Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ne volim kada mushkarac sedi skupljenih kolena i peta a podvuche noge pod stolicu i poguri se...ako josh pri otm krshi prste dodje mi da mu dam 20 dinara da ga reshim mizerije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim kada mushkarac sedi skupljenih kolena i peta a podvuche noge pod stolicu i poguri se...ako josh pri otm krshi prste dodje mi da mu dam 20 dinara da ga reshim mizerije....
Ili u Koka Kolu...Vala bash....
a ne volim ni kad se zzene histerichno-preglasno predugo smeju bilo chemu samo da bi svi pogledali u nju...ima drugih nachina da se skrene pazznja na sebe...npr da sipash deset kashichica shechera u kafu....svi primete...
E da pomenem dragu mi forumasicu nesto..koja pise nesto..valjda veruje u to..ko bi ga znao..smeje se ko lud na brasno..brinem se za nju.

Neshto che mu dochi glave...
Zar nije majstor prozivanja?E da pomenem dragu mi forumasicu nesto..koja pise nesto..valjda veruje u to..ko bi ga znao..smeje se ko lud na brasno..brinem se za nju.
ops:
Draganljakse:-|bolje ugovori sa njom jedno dobro prskanje da joj bubice izbijes iz glave....![]()

Fizichki recimo....ne znam....duvanje nosa za vreme jela mi je bljak.
Da li vam se gadi neki deo običaja/odeće/ponašanja/whatever kod suprotnog pola? Da li postoji nešto što ne volite ili vam je odvratno, a što ostali smatraju normalno i kad nekom to kažete ispadnete ludaci... što vi i jeste, jer je to nešto najnomalnije... ali vam je to ipak odvratno i nema šanse...
Eh, ja "patim" od takvog "problema"... i koliko sam sastanaka (dobro, dva) upropastio zbog toga... jednostavno pobegnem od nje zbog toga, ludak i sve, ali ne mogu da svarim i gotovo... mozak se trudi da iskulira, ali stomak gazduje...
Znači, nije pitanje od dlkama, nogama, nosevima itd... već o nečemu što ljudi nose/rade.... neki način oblačenja il izgovora... npr. ajmooo na kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafu, ebem ti kafu!![]()

njemu doslo a ona hoce na kafu..
Da li vam se gadi neki deo običaja/odeće/ponašanja/whatever kod suprotnog pola? Da li postoji nešto što ne volite ili vam je odvratno, a što ostali smatraju normalno i kad nekom to kažete ispadnete ludaci... što vi i jeste, jer je to nešto najnomalnije... ali vam je to ipak odvratno i nema šanse...
Eh, ja "patim" od takvog "problema"... i koliko sam sastanaka (dobro, dva) upropastio zbog toga... jednostavno pobegnem od nje zbog toga, ludak i sve, ali ne mogu da svarim i gotovo... mozak se trudi da iskulira, ali stomak gazduje...
Znači, nije pitanje od dlkama, nogama, nosevima itd... već o nečemu što ljudi nose/rade.... neki način oblačenja il izgovora... npr. ajmooo na kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafu, ebem ti kafu!![]()
Poslednja Igra Leptira pa ti pojma nemas.Ne znas neke osnovne stvari. Nema opasnije i promucurnije devojke od one koja dodiruje lice prstima dok te gleda. Postoji jos 5 takvih znakova govora tela koje svaka opasnica i dobar je bac moraju da znaju.
![]()
I prstenje :shock:Narukvice na muskim rukama....... totalno pede.rski i oladi me dok si reko keks.
ja ne podnosim piskav glas. znaci, musko sa onako visokim glasom. ne znam kakav da je i da mi odgovara u svemu, nema sanse.
Мени је се то десило с једном девојком пре више од десет година...
Кад смо се упознали нисма ништа приметио, али кад смо после неколико дана изашли угради испоставило се да она непрестано користи "мис'им" и мене након пола сата заболи глава...
Једва само дочекао да се растанемо...
.....