Lovci na paranormalno

@egzorcista procitao sma od pocetka teme do kraja tvoje postove i zanima me da li mozes uvideti da li je neku osobu zaposelo nesto cudno a da toga nije ni svestan? Tacnije moja starija sestra je kao mala bila dete za primer a i kasnije nikada nije nista lose pomislila kamo li uradila isla u crkvu, molila se Bogu i najmanju sitnicu da uradi a da misli da je to lose po nekoga grizla bi se mada t ej zaista bilo retko, da bi odjednom joj sve krenulo nizbrdo neki kazu da ima crnu magiju na sebi, ali citao sma da crna magija je pracena kosmarima ona kaze da ne sanja i kada sanja jako je retko da se seti sna samo je jednom i to bas dan pred odlazak u Novi Sad sanjala kako gori neko selo i da ubija dzavola za stolom svecanim odseca mu glavu. Majka je molila da ne putuje ali otisla je ipak. Svima je delovalo smesno jer smo videli ta nije bilo nikakvih posledica par dana posle. Al ja iskreno mislim da je nesto uslo u nju od tada se promenila vec osam godina ne moze da zavrsi fakultet, radi lose stvari zbog koji joj nekada bude krivo ali ih uradi bez ikakvog razmisljanja samo ja znam za to stalno je u nekim problemima sve je muci tisti, i kad ima srecu pred nosom nije zadovoljna sutne je ne veruje u takve stvari a opet mi pre neki dan rece da oce da nauci sve o magiji da krene da se bavi time. Poludeo sam ne znam sta da radim a zaista je fenomenalna devojka i jos uvek dobra ma koliko pravila greske koje idu prevashodno njoj na stetu samo zelim da joj pomognem jer mislim da to vec nema nikakve veze sa necim normalnim jer psihicki je stabilna i savrsena za sve prijatelje oko sebe sa savete realna i inteligentna ne znam zaista oja osoba je nije zgotivila kad e upoznala ali za sebe je pakao i to me plasi unistice sebi zivot jer kao da neko drugi vlada njom.

Ja ne znam šta ima u svezanoj vreći. Osoba sedne, ja počnem da čitam molitve i otprilike na pola osoba vrisne, počne ja mi psuje sve živo i mrtvo, preti, pljuje me, oće da ugrize, da me zapiša, da povraća, valja se po podu....tad znam da ima demona, a ima osoba koje saslušaju celu molitvu, belo me gledaju i pitaju :"Jel to sve što znaš?" ovi nemaju demona. :hvala:

Ja ne znam šta ima u svezanoj vreći. Osoba sedne, ja počnem da čitam molitve i otprilike na pola osoba vrisne, počne ja mi psuje sve živo i mrtvo, preti, pljuje me, oće da ugrize, da me zapiša, da povraća, valja se po podu....tad znam da ima demona, a ima osoba koje saslušaju celu molitvu, belo me gledaju i pitaju :"Jel to sve što znaš?" ovi nemaju demona. :hvala:

Mozes li mi tacno reci , sta je uzrok napadanje duse ? Jel to "psihicka" bolest ili je ipak nesto vece.

ja sam prozivljavao paranormalno kako ga vi nazivate pet godina.od duhova do glasova koji su mi se vrteli u glavi i govorili mi svakakve grozote cak sam i vile vidjao i rekle su mi da sam siguran da me one stite(secam se kao da je bilo ovog trenutka),
Ako vas zanima kakav uticaj paranormalno ima na coveka recicu vam:upadate u adrenalinski sok,srce lupa kao ludo(hoce da iskoci iz grudi) obuzima vas neopisiv strah pracen iscekivanjem ponovnog vizuelnog susreta(bile to vile ili duhovi)ma koliko sebi govorili da to nije stvarno ono se desava ispred vas i obavezno iz neke senke ili zvuka (recimo da racunar radi malo lasnije ti cujes krik iz tog zuvuka racunara) ja neznam kako je moje srce izdrzalo pet godina toga ali znam da me nesto prati i sada...da priblizim jos malo vise da shvatite bolje;DUHOVI;oni se pojavljuju u obliku iskasapljenog lesa(to mozete da zamislite)ali nista nije toliko strasno kada ih ugledate do tacke kad odradite kontakt ocima,tada pocinje da vas obasipa strah(nezamisliv pracen adrenalinom koji je van svake pameti)i i osetite prazninu i horor te praznoce u ocima koje su kada ih pogledate direktno jako blestece.......VILE;susret sa vilama je meni bio prijatan to je pojava prelepe devojke koja ima kovrdzavu dugu kosu haljinu svetlih boja i gde god da zakoracite oko vas se pojavljuje zelena trava cvece koje cveta iz koraka u korak beton se pretvara u prelepu zelenu povrsinu prepunu cvetova,kontakt ocima nisam imao sa vilama tako da nemogu reci kao je to jel vesto prikrivaju svoj lik iza kose,jedino znam da ti se obrati tek pre nego sto nestane i ti shvatis(tj.ostanes okamenjen i neverujes)da si koracao sa vilom.....GLAS;neki govore da je taj glas deo nase podsvesti i da covek sam prica sa sobom(znaci okarakerisu te da nisi normalan)ali na odredjenom nivou taj glas ima svoj intelek i on razmislja i on je prema crkvi neki sluga tame koji te je obuzeo.Interesantno je da taj glas moze da vas dovede do tacke ludila ili ako shvati da mu je u interesu do tacke srece koju nemozete da zamislite.pojenta je sto taj glas samo vi cujete u svojoj glavi isamo vi znate koje grozote i ideje vam moze usaditi u glavu,jel tajGLAS ima ogroman intelek koji mozeste da osetite u pojedinom momentu(u smislu da na momenat znate sta je on pomislio ili sta planira ali takvi su slucajevi retki retko kad se desavaju)kada dodje do toga da ih osetite manifestujete ih kao boju,crna,siva,plava,bela sve zavisi ali kada osetite boju tada osetite i intelekt ja ga zovem GLAS.OVO SU SVE CINJENICE KOJE SAM DOZIVEO I ISTINA SA KOJOM ZIVIM JEL IZ KOZE NEMOGU DA ISKOCIM,AKO VAS ZANIMA NESTO PRECIZNIJE POSTAVITE PITANJE JA CU VAM ODGOVORITI KOLIKO JE U MOM ZNANJU I ISKUSTVU................HVALA

Mozes li mi tacno reci , sta je uzrok napadanje duse ? Jel to "psihicka" bolest ili je ipak nesto vece.

Još kad bi doktori znali šta je to psihička bolest? Oni uglavnom sve moje klijente nazivaju "epileptičari" i daju im lekove da ih smre (drogiraju). Zamisli mladića koji je 22 godine bio zdrav i onda mu se dogodi spontana levitacija (lebdi iznad kreveta) u besvesnom stanju i od tada počinje da prevrće očima i pada. Dijagnoza epilepsija, jaki lekovi i od momka mladog i zdravog naprave narkomana (ovisnika od lekova) koji ne može da radi, da ima devojku, da se oženi...Prihijatrija je jedna on nagorih zločinačkih organizacija u svetu. Koliko tamo ima nepravedno zatvorenih ljudi. U zatvor se ne ide bez presude a u ludaru ide svako koga doktor popreko pogleda i potpiše nalaz.:besan2:
Dakle, postoji aura (svetlosni omotač tela) koja može i da se snimi Kirilijanovom fotografijom. Ta aura napukne, od jakog pada, stresa, sudara sa drugom aurom, prizivanja duhova (bez zaštite), amaterskim bavljenjem magijom...i ti se uvuče ili zalepi naka strana energija (energetski crv, larva, šema...) Prosto treba oprati tu auru svetlom ili energijom ili...i čovek ozdravi bez lekova. :hvala:

ja sam prozivljavao paranormalno kako ga vi nazivate pet godina.od duhova do glasova koji su mi se vrteli u glavi i govorili mi svakakve grozote cak sam i vile vidjao i rekle su mi da sam siguran da me one stite(secam se kao da je bilo ovog trenutka),
Ako vas zanima kakav uticaj paranormalno ima na coveka recicu vam:upadate u adrenalinski sok,srce lupa kao ludo(hoce da iskoci iz grudi) obuzima vas neopisiv strah pracen iscekivanjem ponovnog vizuelnog susreta(bile to vile ili duhovi)ma koliko sebi govorili da to nije stvarno ono se desava ispred vas i obavezno iz neke senke ili zvuka (recimo da racunar radi malo lasnije ti cujes krik iz tog zuvuka racunara) ja neznam kako je moje srce izdrzalo pet godina toga ali znam da me nesto prati i sada...da priblizim jos malo vise da shvatite bolje;DUHOVI;oni se pojavljuju u obliku iskasapljenog lesa(to mozete da zamislite)ali nista nije toliko strasno kada ih ugledate do tacke kad odradite kontakt ocima,tada pocinje da vas obasipa strah(nezamisliv pracen adrenalinom koji je van svake pameti)i i osetite prazninu i horor te praznoce u ocima koje su kada ih pogledate direktno jako blestece.......VILE;susret sa vilama je meni bio prijatan to je pojava prelepe devojke koja ima kovrdzavu dugu kosu haljinu svetlih boja i gde god da zakoracite oko vas se pojavljuje zelena trava cvece koje cveta iz koraka u korak beton se pretvara u prelepu zelenu povrsinu prepunu cvetova,kontakt ocima nisam imao sa vilama tako da nemogu reci kao je to jel vesto prikrivaju svoj lik iza kose,jedino znam da ti se obrati tek pre nego sto nestane i ti shvatis(tj.ostanes okamenjen i neverujes)da si koracao sa vilom.....GLAS;neki govore da je taj glas deo nase podsvesti i da covek sam prica sa sobom(znaci okarakerisu te da nisi normalan)ali na odredjenom nivou taj glas ima svoj intelek i on razmislja i on je prema crkvi neki sluga tame koji te je obuzeo.Interesantno je da taj glas moze da vas dovede do tacke ludila ili ako shvati da mu je u interesu do tacke srece koju nemozete da zamislite.pojenta je sto taj glas samo vi cujete u svojoj glavi isamo vi znate koje grozote i ideje vam moze usaditi u glavu,jel tajGLAS ima ogroman intelek koji mozeste da osetite u pojedinom momentu(u smislu da na momenat znate sta je on pomislio ili sta planira ali takvi su slucajevi retki retko kad se desavaju)kada dodje do toga da ih osetite manifestujete ih kao boju,crna,siva,plava,bela sve zavisi ali kada osetite boju tada osetite i intelekt ja ga zovem GLAS.OVO SU SVE CINJENICE KOJE SAM DOZIVEO I ISTINA SA KOJOM ZIVIM JEL IZ KOZE NEMOGU DA ISKOCIM,AKO VAS ZANIMA NESTO PRECIZNIJE POSTAVITE PITANJE JA CU VAM ODGOVORITI KOLIKO JE U MOM ZNANJU I ISKUSTVU................HVALA

Moj savet ti je da svu tu energetsku bagru (vile, duhove, demone...) razjuriš. Jedan isti entitet može da ti se prikazuje i kao anđeo i kao baba-roga u zavisnosti od potreba, njegova želja je da te posisa kao dete flašicu....zato ih razjuri. Oni ti ne mogu ništa osim da te plaše, a to je taj užasan panični strah. Panika predstavlja iznenadan i jak strah jedinke ili cijele grupe, koji najčešće nastaje kada je život jedinke ili grupe doveden u pitanje (na primjer pri oružanoj pljački, padanju aviona, požaru, itd). Panika se često javlja i kod osoba koje boluju od anksioznosti.
Sama riječ „panika“ potiče od grčke riječi „panikon“, koja označava povezanost sa Panom, bogom šuma i livada koji je mogao da proizvodi neobične zvuke koji izazivaju smrtni strah kod stada ovaca i koza, ljudi itd. Dakle paniku izaziva entitet koji su nekad davno zvali bog Pan.
Uradi ritual terajućeg pentagrama i razjuri bagru. :azdaja:

Poslednja izmena:
Pentagram

Simbol koji se često pogrešno tumači i najneshvaćeniji simbol

Pentagram je dugo bio povezan sa magijom i misterijom.To je najjednostavniji oblik zvezde koji se može nacrtati iz jednog poteza (iz jedne linije).Nekada se naziva i beskonačan čvor.Druga imena su Goblinski Krst (Goblin Cross),Pentalfa,Veštičje stopalo,Đavolja Zvezda.

Dugo se veruje da je pentagram vrlo moćna protekcija od zla i demona,prema tome simbol je zaštite i bezbednosti,i nosi se kao amajlija za uopšte sreću.Stara američka narodna pesma Green Grow the Rushes, O! se odnosi na pentagram iznad vrata i prozora.Pet je simbol kod tvojih vrata (Five is the symbol at your door.).Potencija i asocijacija pentagrama je evoluirala kroz istoriju.Danas je uglavnom to sveprisutni simbol Neo-Pagana sa dubokim magijskim i paganskim značenjem i simbolikom.
Simbol Pentagram se danas pripisuje mnogim značenjima,iako su mnoga značenja postavljena u ne tako dalekoj,vrlo bliskoj prošlosti.Ipak on je korišćen kroz istoriju u mnogim kontekstima.

Najranija poznata upotreba Pentagrama datira još iz doba Uruk 3500 godina pre nove ere u Ur of the Chaldees u antičkoj Mesopotamiji gde je nađen na crepovima (krhotinama) zajedno sa drugim znacima perioda koji je povezan sa najranijim poznatim razvitkom pisanog jezika.U kasnijim periodima Mespotamijske umetnosti pentagram je korišćen u kraljevskim spisima i bio je simbolika imperijalističke moći koja se produžuje ka 4 strane sveta.Među Jevrejima, simbol je pripisan Istini i pet knjiga Pentateuch-a.Često se pogrešno naziva Solomonov pečat (vidi heksagram) iako je njegova upotreba bila paralelna sa heksagramom.U Antičkoj Grčkoj,naziva se Pentalpha, prema tome što se sastoji od 5 slova A.Za razliku od ranijih civilizacija, Grci generalno nisu dodavali neka druga simbolična značenja svojim slovima u azbuci,mada su određeni simboli postali povezani sa oblicima ili pozicijama Grčkih slova (npr. Gammadion, Alpha-Omega).Geometrija pentagrama i njegove metafizičke asocijacije su istraživane od strane Pitagorejaca (posle Pitagore 586-506 g.p.n.e) koji ga je smatrao za amblem perfekcije,savršenstva.Zajedno sa drugim otkrivenim znanjem geometrijskih figura i proporcija, prešao je u post-Helensku umetnost gde se zlatna proporcija može videti u dizajnu nekih hramova.

Rani Hrišćani su atributirali pentagram sa 5 rana Hrista,od tada pa do srednjovekovnih vremena,bio je manje značajan Hrišćanski simbol.Pre vremena Inkvizicije,nije bilo zlih povezanosti sa pentagramom.Pre je njegov oblik podrazumevao Istinu,religiozni misticizam i rad i delo Stvaraoca.Car Konstantin I koji nakon što je dobio pomoć Hrišćanske crkve u svojem vojnom i religioznom preuzimanju Rimskog carstva 312 god,je koristio pentagram zajedno sa Či-ro simbolom (simboličan oblik krsta) u svom pečatu i privesku.

Ipak,krst (simbol patnje) je radije nego pentagram (simbol Istine) bio korišćen od strane crkve koja je naknadno došla do moći i čija manifestacija sudbine je bila da Uzurpira vrhovnu moć Rimskog carstva.

Godišnja crkvena gozba Epifanije,proslavljajući posetu tri Mudraca detetu Isusu kao i Crkvena misija da se donese istina ?Gentiles?? je imala pentagram za simbol, (iako je u današnje vreme simbol promenjen u petokraku zvezdu zbog reakcije na Neo-Pagansku upotrebu pentagramu, i druge).

U legendi Sir Gawaina i Zelenog viteza,pentagram je bio Sir Gawainov glif (glyph) upisan u zlato na njegovom štitu,simbolizirajući 5 viteških vrlina - Velikodušnost,Učtivost,Čednost (Devičanstvo,Čistota,strogost stila),Viteštvo,Pobožnost.

U srednjevekovnom dobu,beskrajni čvor je bio simbol Istine i bio je zaštita od demona.Korišćen je kao amajlija za ličnu zaštitu i da čuva na prozorima i vratima.Pentagram sa jednim krakom nagore simbolizuje leto, sa dva kraka nadole bio je simbol za zimu.Tokom dugog perioda Inkvizicije bilo je mnogo proglašavanja i objavljivanja laži i optužbi u interesu pravovernosti i eliminacije jeresa,krivoverja.Crkva je zaostala u periodu pravog diabolizma svega što se protivilo.Pentagram je viđen kao mogućnost da se simboliše Đavo u obliku Jareće glave i Bafometa i baš za obožavanje tog Bafometa su Inkvizicijsti optužili Templare.Dominikanci u Inkviziciji su skrenuli pažnju sa Hrišćanskih jeretika na Paganske Veštice,na one koje su kao prihvatile Hrišćanstvo ali i dalje pratile staru religiju i na mudre (Veštce,Magove i sl.) među njima.U čišćenju Veštica, drugi rogati bogovi kao što su Pan postali su ekvivalent Đavolu (Hrišćanskom konceptu) i pentagram narodni simbol zaštite,po prvi put u istoriji,je ujednačen sa zlom i naziva se Veštičje stopalo.Stara religija i simboli su otišli pod zemlju od straha koji je crkva ulivala,i tu su i ostali da venu,vekovima.U osnivanju Hermeticizma, u tajnim društvima zanatlija, umetnika i učenih ljudi daleko od očiju crkve i njene paranoje,proto-nauka alhemije se razvila zajedno sa svojom okultnom filozofijom i skrivenim,kriptičnim simbolizmom.Grafički i geometrijski simbolizam je postao vrlo bitan i period renesanse se ''podigao,,.

Koncept mokrokosmičkog sveta Čoveka kao analogija makrokosmu,višem univerzumu duha elementalne materije je postao deo tradicionalnog zapadnog učenja,dok je dugo dugo bio u istočnoj filozofiji.Pentagram zvezda Mikrokosma,je simolizirala čoveka u Mikrokosmu,predstavljajući u analogiji Makrokosmički univerzum.

Pravilan (okrenut krak na gore) pentagram ima sličnosti sa čovekom sa nogama i rukama raširenim.U Tycho Brahe-ovom Calendarium Naturale Magicum Perpetuum (1582) pojavljuje se pentagram sa čovečjim telom određenim, i u Hebrejskom za YHSVH asociran je sa elementima.Ilustracija Braevog savremenika Agripe (Henry Cornelius Agrippa von Nettesheim) je u sličnim proporcijama i prikazuje 5 planeta i Mesec,u centralnoj tački,genitalijama.Druge ilustracije perioda od Roberta Fluda (Robert Fludd) i Leonarda da Vinčija pokazuju geometrijske veze čoveka i univerzuma.

Kasnije,pentagram je postao simbolika veze između glave i 4 člana i otuda čista koncentracija biločega (ili duha) do 4 tradicionalna elementa materije, zemlja,voda,vazduh,vatra - Duh je suština.

U slobodnom Masonstvu,čovek kao Microprosopus je bio i ostao asociran sa petokrakim Pentalpha.Simbol je korišćen, isprepleten i uspravan za sedećeg Gospodara kolibe (kuće).Geometrijske osobine i struktura Beskrajnog čvora su cenjeni i simbolijski uneti i objedinjeni u kompase ugla 72 stepena,Masonski amblem predanosti i dužnosti.Porekla slobodnog masonstva su izgubljena u dubini istorije,zamućena od strane tradicionalne majstorske tajnosti reda,ali postoje znaci kroz istoriju o postojanju ovakvih i sličnih majstorskih udruženja i ritual i simbolizam koji je ostao poznat samo nekolicini,i istorija pentagrama je ostala zatvorena u istoj vrsti misterije.Ženska grana Masonstva koristi petokraku Istočnu zvezdu sa dva kraka na gore kao njihov amblem.Svaki krak pamti junakinju biblijske nauke.

Nijedna poznata grafička ilustracija pentagrama povezanosti sa zlom se ne pojavljuje sve do 19. veka.Eliphas Levi Zahed (ustvari pseudonim Alfonsa Luis Konstanta, odkaluđerenog francuskog katolika Abb) ilustrira pravilan pentagram mikrokosmičkog čoveka pored obrnutog pentagrama sa jarećom glavom Bafometa.Ova ilustracija i prirašćivanje je dovelo do koncepta različitih orijentacija pentagrama dobra i zla.

Protiv Racionalizma 18-og veka došla je reakcija u 19-om veku sa rastom novog misticizma dosta zahvaljujući Svetoj Kabali (Holy Qabalah),antička usmena tradicija Judeizma vezana za kosmologiju Boga i univerzuma i moralne i okultne istine njihove veze sa čovekom.To i nije toliko religija koliko sistem razumevanja baziran na simbolizmu i numeričkim i azbučnim vezama reči i koncepata,Gematria.

Zlatno doba je učinilo mnogo da Hermetička Kabala uznapreduje i raširi njeno korenje po svetu u svom vremenu snage (od 1888 do početka Prvog Svetskog rata) kroz spise i radove mnogih pristalica došle su neke od mnogih važnih ideja današnjeg Kabalizma filozofije i magije. 1940-te godine Gerald Gardner je usvojio pentagram sa dva kraka na gore kao pečat (sigil) drugog stepena inicijacije u novo nastalim,Neo-Paganskim ritualnim Veštičarenjem,kasnije poznato kao Wicca.Pentagram sa jednim krakom na gore zajedno sa trouglom takođe vrhom na gore predstavlja treći stepen inicijalizacije.(Sa trouglom vrha na dole predstavlja prvi stepen).Tek od kasnih 1960-ih godina pentagram se ponovo nosi kao amajlijski simbol.Zajedno sa događajima,sa rastom popularnosti i interesa za veštičarenje i Viku i publikacijom mnogih knjiga (uključujući i nekoliko romana) na tu temu,došlo je do reakcije crkve.U svojoj krajnosti,jedan aspekat reakcije bio je establišmentu satanističkog kulta - Satanine Crkve - od Anton LaVaya.Za svoj amblem,ovaj kult je usvojio obrnuti pentagram nakon slike Bafometa Eliphas Levia (slepci,morali su, neka smisle svoj simbol, đubrad aaaaa :-0 ).Reakcija Hrišćanske crkve bila je da osudi kao zlo sve one koji su uzeli Pentalphu za simbol pa čak i da proglase sam simbol za čisto zlo,baš kao što je bio i stav ljudi prema svastici posle rata.

Razlika između krak na gore i krak na dole oblika pentagrama postala je akcentirana,naglašena u glavama pagana i dovela do koncepta belog i crnog veštičarenja,bele i crne magije.Oni koji su uzeli ispred svega jak lični etički kod Vike, ''I ne povredi nikoga,radi šta želiš,, ('An it harm none, do what you will') nisu želeli da budu rascepani istom rukom kao i satanisti čija je filozofija jedna od dominacija duhom od strane fizičkog tela - prioritet materije i fizičkog postojanja.

Stoga,uprkos upotrebi i različitim značenjima obrnutog pentagrama kao simbol Gardnerove inicijacije,drugi Vikanci,primetno u Sjedinjenim Američkim Državama gde fundamentalisti Hrišćani su poprilično agresivni prema onima koji ne dele verovanja sa njima,su protiv svake upotrebe simbola.Kažu da čak i upotreba pravilnog pentagrama dovodi do socijalne diskriminacije protiv pagana u nekim zajednicama.

Drugačije, pentagram ili pentakl je postao čvrsto ustanovljen kao uobičajeni Neo-Paganski i Wiccanski simbol,postizajući mnogo aspekata mistike i asocijacije za koje se danas često misli da su antički folklor.

Starost i antičnost pentagrama je sigurna njegova značenja i asocijacije su evoluirale i bivale obogaćene kroz istoriju.Njegova upotreba u modernom paganizmu kao simbol grupe je od iste važnosti kao i krst u istoriji Hrišćanstva i više u sveprisutnosti i atributiranim značenjima leži potencijal nego u antičnosti.Od svesti stavova prema zemlji i poštovanja života modernih Pagana je već došlo do pomeraja ka zaštiti i sačuvanju ekologije i resorsa naše planete.Možda će oni videti zoru novog doba nade ili možda samo kraj doba ljudi.

MANJI RITUAL PENTAGRAMA

I. Desnom rukom dotakni čelo i reci ATEH (Tebi).

II. Dodirni rukom grudi i reci MALKUT (Kraljevstvo).

III. Dodirni desno rame i reci VE-GEBURAH (i Moć).

IV. Dodirni lijevo rame i reci VE-GEDULAH (i Slava).

V. Skupi dlanove na grudima i reci LE-OLAHM, AMEN (U Vjekove, Amen).

VI. Okrenut istoku iscrtaj pentagram (to je pentagram Zemlje) sa određenim magičkim
oružjem (uobičajeno štap). Reci (tj. vibriraj) IHVH.

VII. Okrenut jugu ocrtaj pentagram, reci ADNI.

VIII. Okrenut zapadu ocrtaj pentagram, reci AHIH.

IX. Okrenut sjeveru ocrtaj pentagram, reci AGLA.
(Izgovara se: Je-ho-va; Adonai; Ehejeh; Agala).

X. Okrenut istoku, raširi ruke u obliku križa i reci:

XI. Ispred mene je Rafael;

XII. Iza mene je Gabriel;

XIII. S desna mi je Mikael;

XIV. S lijeva mi je Auriel;

XV. Oko mene plamte Pentagrami,

XVI. A u stubu stoji Šestokraka Zvijezda.

XVII.-XXI. Ponovi Kabalistički Križ od (I) do (V).

MANJI RITUAL PENTAGRAMA

I. Desnom rukom dotakni čelo i reci ATEH (Tebi).

II. Dodirni rukom grudi i reci MALKUT (Kraljevstvo).

III. Dodirni desno rame i reci VE-GEBURAH (i Moć).

IV. Dodirni lijevo rame i reci VE-GEDULAH (i Slava).

V. Skupi dlanove na grudima i reci LE-OLAHM, AMEN (U Vjekove, Amen).

VI. Okrenut istoku iscrtaj pentagram (to je pentagram Zemlje) sa određenim magičkim
oružjem (uobičajeno štap). Reci (tj. vibriraj) IHVH.

VII. Okrenut jugu ocrtaj pentagram, reci ADNI.

VIII. Okrenut zapadu ocrtaj pentagram, reci AHIH.

IX. Okrenut sjeveru ocrtaj pentagram, reci AGLA.
(Izgovara se: Je-ho-va; Adonai; Ehejeh; Agala).

X. Okrenut istoku, raširi ruke u obliku križa i reci:

XI. Ispred mene je Rafael;

XII. Iza mene je Gabriel;

XIII. S desna mi je Mikael;

XIV. S lijeva mi je Auriel;

XV. Oko mene plamte Pentagrami,

XVI. A u stubu stoji Šestokraka Zvijezda.

XVII.-XXI. Ponovi Kabalistički Križ od (I) do (V).

"..kuk - glava - kuk, rame - rame - kuk.." :rotf:

Rekao si "DUHOVI;oni se pojavljuju u obliku iskasapljenog lesa" a "VILE;susret sa vilama je meni bio prijatan to je pojava prelepe devojke koja ima kovrdzavu dugu kosu haljinu svetlih boja" .
Hocu da te pitam nesto ali nemoj da se ljutis to je moja misljenja. Koliko ja znam duhovi se mogu "prerusavati" u bilo sta tako da ja mislim da ta djevojka je mozda samo dobro lice toga duha ali iza nje se mozda krije nesto vece i strasnije. Ja se bavim pomalo paranormalnim pojava i imao sam dosta dokaza o pojavljivanju duhova sa jedne slike okrugle bjele lopte i nakom mozda samo neke desetinke toga "bjeloga plasta" . :tick:

I to su mi rekli,da moze da poprimi kakav god oblik pozeli(mislili su na djavola,vraga,antihrista)neki nisu se ni usudili da nastavljaju da pricaju samnom ljudi se boje ili jednostavno nerazumeju zato sto tako nesto nisu doziveli.Isao sam kod psihijatra kod svestenika kod neke zene sto je pomogla mnogima i nista,mogu da biram da budem kuci i da zivim ovako kako zivim da odem u ludnicu da totalno otupim i poludim ili da idem u manastir(ali svestenik je rekao da nije meni mesto u manastiru jel se ja dobro drzim).i jos nesto sto sam primetio da radim a sto je jako cudno;dok spavam ja konstantno odgovaram na neka pitanja koja mi neko postavlja(pa onda kada se probudim imam cesto osecaj dezavua),ali bar nesanjam kosmare(bar nisam dugo sanjao nesto ruzno) i obavezno se nesecam sta sam sanjao ali osecam umor kao kad pricate par sati sa nekim bez prestanka i osecate da ste se umorili od pricanja,tako da se fakticki budim umoran psihicki dok sam fizicki prividno odmarao ali i to u nekom grcu.Dali neko zna staa je to i dali je cuo od nekog da ima ovako nesto slicno?EGZORCIST ajde malo opsirnije o ovim pojavama koje mi se desavaju sa tvoje tacke gledista ako bi mogao mnogo bi mi znacilo(iskreno strah me da uradim ritual terajućeg pentagrama da sebi nebi jos vise naskodio)

Ja mislim da imaju to svi.
Ti samo imaš tu ne/sreću da pamtiš te događaje koje drugi potisnu .

Sve je u redu dokle god imaš kontrolu nad sopstvenim odlukama.
Prožive ljudi po čitav životni vek i funkcionišu normalno da bi tek pred kraj priznali okolini ovo o čemu pišeš.

Da je neko hteo da ti naškodi, naškodio bi ti već.

sve je pocelo sa saobracajkom koju sam doziveo i preziveo nekako tako da ne/sreca ili sreca neznam ni ja.........

Kod mene se to dešavalo posle pucanja slepog creva i sad pre par godina posle kome i potresa mozga.
I bilo je možda još u par navrata, al ne bih da detaljišem.

Možda će ti biti lakše ako počneš da to tretiraš kao nešto što i drugi isto imaju, al ni ne znaju da imaju.

Probaj da ih smatraš delom sebe u meri u kojoj ti je to moguće.

Ja moje poštujem jer su me vadili iz gadnih situacija, ali odavno više ne komuniciramo .
Znam da su tu negde i da me paze.

podsetila me prica korisna ogrea na jedan post u kojem sa opisivao susret u snu sa vanzemaljcem kojeg takodje nisam mogao da gledam u oci jer sam osecao strah od samog pogleda, verovatno je neka podvesna zahebancija u pitanju.

20517_268410683282436_558637841_n.jpg

Back