LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
i pihtije i sarma...nema leba bez toga....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pihtije i sarma...nema leba bez toga....

Kljucaj ti neko zrnevlje, sta ce ti 'lebac...
Ja ne znam da baratam oko pecenja, svaka ce mi to zameriti, ni rostilj ne znam da potpalim...nisam mesozder, a gojazan...bez'te cure od ovakvog tipa...
ne goji meso. goji pasivnost

Ne volim tipove koji odgovornost za svoje raspolozzenje svaljuju na mene.
A ti tipovi su?Ne volim tipove koji odgovornost za svoje raspolozzenje svaljuju na mene.
ops::mad: Da li sam spominjao da znam da spremam pileci paprikas? :mad:kad su svaljeni rodjeni:rolleyes:
:mad: Da li sam spominjao da znam da spremam pileci paprikas? :mad:

A ti tipovi su?ops:

Jel`to onaj po naski pravi Banatski:mad: Da li sam spominjao da znam da spremam pileci paprikas? :mad:
Gde pada grad,vidim i ovde se nesto mrci.
Neki shto su me sad zvali u shetnju a napolju pada grad i zzelim ostati u pidzami jer mi je slobodan dan....
![]()
Da li vam se gadi neki deo običaja/odeće/ponašanja/whatever kod suprotnog pola? Da li postoji nešto što ne volite ili vam je odvratno, a što ostali smatraju normalno i kad nekom to kažete ispadnete ludaci... što vi i jeste, jer je to nešto najnomalnije... ali vam je to ipak odvratno i nema šanse...
Eh, ja "patim" od takvog "problema"... i koliko sam sastanaka (dobro, dva) upropastio zbog toga... jednostavno pobegnem od nje zbog toga, ludak i sve, ali ne mogu da svarim i gotovo... mozak se trudi da iskulira, ali stomak gazduje...
Znači, nije pitanje od dlkama, nogama, nosevima itd... već o nečemu što ljudi nose/rade.... neki način oblačenja il izgovora... npr. ajmooo na kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafu, ebem ti kafu!![]()
ovo i mene jako nervira,posebno sto skoro uopste i ne pijem kafu