Eh...kako se ponashate kad ste zaljubljeni?Da li spadate u onaj stereotip osobe koji sve zaboravlja,biva trapav/a etc..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti to znaci zaljubljen? Ima li sanse da nekako dobijem tvoju e-mail adresu?JaH_G|rL:Eh...kako se ponashate kad ste zaljubljeni?Da li spadate u onaj stereotip osobe koji sve zaboravlja,biva trapav/a etc..?
:shock: :?Anonymous:Sta ti to znaci zaljubljen? Ima li sanse da nekako dobijem tvoju e-mail adresu?JaH_G|rL:Eh...kako se ponashate kad ste zaljubljeni?Da li spadate u onaj stereotip osobe koji sve zaboravlja,biva trapav/a etc..?
guitarrr_babe:Da, tad mi sve ima TOOOOOOOOOOOOOLIKOOOOOOOOO mnogo smisla, cak i ucenje, i bacanje smeca, ali kada sam u prvim danima ljubavi, ima malo neprijatnih stvari- ne spavam, ne jedem, prosipam mleko (jer se stalno smesim, i dok pijem) i sto nisam apsolutno osoba za tesenje, mislim, ako je neko od mojih prijatleja u nekoj frci, slobodno neka ne racuna da cu da placem sa njim. Saslusam, ali se ni malo ne uzivim. I pravim *, moja mama ludi od mene (dolazim kasno, razgovaram satima telefonom, ne radim nista po kuci...)
Ella_RASTA:ma kod mene je skoro sve normalno,jedino sto sam bolje raspolozena i sve mi je super-niko me ne moze iznervirati
pa,eto,ja bas pre neki dan rekoh-kad sam zaljubljena imam osecaj ko da sam duvala neku dobru vutru ceo dan...Kad_LupimLupim:Odgovori zvuce ko da svi opisuju neku drogu...![]()
Keeper:a ti kao probala sve te droge pa sad ti kao znashPpPpp
pa nisam nijednu,valjda i necu(Keeper:a ti kao probala sve te droge pa sad ti kao znashPpPpp
o,da.... 8) :wink:hit:Keeper:a ti kao probala sve te droge pa sad ti kao znashPpPpp
to je ta generacija X![]()
Moon Child:pa nisam nijednu,valjda i necu(Keeper:a ti kao probala sve te droge pa sad ti kao znashPpPpp
)ali znaaaaaaam da je bolje,jer nista od ovog nema bolje!
![]()