Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Za babe znas a o kemtrejlsima ni da beknes!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buu je tuu..
Sad smislja sta da mi odgovori za babe...![]()
pitanje za @egzoricstu... Posto ocigledno znas o tim stvarima.. Interesuje me povezanost praznika, tj Bozica konkretno i povecane aktivnosti ovih 'duhova' i drugih entiteta... Zadnje dve godine su mi se desavale cudne stvari za Bozic, samo pre dve godine na nas (7.jan), a prosle 25.dec (katolicki)... Ne bih previse detalja da pricam, ali recimo da sam imao osecaj da je 'nesto drugo' upravljalo sa mnom. I prve godine, na Banje vece, dovelo do jedne osobe koja je sama imala dosta iskustva sa duhovima, kvakama koje se same spustaju i slicno, ali i znala dosta o ovim nazovi 'duhovnim svetovima'..
Samo što za Srbe to nisu tek nekakvi egregori nego naši preci za koje se i sprema sve vezano za Slavu i Badnji dan.
Čitao sam nešto o tome kod Čajkanovića.
I meni su se dešavala čudna iskustva i svojevrsna opsednutost, ali mislim da je kult mrtvih neodvojiv od Srbina i Srbin neodvojiv od Slave
Kad umremo i sami ćemo među njih, pa zato treba da naučimo decu starim običajima kako bi nam namenili ponude kad budemo s one strane.
Ne sporim da je tačno ovo što piše egzorcista ali imam nasleđe koje je izričito jasno po tom pitanju.
Egregori o kojima on govori nisu stranci koji nas vampirski isisavaju nego preci koje dozivamo na gozbu i koji nas na svoj način čuvaju i opominju da ne postanemo tikve bez korena.
Nisam ni izbliza upućen u temu koliko naš cenjeni kolega, ali imam potrebu da kažem ovo što sam rekao.
Ne mora da znači da ti vampiri samo odmažu, nekad ti pomažu.
ergo: sloveni su pra-vampiri?
Sad ćete me još naterati da idem i biblioteku da tražim to o vampiru kao srpskom božanskom pretku.
Hromi Daba, tako nešto, davno sam o tome čitao.
Hromi Daba je Dažbog ili Dajbog, bog Sunca i vatre. Svarogov najstariji sin.
Zove se jos Svarozic, Pripegalo, Radgost i mislim Koledo.
@egzorcista procitao sma od pocetka teme do kraja tvoje postove i zanima me da li mozes uvideti da li je neku osobu zaposelo nesto cudno a da toga nije ni svestan? Tacnije moja starija sestra je kao mala bila dete za primer a i kasnije nikada nije nista lose pomislila kamo li uradila isla u crkvu, molila se Bogu i najmanju sitnicu da uradi a da misli da je to lose po nekoga grizla bi se mada t ej zaista bilo retko, da bi odjednom joj sve krenulo nizbrdo neki kazu da ima crnu magiju na sebi, ali citao sma da crna magija je pracena kosmarima ona kaze da ne sanja i kada sanja jako je retko da se seti sna samo je jednom i to bas dan pred odlazak u Novi Sad sanjala kako gori neko selo i da ubija dzavola za stolom svecanim odseca mu glavu. Majka je molila da ne putuje ali otisla je ipak. Svima je delovalo smesno jer smo videli ta nije bilo nikakvih posledica par dana posle. Al ja iskreno mislim da je nesto uslo u nju od tada se promenila vec osam godina ne moze da zavrsi fakultet, radi lose stvari zbog koji joj nekada bude krivo ali ih uradi bez ikakvog razmisljanja samo ja znam za to stalno je u nekim problemima sve je muci tisti, i kad ima srecu pred nosom nije zadovoljna sutne je ne veruje u takve stvari a opet mi pre neki dan rece da oce da nauci sve o magiji da krene da se bavi time. Poludeo sam ne znam sta da radim a zaista je fenomenalna devojka i jos uvek dobra ma koliko pravila greske koje idu prevashodno njoj na stetu samo zelim da joj pomognem jer mislim da to vec nema nikakve veze sa necim normalnim jer psihicki je stabilna i savrsena za sve prijatelje oko sebe sa savete realna i inteligentna ne znam zaista oja osoba je nije zgotivila kad e upoznala ali za sebe je pakao i to me plasi unistice sebi zivot jer kao da neko drugi vlada njom.
Ovo jeste paranormalno!Pozdrav . Volim da se bavim svim sto je paranormalno ili sto nesto lici na paranormalno tako da me zanima da li ste vi imali neku paranormalnu pojavu .![]()
Mozda je vrbovana od strane neke sekte,toga kod nas ima mnogo,na zalost...
Moj ti je savet da se manes bapskih prica i da je vodite lekaru,
pokusate da pricate sa njom,otrgnete je od tog loseg drustva u koje je najverovatnije upala...