Ja uopste nissam nesto NAROCITO VESELA,SRECNA bla,bla kad sam zaljubljena...Mozda zato sto nisam bas zaljubljive prirode...
Jednom sam se bas, bas zaljubila, pa mi je to bilo dosadno
ops: pa sam sve pokvarila!CHUDNA SAM JA... :?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nefela:Ja uopste nissam nesto NAROCITO VESELA,SRECNA bla,bla kad sam zaljubljena...Mozda zato sto nisam bas zaljubljive prirode...Jednom sam se bas, bas zaljubila, pa mi je to bilo dosadno
ops: pa sam sve pokvarila!CHUDNA SAM JA... :?
![]()
![]()
Moon Child:pa nisam nijednu,valjda i necu(Keeper:a ti kao probala sve te droge pa sad ti kao znashPpPpp
)ali znaaaaaaam da je bolje,jer nista od ovog nema bolje!
![]()
Nisi valjda ozbiljan??? :shock:Keeper:Moon Child:pa nisam nijednu,valjda i necu(Keeper:a ti kao probala sve te droge pa sad ti kao znashPpPpp
)ali znaaaaaaam da je bolje,jer nista od ovog nema bolje!
![]()
vidi se da nemash pojmaPppPp
![]()
necju dalje da ispadne da navlachim klince na drogu.
Da je droga bolja od zaljubljenosti... :?Keeper:u vezi chega?![]()
*Lenja_Pita*:, bananu, masline, malo kajgane i vodu. I lenju pitu.
Dođe mi da pojedem sve oko sebe :shock: , stalno se smejem, jedva čekam da ponovo vidim tu osobu i sebi bacam čežnju...a kad ta osoba mene pogleda 2-3 puta u 10 minuta, ja sebi obećam da više neću da je gledam, nego samo da je posmatram krišom da vidim hoće li me ponovo pogledati...
Moon Child:kad se meni neko svidja ja buljim u tu osobu ko psihopata![]()
same case hereNefela:Moon Child:kad se meni neko svidja ja buljim u tu osobu ko psihopata![]()
![]()
I ja!! Drugarice me pitaju kako me nije blam...
I to radim veoma INdiskretno
I to je do sada palilo
![]()
:wink:
i...kad to najmanje budesh ochekivala...Tinar:Ja se nikad nisam zaljubila... :? WTF!!!!![]()
Ma znam ja to...*november rain*:i...kad to najmanje budesh ochekivala...Tinar:Ja se nikad nisam zaljubila... :? WTF!!!!![]()
tres, tup, tup...i Tina se zaljubi...![]()
Moon Child:kad se meni neko svidja ja buljim u tu osobu ko psihopata![]()
Crazy_creature:Moon Child:kad se meni neko svidja ja buljim u tu osobu ko psihopata![]()
Hahaha, takodje...Shto je najgore, u roku od 5 min svi provale oko mene ukljuchujuci i tu osobu :shock:
![]()
![]()
uh da...Crazy_creature:Moon Child:kad se meni neko svidja ja buljim u tu osobu ko psihopata![]()
Hahaha, takodje...Shto je najgore, u roku od 5 min svi provale oko mene ukljuchujuci i tu osobu :shock:
![]()
![]()