LuSH!!!!

Opet ja :roll:
Moj mladji bratic ima povecu tetovazu na listu. Da boje ne bi bledele mora redovno da maze kozu tog lista necim.... Posto mu Lush deluje strasno zabavan (vidim da se nameracio na moj ma bar) voleo bi da nadje odgovarajucu negu u Lush-u... Te tako, trebalo bi nam nesto sto odlicno hidrira kozu, i po mogustvu istice boje :lol: koliko god to smesno delovalo.... Ne znam da li da uzme neki cvrsti regenerator ili masazer ili bas kremu....? Ko ima neku ideju, nek pomaze!
Hvala unapred!!!!!!! :-D

jucika:
Šta da vam kažem, posle tuširanja napunila sam kadu vodom, ubacila celu kuglu summera, jer sam se mučila sa prepolovljavanjem, ali nisam zažalila. Ugasila sam svetlo, upalila dve sveće. Toliko sam se opustila da sam zamalo zaspala.

Posle sam oprala kosu blondom (Larra, sad sam oprala kako si ti preporučila, i zadovoljna sam, u pravu si, tako treba koristiti kako si ti rekla). Nanela sam american cream, isprala.

E, kad sam se lepo osušila, namackala sam se soft coeurom.

Kupatilo još uvek predivno miriše. A i ja.

Ovo mora da je bilo FENOMENALNO! Znaci, ja se opustila samo od citanja :)

mmm, cini mi se da sam negde procitala (mislim u nekom brit lush times-u) nesto u vezi tih tetovaza, neko koristi nesto i tetovaze mu super izgledaju al ajd naci cu gde to pise pa ti javim, ok?

anhsujam:
Drage, Lush devojcice,
Kupila sam Buffy, cvrsti regenerator za kozu, 9.02., a danas 18.02. je preostalo samo parce debljine 3mm od njega... Koristila sam ga svaki dan, posle tusiranja, jaako trljajuci guzu, cele noge i donji stomacic, dok sam jos mokra (od prethodnog tusiranja) a zatim ponovo isprala te delove tela. Efekat je super, ostavlja blagi masniji sloj na kozi i nakon ispiranja, tako da posle brisanja koza ostaje lepo hidrirana i nikako mi nije potrebna nikakva krema/mleko za telo. Miris nije preterano privlacan ali nije ni neprijatan... Mene podseca na tipican miris nekih banjskih proizvoda, blata i sl. sa pridodatim nekim mirisima prirodnih ulja ili cega god vec.... Medjutim, problem mi predstavlja njegova kratkotrajnost! Drugarica me je posavetovala da obrisem telo pre nego sto pocnem da ga utrljavam, da bi se manje trosio. Probala sam jednom, ali je uz to otezano kretanje po kozi znatno manje grebao povrsinu, pa sam imala utisak da ga uopste nisam ni namazala. Tako da... ne znam sta je pametno raditi... jedva ga koristiti i izdrzati do mesec dana sa njim, ili ga koristiti kako treba i ostati bez njega za 2 nedelje... Same se opredelite...
:confused:
Sta da ti kazem, u istoj sam dilemi. Ja sam odusevljena lemslipom, ali ne da se trosi, nego nije normalno, koristila sam ga mozda 10-15 puta i imam jos vrlo malo(iamala sam oko 120grama), a ni od cega mi nije bila bolja koza

nasla!!!

u pitanju je masazer sleepy head, kaze riba u britanskom lush times-u od prosle godine : "....my boyfriend's favourite...melts beautifully, and as on added bonus, keeps his tattoos looking fresh..."

znala sam da sam negde procitala nesto za tetovaze ;-)

eto, nek brat proba sleepy head, a verovatno moze i bilo koji drugi masazer jer su svi super-hidratantni

Meni je lemslip trajao, sad moram da kupim novi, mesec i po dana, ja nisam sekla komadice, ali ga ni ne kvasim pod vodom, nego na vlazno telo. Za Buffy nije ni cudno sto ga je istrosila, kad ga je mazala po nogama i stomaku, on je predvidjen samo za guzu.Moze da izgura mesec dana, al' ni njega nemojte pod vodu samo na vlazno telo.
Magnamity stavljam na vlaznu kozu, ja cak mislim da je tako bolje. Maska od gline se spravlja sa vodom, i normalno se osusi i treba da odstoji neko vreme.

Meni je danas dan za kompletno LUSHIRANJE!
Mada moram da vam priznam, prelazim sto se tice nege lica na onog Dr. Haucuka, samo da istrosim zalihe. :razz:

ja sam sekla lemslip da bi se manje trosio, i nisam ga kvasila pod vodom, samo na vlaznu kozu, ali ona meksa strana se samo topi, neverovatnom brzinom. moracu da kupim neki cvrsti njihov sapun, valjda ce manje da se trosi

da, ali maska se onakva kakva je taman osusi za nekih desetak minuta koliko se i drzi na licu, mada sve je to individualno... ja volim kad se maska bas bas osusi jer mi se cini da tako najbolje deluje...

a taj doktor je izgleda mnogo dobar kad ga svi zivi hvale, samo jos kad bih znala gde da nadjem tu kozmetiku...

ajd javi mi ako znas gde moze da se nabavi...

btw, kupila sam drugu na poklon karma balistiku i sad ne mogu da se odvojim od nje, fenomenalan je miris, bice mi zao kad mu dam poklon :-)
pod hitno cu sebi kupiti parce karma sapuna, samo parcence da mogu da se drogiram, stvarno je ludacki miris...

Koliko sam oduševljena skoro svime u lushu, toliko mi se ne svidjaju karma i ginger. Meni se od karme povraća, toliko mi je jak, a ginger je previše slatkasto.

uh, ja obozavam jake ali ostre mirise kakav je karma... a ginger mi je mnogo zacinjen i sladak...
inace, jos se nije "rodio" miris na koji povracam :-)

a sto se sampona tice, apache, pricala sam ti da sam koristila karmu i super mirise kosa ali ne nesto mnogo duze ili jace od obicnih sampona... to sto sam ja bila odusevljena samponom je druga stvar pa sam mozda malo preuvelicala...

Uskoro stizu nove maske. :)

Inace, nisu me stavili u nove novine, jedino su stavili pola strane komentara od one glupave Milice Milse! :(

Kupila sam Dreamwash, on je u stvari regenerator za telo, a ne sredstvo za kupanje. ;)

danas sam se videla sa drugom koji je imao uzasno lice, grozne bubuljice po svetloj kozi, pavi uzas.
nedelju dana koristi tea tree water, on jedva da ima neku tackicu po licu!!!!!
nikada nista pametno nije koristio za lice, samo obican bebi sapun, ali da mozete da vidite kako mu je lice sad cisto... ja sam zbunjena, previse je dobro d bi bilo istinito :-)

zato sam odlucila da pod hitno kupim tea tree :-)

Sinoc sam se bucnula u kadicu sa Butterball-om. Jedini problem je sto je tako mala, tj nije problem nego je moja zelja da bude veca. Prelepo mirise (to se tek oseti u doditu sa vodom posto ovako nema neki spec. miris) i koza ne da je hidrirana posle nego LOODILO!!!! Danas moram da naqpujem jos tek da imam zalihe. Za one sa suvom kozom je fantasticna a za one sa normalnom do masne je sasvim super.
Ne volim M. Milsu....:(

divlja u srcu:
E, mislim da si me pitala za onog Dr. Haucuka, kako ga ja zovem!:lol:
U apoteci u Merkatoru ga imas, a imas i sajt preko koga mozes da ga narucis.

http://www.prirodnakozmetika.com/Dr.hauschkanegalica.html

Ja imam taj tea tree, iako nemam nekakve specijalne probleme, ne deluje mi bas tako efikasno! :lol: :wink:

e da, ona apoteka u merkatoru je cini mi se malo jeftinija od ostalih, hvala!

a za tea tree, ma kazem ti lice mu je bilo, aaaa, uzasno! decko ima 24 god a lice kao da ima 15, ooooogromne bubuljice ili akne ili sta god. ja sam vec mislila da ga nateram da ode kod lekara...
i tek tako, samo nestadose :-)

zorzina, budi dobra i lepo se ponasaj na obuci;-)

Vredno sam obavila jedno malo istrazivanje i evo kako stoje stvari,

Rose Day Cream za suvu i osetljivu kozu:

Apoteka Tasmajdan - 2121din
Apoteka Merkator - 1793din
Online, pomenuti sajt - 1748din

Hajde javite ako pronadjete nesto jos jeftinije!

Setamo pre neko vece decko i ja Knez Mihajlovom i prolazimo pored LUSH radnje. On nije znao da su to sapuni i kozmetika, nego je mislio da su to pudinzi i slatkisi pa je poceo k'o dete da kuka da kupimo, da probamo. Tako je bio tuzan jadnicak kad sam mu rekla sta je to. Ali stvarno je prelepo,pola ulice mirise. Moram mu kupiti neki sapuncic, mada on vise voli slatkise.:)

Back