Ludaci...

Kljucaj ti neko zrnevlje, sta ce ti 'lebac...
Ja ne znam da baratam oko pecenja, svaka ce mi to zameriti, ni rostilj ne znam da potpalim...nisam mesozder, a gojazan...bez'te cure od ovakvog tipa...

Da li vam se gadi neki deo običaja/odeće/ponašanja/whatever kod suprotnog pola? Da li postoji nešto što ne volite ili vam je odvratno, a što ostali smatraju normalno i kad nekom to kažete ispadnete ludaci... što vi i jeste, jer je to nešto najnomalnije... ali vam je to ipak odvratno i nema šanse...

Eh, ja "patim" od takvog "problema"... i koliko sam sastanaka (dobro, dva) upropastio zbog toga... jednostavno pobegnem od nje zbog toga, ludak i sve, ali ne mogu da svarim i gotovo... mozak se trudi da iskulira, ali stomak gazduje...

Znači, nije pitanje od dlkama, nogama, nosevima itd... već o nečemu što ljudi nose/rade.... neki način oblačenja il izgovora... npr. ajmooo na kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafu, ebem ti kafu! :evil:
:lol: ovo i mene jako nervira,posebno sto skoro uopste i ne pijem kafu :lol:
nervira me kad neko konstantno mota mobilni po rukama i stalno cuka poruke,proverava nesto ili se jednostavno kurci svojim najnovijim modelom :neutral:
nerviraju me muskarci u spicastim cipelama,doduse to vazi i za zene,ali posebno za muskarce.
i muskarci u toliko uskim majicama da im se ocrtavaju sise.to je odvratno.
i kada su u sljokicastim majicama
zalizana kosa mi je odvratna
i bele pantalone :neutral:
kad neko kao slucajno provuce pricu o svojim kolima ( jesam li ja mehanicar pa da me zanimaju njegova kola:roll: ) i kada svako malo spominje kola (odmah pomislim - kompleksas)...i tako ima toga jos.

Back