LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

Bese par lepih suncanih dana i moja drugarica Peta nagovori mene da krenemo u lov...ma,
devil-smiley-023.gif
vrag je ta mala....zacas me ubedila. Al kad vec htedosmo da krenemo uhvati nas neki strah ...shuma...mrak...nas dve same... ma da pozovemo i nasa dva drugara da krenu sa nama, predlozih...pristade ona iz prve....a i oni isto...i krenusmo.
car-smiley-003.gif

Idemo ti mi tako kroz sumu....buki nas sluzio "policama" (neki njegov specijalitet od krompira ) a Peta nas non-stop nutkala kafom
food-smiley-001.gif
. Kad naidjosmo na jednu lepo poljance Lija rece da cemo tu postaviti shator..... :shock: Uuuuuuuuuu eboteeeeeeeeee(odusevismo se nas dve), pa mi se ne bi ni setile da ponesemo shator (i bi nam nesto drago sto ih pozvasmo da idu sa nama)... :P

Gledam ja kako lija razvlaci ono chudo (shator ,naravno) i kako vadi neke velike klinove iz ranca. Kad je trebalo da zabode te klinove (zasto mi na pamet oped pada kolac? :oops: ) u zemlju on pozva bukija da ih zakuca.... O svasta, chudimo se nas dve, :? pa chime ce zakucati kad nema chekic?
Al buki izvadi nesto veliko i dugacko
costumed-smiley-073.gif
i poce da chuka....ma uchukao ga je skroz..i jos bi da ga Lija nije zaustavio jer mora malo i da shtrchi...da bi zakacili shator...
Kad je shator bio postavljen mi se najedosmo i krenusmo u lov. Buki i Lija odose u jednu kucicu, Bog zna sta oni love unutra :? a Peta i ja krenusmo kroz shumu.... Ulovile smo tada jednog shumara
cool-smiley-008.gif
, al o tome drugi put( da vam kazem samo da taj shumar posle torture koju je od nas preziveo nece skoro da obilazi shumu), sad vam pricam kako je lepo imati Liju i bukija za drugare u dugim nocima u shumi.... :roll:

Vratismo se do shatora svi skupa i podjosmo na spavanje.... poredjasmo dusheke pa zalegosmo...buki i Lija na po jedan dushek a nas dve resismo da podelimo jedan, zbog straha...znas ono:zajedno smo jachi....
smilie_zwillinge.gif

Samo sto je zaspala Peta poche da me pipka....prvo po licu pa po grudima :? ...kad joj ruka krete na dole ja je probudih i pitah sta joj je....a ona rece da je sanjala neku scenu iz njenog prvog filma( :shock: kako to, kad mi je rekla da je snimala filmove za decu ). Oprostih joj...ona zaspa a ja ostadoh da se kajem koji sam je kur*ac budila kad mi uopste nije smetalo... :(
Tada se zachu ono AAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU i Peta se opet probudi. :shock: :shock: Kad shvatismo da je to vuk brzo potrcasmo do najblizeg duseka gde je buki mirno spavao
sleeping-smiley-009.gif
. Zavukosmo se pored njega i obe pocesmo da trazimo onaj chekic kojim je chukao one klinove....da njime ubijemo vuka... Kada smo pronasle chekic onako uspanichene pochesmo da se otimamo oko njega...a bukiju se na uspavanom licu vide osmeh(valjda mu drago sto se otimamo oko njegovog chekica :wink: ). U zelji da pobedim Petu u ovom nadmetanju ja resih da progutam taj cekic(pa makar me pojeo vuk, al samo da ga ne uzme ona)...i to sve na brzinu, da Peta ne primeti....al ona vide pa me uhvati za kosu taman kad ga stavih do pola u usta
04_2.gif
. Uhvati me za kosu i poce da mi vuce glavu unazad, al ne dam se ja taman kad ona pomisli da ce mi izvuci chekic iz usta ja ponovo krenem unapred. Muchismo se tako malo i ja odustadoh....ne da ona chekic ni za zivu glavu. Al sad se ja zainatila pa ne dam ni ja njoj....al ona i ne pokusa da ga proguta vec rece da zna ona mesto gde ce ga zavuci da ja ne primetim...i taman kad je htela da ga zavuce na to mesto ja sad nju povukoh....i opet ista pesma :roll: gore-dole....samo sto je ona izgledala kao da jasi konjica
17564562143f68d77591bf7.gif
...onako pokusavajuci da ga uzme a ja je vucem na gore i ne dam.... :lol:

Tada u shator udja Lija i rece da je sredio vuka, i da ako nas opet bude strah odmah probudimo. Ostavismo se mi onog chekica(mada mi je bilo zao da ga ostavim sad, onoliki chekic u zivotu nisam videla) i pravac na spavanje...
sleeping-smiley-010.gif

Probudi se Joko vikala je Peta...opet se chuje vuk.. :shock: Ja ustadoh i kretoh pravo prema Lijinom dusheku da ga probudim. Al Lija je spavao cvrstim snom i ja shvatih da necemo moci ga ga probudimo pa probudih bukija da ode on da ga ubije (vuka, ne Liju). Za svaki slucaj, dok se buki ne vrati nas dve se zavukosmo pored Lije na dushek.Taman smo legle a vuk poce opet da zavija..... ja uhvatih (po navici valjda :? ) tamo gde buki cuva chekic a Lija se promeshkolji. A imao je i on dobar chekic...onako jak :P ...vola da ubijes sa njim...samo malo manji od bukijevog :P . Dogovorih se sa Petom da se ne otimamo ovaj put....vec da onako drugarski podelimo chekic. Buki ce valjda ubiti vuka, a mi cemo drzati cekic u rukama (izmedju ostalog) u slucaju da vuk ipak upadne pod shator....drzasmo se mi za chekic...pa se i zaigrasmo (sta ces, devojcicama uvek davali lutke da se igraju kao male pa nam ovaj chekic bese jako zanimljiv)...a Lija se ne buni... spava on snom pravednika...Dodushe zaigra mu brk ponekad al se ne budi...svidja se i njemu nasa igra, iako ne ucestvuje u njoj :shock: :wink:

Taman smo bile u sred igre kad udje i buki pod shator i rece da je sredio vuka....al ne dade se meni i Peti da se ostavimo chekica. Peta kad vide bukija zamoliga da joj da da se igra njegovim chekicem...eto...da se ne otimamo....pa se posle Peta i ja zamenismo igrackama...onako drugarski... :wink:

slatko smo se izigrale tu noc....ma chekic na 1001 nacin......super igra...PREPORUCUJEMO!

to vam je to dragi moji....voli vas vasa
smilie_j.gif
smilie_o.gif
smilie_k.gif
smilie_a.gif
...

P.S. :? :? :? ostalo mi je nejasno sta je znacila Liji i bukiju ona recenica koju su izgovorili sutradan u povratku: "e moj Lijo, super je ova onomatopeja :shock: :shock: :shock: , svaki put nam uspe ova fora sa vukovima" :shock: :shock:

ako neko razume ovu recenicu neka mi hitno javi.......

i takoooo.....
Citam ja ovu Jovaninu zadnju pricu i vidim da je ona to sakrila neke detalje , tj da je malkice izvrnula istinu u korist zenske strane.
Mada bilo je tu i istinitih detalja samo je neke verovatno slucajno zaboravila da isprica .Elem...
Sedimo ti buki i ja i cirkamo pivce kad zazvoni mobilni javim se ja kad ono Jovana sa druge strane .Di si Jovanche stara kucco , kaze ona tu sam , vidim ja po njenom glasu da je uzbudjena , tu ti ja malo olabavim i pitam je gde gori ? :)
Kaze ona da ide sa Petom u lov pa ako bi mi mogli da podjemo sa njima jer ipak bolje poznajemo teren i terence koji zive na njemu :)
Pitam bukija da li je za on samo mahnu glavom i sabi ono zidarsako na eks i polako krenusmo kuci po opremu.
Ma nismo se ni ljudski spakovali kad njih dve vec stigose pod punom ratnom opremom.
Gleda ih buki i ne trepce , pridje Jovani , pa sve ne veruje , pa sve pipka , i pita : jel ovo pravo , a jel ovo koza oko struka , te , da da li su konci na stezniku od koze ili od kanapa , i dok je cackao te konce odveza se Jovani prsluk i prosto nam bi neprijatno .Ali dobro je sto je buki bio radozno jel zamislite da su tako nespremne krenule u lov. :wink:
kazem ja bukiju da proveri i Petu , da i kod nje slucajno nesto nije labavo :wink:
Dok je on proveravao Petu , ja krenuh da "utegnem malo Jovanu , i pritegnem malo ovde , malo onde , i na kraju kad sam je propisno pritegao :) krenemo polako do auta. :wink: :lol:
Nas dvoje sisli a buki i Peta nesto kasne , bogami proslo jedno dvajes minuta kad evo ti njih zajapurenih i oznojanih zurnim korakom prilaze autu i buki mi kaze da je kod Pete primetio nekoliko nepravilnosti koje je morao pre lova da sredi.
Gledam ja Petu a ona se samo smeska nesto i popravlja usput frizuru.
Ma bitno je samo da je sve spremno nasmejah se ja i krenusmo polako.
E sad dolazi onaj deo sa livadom i satorom...
Istina je da je buki ukucavao klinove , ali je takodje istina a Jovana je to preskocila da kaze da su se njih dve otimale koja ce da sa bukijevim hamerom zakucava klinove , a ja sam za to vreme dvogledom osmatrao okolinu.I tako njih dve kuckaju , pa im posle dva klina doslo zao jer je bukijev hamer pocrveneo od silnih udaraca , e vec tada su krenule da ga ljube da sto pre prodje , sto su one vise ljubile buki sve dublje ukucavao klinove , tako da sam posle morao da izvlacim mnoge od njih uz pomoc jedne mazge koja mi je skoro lipsala pri izvlacenju poslednjeg , a taj se zabio vise od pola metra majke mi :wink: I kad je bilo sve gotovo , sator podignut , namestaj uneli , zapalili kamin , sve po redu , :wink: pozvah bukija da idemo da ispitamo teren.Kad cuda :shock: kaze buki da ne moze da ide jer se umorio od kuckanja i da ce on malo da prilegne a ja da idem sam.A dobro pomislih , ja se ne bojim shume i divljih terena i krenem ti ja polako sam.Naravno bez dvogleda ne idem nikad .Kad sam odmakao par stotina metara pogledam nazad prema satoru kad buki daje prve casove Peti i Jovani. Peta sela bukiju na facu a on joj sapuce nesto(to nam je grAdivo na prvim casovima ) a Jovana takodje sedi na njemu ali malkice nize gde je postolje za hamer.
Eh , srce mi se ispuni zebnjom da li ce buki moci da ih obe nauci da bar prvi dan mogu same u shumu.I korak po korak stignem ti ja do napustene kolibe gde iz ranca izvukoh shumarsko odelo. :lol: :lol: :lol:
Krenem u obilazak shume , kad u neko doba vidim ja njih dve kako veselo skakucu po shumici sa malkice rascupanim frizurama ali zato sa osmehom na licu.Odmah sam video da je buki dobro obavio prve casove.
Priblizise se one meni i pozelese mi dobar dan , ja im uzvraatim . (a one me nisu prepoznale:)
Pitam ih sta ce same u shumi , a one rekose da su posle u lov do obliznjeg sela :)
Tu se ja ponudim da ih povedem da se ne izgube.Hodamo mi kroz shumu , ja prvi Jovana i Peta iza mene, kad zacuh krik u jednom momentu , okrenem se kad Jovana pala i uganula zglob .Sta cu , odma ti ja tu primenim prvu pomoc i krenem da zbrinjavam ranjenu nogicu.Taman kad sa sve sredio Jovana krenu da zapomaze kako joj nije dobro i da je ona navikla da j e neko poljubi na mesto koje je boli .Hmmm...eh sto te ne zaboli malo iznad clanka pomislih ja , looobim ja clanak i u isto vreme masiram butinu *(to je zbog cirkulacije, cisto da neko ne pomisli... ;)
i vidim ja da se suknjica lovacka pomerila mnogo gore , taman ti ja krenem da je povucem na dole da se ne prehladi , jer znate u shumici je hladno , kad ti ona meni povuce ruku ka gore i ja zavrsih ispod maskirne lovacke suknjice.I sta sam ja tu mogao vidim smrzlo se dete , ja odma primenim prvu pomoc protiv promrzlina i jakim trenjem odredjenih delova tela o telo izrshih zagrejavanje ranjene devojcice u shumi.Zagrevam ja tako i zagrevam , te ovde te onde , kad ti Peta krene da cvokoce , jao ! i njoj je hladno , sta cu ostavim Jovanu pokrivenu mekim hrastovim liscem i priskocih da Peti poboljsam cirkulaciju.I tako ja cirkulisem Na i U Peti , i vidim da se mala dovoljno zagrejala cak i pregrejala pa se uplasih da ne dozivi toplotni udar.Brzo prestanem , dam joj malo vode iz cuturice i ipak resih da ih otpratim do satora .Posle 7.5 sati hoda kroz shumu stigosmo do satora ispred koga je buki zalozio vatru kuvao nesto jako ukusno.Pozdravim se i zamolim bukija da curice smesti u sator da malo odmore jer su jako iscrpljene a ja otrcim 40 kilometara do one kolibice i vratih se u kozu starog lije. :lol: :lol: :lol:
Brzo sam se vratio nazad , jer je ono bukijevo mirisalo sve do Novog sada :)
Gori vatrica , Jovana , Peta i buki sede pored nje a buki svira neku spansku melodiju na svojoj gitari od koje se ne razdvaja.Pitam ja njih dve kako su se provele , a one mi rekose da su ulovile shumara i da su mu gadno uzele meru i da su ga posle odvezli do obliznje bolnice na reanimaciju :shock: Auuu..pa vi bas dobro lovite na prvom casu pohvalih ih i po lovackom obicaju ih potapsem po guzi :)

Nije da Je Jovana slagalaza shumara, sve je bilo istina samo neki detalji su malo pomereni u stranu , sto je u principu dozvoljeno jer se neke lovacke tajne i situacije ne otkrivaju uvek do kraja. :wink:

Pre nego sto je vecera bila gotova buki kaze da smo zaboravili da ponesemo mleko .Sta cu ,odskakutah do sela i kod moje mlekarice Milice dobih mleko a bogami i po starom obicaju nasem , malkice se "poguzvasmo" u stali na seniku ali na brzaka da joj Dobrivoje ne naidje.
:D
A el znate da seljanke ispod onih njihovih debelih sukanja nose one duge gace ? Neznate , e sad znate , A sto mi slatko da kroz nogavicu od tih mekih pamucnih gaca provucem svoje oruzje nemate pojma.A dugacke te nogavice , ali uvek lija ima viska naoruzanja , to je bar poznato.
I takoooooo....Milica i ja to brzo zavrsismo sve ukupno 45 min trajalo , jer nismo imali vremena za drugo poluvreme :)
Otrcah sa mlekom i lepo vecerasmo.
Dok sam donosio mleko svrnem kod Milisava i pitam ga da li mu je onaj njegov vucjak po imenu HUND ziv i ako jeste mogu li da ga povedem malo sa sobom u lov.Mislisav dobra dusa dade mi HUNDA :)
i ja ga sakrih nedaleko od satora :)

Ostatak znate Jovana to jako lepo napisala, samo nije rekla da je vuk(HUND) u nekoliko navrata napadao i u zoru :wink: Ebes vuka ako u zoru spava:)
Pa jel tako :) :?:
Poz SL

Navadila se ja posle onog ovna i onih ludih krava da silazim u selo...po dobro meso...i taman zabasah u stalu da se ovajdim, kad tamo...Milica muze krave :shock:. Prepade se zena kad ugleda azdaju, pa se prevrnu pored one kofe al' na svu srecu ne prosu mleko.
Gledam ja, sta sad da radim, kad zacuh neko veselo zvizdukanje. Pogledam kroz prozor, kad ono, Lija nakrivio sesirce, pa sve peva...
Au reko, sta cu sad. Gde da me UHVATI, na licu mesta. Uhvatim ti ja Milicu, pa je na brzinu odvucem dublje u seno i skinem joj odecu da se maskiram...Reko' uzece Lija mleko na brzinu i nece nista da primeti.
Ali ne lezi vraze. Uhvatio Lija da mi zadize suknje, kaze zanima ga da vidi sta ima ispod (mada on to vec zna, a laze). Hoce DA ME OTKRIJE. On vuce gore, ja vucem dole (il bese obrnuto :lol:), ali kako god okrenes on nekako vestiji. Malo po malo ode jedna, pa ode druga suknja...dodjosmo mi do dugih gaca. E reko, nece vala moci. Gace ne dam. Prepoznace me odma. Al' Lija je Lija, taman se snas'o, sta ce i kako ce, posle nekih 45 minuta borbe, poceo da me golica necim kroz one nogavice, a mene sve podidjose zmarci (od vune - bile vunene gace :lol:), kad meni sinu...Au Lijo, pa ohladice ti se mleko ! Jes' stvarno. Zgrabi Lijo onu kantu i otrca kolko ga noge nose.
Taman tad pocela i Milica da se osvescuje, te ja pobegoh u njenim gacama, a ona ostade onako zbunjena i gola u senu.
Pa posto je cula Liju kako opet zvizduce...u odlasku jos veselije...pomisli ona da je to opet bila neka njegova ujdurma, pa joj se nasmesi brk. Lijo, Lijo, e stvarno si neman. Obuce se na brzinu da je ne zatekne Dobrivoje pa uz blazeni osmeh nastavi da muze krave.
A ja u onom trku, nalete na neko kuciste, ne zna se ko se od koga vise uplasio. Zaurla od muke, zamalo da mi pocepa gace, a posle sam ga cula celu noc kako skamlice...mora da je imalo nocne more...:? :wink:

Nesi:
Navadila se ja posle onog ovna i onih ludih krava da silazim u selo...po dobro meso...i taman zabasah u stalu da se ovajdim, kad tamo...Milica muze krave :shock:. Prepade se zena kad ugleda azdaju, pa se prevrnu pored one kofe al' na svu srecu ne prosu mleko.
Gledam ja, sta sad da radim, kad zacuh neko veselo zvizdukanje. Pogledam kroz prozor, kad ono, Lija nakrivio sesirce, pa sve peva...
Au reko, sta cu sad. Gde da me UHVATI, na licu mesta. Uhvatim ti ja Milicu, pa je na brzinu odvucem dublje u seno i skinem joj odecu da se maskiram...Reko' uzece Lija mleko na brzinu i nece nista da primeti.
Ali ne lezi vraze. Uhvatio Lija da mi zadize suknje, kaze zanima ga da vidi sta ima ispod (mada on to vec zna, a laze). Hoce DA ME OTKRIJE. On vuce gore, ja vucem dole (il bese obrnuto :lol:), ali kako god okrenes on nekako vestiji. Malo po malo ode jedna, pa ode druga suknja...dodjosmo mi do dugih gaca. E reko, nece vala moci. Gace ne dam. Prepoznace me odma. Al' Lija je Lija, taman se snas'o, sta ce i kako ce, posle nekih 45 minuta borbe, poceo da me golica necim kroz one nogavice, a mene sve podidjose zmarci (od vune - bile vunene gace :lol:), kad meni sinu...Au Lijo, pa ohladice ti se mleko ! Jes' stvarno. Zgrabi Lijo onu kantu i otrca kolko ga noge nose.
Taman tad pocela i Milica da se osvescuje, te ja pobegoh u njenim gacama, a ona ostade onako zbunjena i gola u senu.
Pa posto je cula Liju kako opet zvizduce...u odlasku jos veselije...pomisli ona da je to opet bila neka njegova ujdurma, pa joj se nasmesi brk. Lijo, Lijo, e stvarno si neman. Obuce se na brzinu da je ne zatekne Dobrivoje pa uz blazeni osmeh nastavi da muze krave.
A ja u onom trku, nalete na neko kuciste, ne zna se ko se od koga vise uplasio. Zaurla od muke, zamalo da mi pocepa gace, a posle sam ga cula celu noc kako skamlice...mora da je imalo nocne more...:? :wink:

A primetio ja da mi Milica nesto bljuje vatru i ja pomislio da je to od rados' , kad ono vidi ti nju kako se lepo namestila :) A sto liceeeeee njih dve s ledjaaaa , da covek ne poveruje :)Dobro da znam , taman sam pomislio da je Milica postala azbaha a pre toga bila jagnje pitomo.Nesto mislim , jagnje ili azbaha , svejedno , bitno je da gace nisu tesne oko butine :)
Aj laku noc :wink:

:shock: :shock: :shock: sunce vam vase, pa izgleda da je cela lovacka ekipa bila te noci u shumi....i sve nesto gledam....pa svi smo imali dobar ulov. :P :wink:

a ti Lijo, nisi morao bas sve da ispricas u najsitnija rezanca....nekako me bre sramota :oops: :oops: :oops: :oops: (jel da da mi verujete?)
(i samo da znas znala sam da si ti onaj sumar....poznala sam te po trljanju promrzlina...al nisam htela da ti kazem da ti ne padne .....ovaj....da ti ne padne....hmm.....ah da...EGO bre.....joj sta li ste vi pomislili :? )

Nesi, Nesi...azdajo stara....os me naucis da bljujem vatru?

JOVANA77:

More, ja cu te nauchim da bljujesh plamen!!! Chiji si ti, bre, PR Man.??? :twisted: Vidim ja da se ovde ne primaju povremeni chlanovi, izgleda da ste zatvoreno lovachko drushtvo, Lija vas sve vrti oko malog prsta, vi u hajku, a on shmugne kroz rupicu... Izgleda da vishe volite taj lukavi i neuhvatljivi plen, lakshe vam je da jurite za vrstom za koju znate da ce vam svaki put umaci, nego da zavrnete rukave i iskopate rupu za MEDJEDA, koji je vash chim upadne i slomi nogu i rebro... Eh, zene-lovci... NIKAD!!!

milence:
JOVANA77:

More, ja cu te nauchim da bljujesh plamen!!! Chiji si ti, bre, PR Man.??? :twisted: Vidim ja da se ovde ne primaju povremeni chlanovi, izgleda da ste zatvoreno lovachko drushtvo, Lija vas sve vrti oko malog prsta, vi u hajku, a on shmugne kroz rupicu... Izgleda da vishe volite taj lukavi i neuhvatljivi plen, lakshe vam je da jurite za vrstom za koju znate da ce vam svaki put umaci, nego da zavrnete rukave i iskopate rupu za MEDJEDA, koji je vash chim upadne i slomi nogu i rebro... Eh, zene-lovci... NIKAD!!!

hehehehehehe.....gresis milence....ZENE-lovci....UVEK!!!!!!!!!!!

ma meni su rekli da medveda treba pustiti da se dooooobro umori pre nego ga ulovis. nekako mu meso bude posle trajnije...lepse.....pa makar i sa slomljenom nogom :wink:

JOVANA77:
ma meni su rekli da medveda treba pustiti da se dooooobro umori pre nego ga ulovis. nekako mu meso bude posle trajnije...lepse.....pa makar i sa slomljenom nogom :wink:

KVRC!!! AAAARGHHH!!! Puche mi noga!!! Sta cu, jadan ja, sad sam bespomocan... A i meso mi izgleda nekako mekano i spremno za krchkanje, a narochito ce biti tako kad Lija vidi da sam razmenio par rechi chatujuci u njegovoj temi sa svojom sluzbenicom, podredjenom, onom ispod mene...

milence:
JOVANA77:

KVRC!!! AAAARGHHH!!! Puche mi noga!!! Sta cu, jadan ja, sad sam bespomocan... A i meso mi izgleda nekako mekano i spremno za krchkanje, a narochito ce biti tako kad Lija vidi da sam razmenio par rechi chatujuci u njegovoj temi sa svojom sluzbenicom, podredjenom, onom ispod mene...

e sad si bespomocan.....sad padas nama na milost i nemilost...GOTOV SI!

pazi....Lija i buki su iznad mene, Pete i Nesi.....ti mozes samo da budes ispod nas tri...mozes li to?????????????? :roll:

I tako……… :arrow: Joka i ja postadosmo kvalifikovani lovci…. 8) Dobro,ne bash TOLIKI kao Lija i buki (on pogotovo :lol: ),ali…pratimo ih u stopu…samo shto ih nismo zaskochile… :twisted:
Dakle,nas dve samostalne,mocne malene 8) 8) ,krenusmo jednom u lov bez pratnje…Setismo se i shatora,i opreme i sve po PS-u,kako su nas nashi lovci uchili… :wink: naravno,morale smo da se maskiramo,jer su mene kao vec opshtepoznatu filmsku zvezdu (koju je inache Lija probio…u sam vrh,sa svojom filmskom produkcijom! Nemojte svashta pomishljati! :D ) mnogi mogli prepoznati,Joku takodje,kao internacionalnog trgovca kolima (koju je sa ledja gurao bundeva,ne bi li posao brze ishao! 8) ),svetskog glasa…
Elem,nakon duuugog (ne jezika)peshachenja( ! C,c,c…) ,s obzirom na to da nishta nismo ulovile,odluchismo da malo odspavamo,pa onda punom parom napred… :wink: U shatoru hladno,pingvini padaju u nesvest! :o Hladno,ljudi moji,minus milion! :( Jooj,Joko moja….ja naglas cvokocem…. Kaze Joka:”Pih,Peta…pa kakav si ti to lovac?! :shock: Nishta nisi upamtila…. Shta je rek’o Lija,shta radimo kada nam je hladno?” Setih se ja – :idea: “Trljamo se!” :wink: Razlio nam se osmeh po licu obema… :P :P shto nam bi milo shto nadjosmo reshenje…I uhvatimo da se trljamo,ona mene,ja nju,pa sve tako… :oops: :oops: .I bi nam toplo…Udarila nam neka vrucina u glavu,pa se spuuuushta,spuuushta,preko grudi i pupka sve nize…. :P ”Jao,shto mi je lepo,Joko!” – kazem ja. A Joka samo trepce,smeshka se i ne progovara…ma,lepo joj je,vidim ja… :wink: Njene bradavice samo shto mi ochi nisu iskopale… :shock: Hee,pa nije taj Stari Lisac dzaba to shto jeste… 8) Lepo nas je savetovao…zna on shta treba i kako treba… :wink:
Zaspasmo oznojane… Naravno,u zagrljaju,da se ne o’ladimo… :lol: Prehlada je gadna stvar za zenski rod…:roll:
Probudih se prva… Jovana spava… Ili ne spava…Dishe…Ili ne dishe… :shock: Joj,majko moja,nije se valjda pregrejala sinoc!!! :roll: Jovana! Joko!! :o Joj,kukala mi majka,shta cu sad… :? Pa,ima da me izbace iz Lovachkog drushtva….Ma,shta da me izbace,Lija ima da me ubije!!! :twisted: E,kad smo vec kod Lije,setih se njegove prve pomoci… :idea: Nema mi druge,nego ruke na grudi (Jovanine,ne moje…toliko sam upamtila),usta na usta i …pih,majku mu,shta onda? Valjda cu se setiti usput…. :?
Krenem ja…masiram joj grudi,pa usta na usta… Ona nishta..Ja opet,pa opet,pa opet…Joka se smeshka,kaze :P :”Pa,bilo je krajnje vreme da me poljubish!!” :twisted: E,znate shta je onda bilo..? :?: Ma,ne to :lol: …koji je epilog priche? :!: Nismo ni ishle u lov…ostadosmo same u shatoru… :twisted: bilo nam bash lepo… :wink: .Dodushe,pronashli su nas tu posle izvesnog vremena,ali… :arrow: to je vec druga pricha… :arrow:

Peta W.:
I tako……… :arrow: Joka i ja postadosmo kvalifikovani lovci…. 8) Dobro,ne bash TOLIKI kao Lija i buki (on pogotovo :lol: ),ali…pratimo ih u stopu…samo shto ih nismo zaskochile… :twisted:
Dakle,nas dve samostalne,mocne malene 8) 8) ,krenusmo jednom u lov bez pratnje…Setismo se i shatora,i opreme i sve po PS-u,kako su nas nashi lovci uchili… :wink: naravno,morale smo da se maskiramo,jer su mene kao vec opshtepoznatu filmsku zvezdu (koju je inache Lija probio…u sam vrh,sa svojom filmskom produkcijom! Nemojte svashta pomishljati! :D ) mnogi mogli prepoznati,Joku takodje,kao internacionalnog trgovca kolima (koju je sa ledja gurao bundeva,ne bi li posao brze ishao! 8) ),svetskog glasa…
Elem,nakon duuugog (ne jezika)peshachenja( ! C,c,c…) ,s obzirom na to da nishta nismo ulovile,odluchismo da malo odspavamo,pa onda punom parom napred… :wink: U shatoru hladno,pingvini padaju u nesvest! :o Hladno,ljudi moji,minus milion! :( Jooj,Joko moja….ja naglas cvokocem…. Kaze Joka:”Pih,Peta…pa kakav si ti to lovac?! :shock: Nishta nisi upamtila…. Shta je rek’o Lija,shta radimo kada nam je hladno?” Setih se ja – :idea: “Trljamo se!” :wink: Razlio nam se osmeh po licu obema… :P :P shto nam bi milo shto nadjosmo reshenje…I uhvatimo da se trljamo,ona mene,ja nju,pa sve tako… :oops: :oops: .I bi nam toplo…Udarila nam neka vrucina u glavu,pa se spuuuushta,spuuushta,preko grudi i pupka sve nize…. :P ”Jao,shto mi je lepo,Joko!” – kazem ja. A Joka samo trepce,smeshka se i ne progovara…ma,lepo joj je,vidim ja… :wink: Njene bradavice samo shto mi ochi nisu iskopale… :shock: Hee,pa nije taj Stari Lisac dzaba to shto jeste… 8) Lepo nas je savetovao…zna on shta treba i kako treba… :wink:
Zaspasmo oznojane… Naravno,u zagrljaju,da se ne o’ladimo… :lol: Prehlada je gadna stvar za zenski rod…:roll:
Probudih se prva… Jovana spava… Ili ne spava…Dishe…Ili ne dishe… :shock: Joj,majko moja,nije se valjda pregrejala sinoc!!! :roll: Jovana! Joko!! :o Joj,kukala mi majka,shta cu sad… :? Pa,ima da me izbace iz Lovachkog drushtva….Ma,shta da me izbace,Lija ima da me ubije!!! :twisted: E,kad smo vec kod Lije,setih se njegove prve pomoci… :idea: Nema mi druge,nego ruke na grudi (Jovanine,ne moje…toliko sam upamtila),usta na usta i …pih,majku mu,shta onda? Valjda cu se setiti usput…. :?
Krenem ja…masiram joj grudi,pa usta na usta… Ona nishta..Ja opet,pa opet,pa opet…Joka se smeshka,kaze :P :”Pa,bilo je krajnje vreme da me poljubish!!” :twisted: E,znate shta je onda bilo..? :?: Ma,ne to :lol: …koji je epilog priche? :!: Nismo ni ishle u lov…ostadosmo same u shatoru… :twisted: bilo nam bash lepo… :wink: .Dodushe,pronashli su nas tu posle izvesnog vremena,ali… :arrow: to je vec druga pricha… :arrow:

e Peta Peta. :? ...izdao te tvoj zenski jezik (e odma mi toplo cim se setim tvog jezika :oops: )...

pa jesmo li se lepo dogovorile da ovo necemo da pricamo nikome :P ....pa nikako nas vise nece ostavljati same...stalno ce ili Lija ili buki ili ona slatka azdajica ici sa nama(ma ustvari..ona bi i mogla...pa da se grejemo utroje :P :wink: )...

no ajd sad...SVRSHENOM :lol: poslu mane nema...ti ispricala...istina je istina....a jes bilo lepo :oops:

nego....sad mi se javio buki...kaze da mu se onaj chekic zaledio nachisto :? . Zove upomoc il mene il tebe(mora da se istrlja :D )...ajde Peta, zivota ti, idi ti...ja moram da idem da trazim neki auto za vikend :wink: ....posao je posao, a buki ne prasta kad se posao ne ODRADI( a dobio i nekog zelenog pomocnika...ma moram da nabavim auto pod hitno)!

Back