love is in the air..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja uopste nissam nesto NAROCITO VESELA,SRECNA bla,bla kad sam zaljubljena...Mozda zato sto nisam bas zaljubljive prirode... :( Jednom sam se bas, bas zaljubila, pa mi je to bilo dosadno :oops: pa sam sve pokvarila!CHUDNA SAM JA... :? :P :P

Nefela:
Ja uopste nissam nesto NAROCITO VESELA,SRECNA bla,bla kad sam zaljubljena...Mozda zato sto nisam bas zaljubljive prirode... :( Jednom sam se bas, bas zaljubila, pa mi je to bilo dosadno :oops: pa sam sve pokvarila!CHUDNA SAM JA... :? :P :P

pz znash...zanimljivo je kad nisi zaljubljena vec nekoga volish,to nije ono blesavljenje kad se zaljubish ali veruj mi...isto je tako mocno :(

U inat samoj sebi neću da pogledam u tu osobu (jer sam u tripu bacanja čežnje :D ).
Super se osećam, i sve oko sebe zovem imenom draage mi osobe :P . Pojedem celo pakovanje plazme, tri čokoladice, pola tetrapaka jogurta, jabuku, bananu, masline, malo kajgane i vodu. I lenju pitu :D .

Dođe mi da pojedem sve oko sebe :shock: , stalno se smejem, jedva čekam da ponovo vidim tu osobu i sebi bacam čežnju...a kad ta osoba mene pogleda 2-3 puta u 10 minuta, ja sebi obećam da više neću da je gledam, nego samo da je posmatram krišom da vidim hoće li me ponovo pogledati...

*Lenja_Pita*:
, bananu, masline, malo kajgane i vodu. I lenju pitu :D .

Dođe mi da pojedem sve oko sebe :shock: , stalno se smejem, jedva čekam da ponovo vidim tu osobu i sebi bacam čežnju...a kad ta osoba mene pogleda 2-3 puta u 10 minuta, ja sebi obećam da više neću da je gledam, nego samo da je posmatram krišom da vidim hoće li me ponovo pogledati...

i ja! :P kad me pogleda, skrecem pogled, crvenim, ponasam se ko blesaca.

p. s. skoro sam provalila da koliko god neprimetno da je gledas, ta osoba ce to primetiti :(
jbga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back