ga je neko od trenutnih zaposlenih) E da, na kosi ima miris cimeta.

Waylander je najbolji od svih sapuna koji rade piling jer sadrzi marokansko lekovito blato rasul. Sto ga vise koristis bolji je piling. *miris mozes da ublazis tako sto se nakon qpkanja mazes Skin sinom koji odmah upija i mozes odmah da se obuces i izuzetno hidrira kozu :)

Vidis sto se new hair tice, miris mi nije bio bas sjajan, ali pretpostavljm da je bolji na kosi.
a za waylander sam sama vec zakljucila d aje super i krenula da ga kupim, ali mi se bas ne dopada miris...

Inace, da ne ispadne da je ovo anti-reklama za lush...ja jednostvano imam osetljiv nos valjda... kada sam stavila na lice aqua marinu zamalo sto nisam povracala trljala sam posle lice svakakvim glupostima da bih neutralisala miris, meni je ono uzasno, a mojoj drugarici na primer je skroz ok, samo joj je malo neobican miris.

pa da. nismo navikli na takve mirise. meni se u pocetq nisu svidjali mirisi sa kokosom i neki sa limunom medjutim primecujem da se sve vise navikavam na iste. New iz isqstva ljdui ne mirise bas onako jako i bzvz. u ostalom kad stavis balzam nece se toliko osecati. Mi smo (na obuci) juce testirali na sebi preparate za ciscenje i meni Aqua Marina bas ima neki lep miris dok mi moji Angelsi mirisu suvise jako na biljke. Inace jos jedna stvar Angelsi se ne ispiraju nego se vlaznom vaticom skinu sa lica. Herbalisam ide na VLAZNU kozu to je OBAVEZNO kao i prethodna 2 (Aqua i Algels).

Ma kapiram da je to sve individualno, meni je miris aqua najblaze receno odvratan, stvrano sam htela da povracam, a nekim ljudima je ok.
Stoji to da su im mirisi neobicni i moguce da je potrebno malo vremena da se navikne, ali ja kad vec dam (za mene) dosta para, e pa hocu i da mi mirise lepo.
Inace, razresi nam dilemu za mask of magnaminty... na suvu ili vlaznu kozu?

Apache, ja sam još pre par strana hvalila new hair, stvarno kosa mi ne opada posle njegovog korišćenja, mislim da je nešto najbolje. A miris je stvarno jak, ali meni ne smeta.

Ali dobro je da poslušaš i od drugih iskustva.

Back