- Poruka
- 17.475
A jel mogu da se naruce te majice nekako
ops:
ops:
ops: ?
ops:
ops:
ops: ?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
ops:
ops: ?
8) :wink:

atletsku majcu (da se nadje ako treba da se pokaze atletsko vitko telo )

ako ja pobedim tj, ako vas dve ispucate svo oruzje pre mene , ja nosim snimak kucci , a vas dve mozete da dodjete u sumu samo pod jednim uslovom a to je da budete lovina a nikako lofci.

i mogu ti reci da su neosteceni , sto se ne bi reklo za tvoju partnerku koja je glumila u nasem filmu: Doslo doba da Buki proba 
AHAHAHHAHHAHAH 8)
:wink:Stari Lisac:disem ja ovih dana ko mator punim kapacitetima oba plucna krila![]()
JOVANA77:hahahahahahahahahaha..............e ne mogu da verujem.....zabole me stomak od smeha.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIJO EBEM TE U DUPE BLESAVO................CMOKIC ZA OVO LUDILO OD MAJICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Meni jednu,obavezno! :wink:I kolac!! :wink:zendeli:Samo jos sarmice fale na majici.
:wink:
samo da nadjem neki ruski server da naprafim piratski online shop 
Cek sad , dupe...e to ne mozeeee ko je jos video lofca koji se gadja u mesto gde :shock: ledja gube casno imePeta W.:JOVANA77:hahahahahahahahahaha..............e ne mogu da verujem.....zabole me stomak od smeha.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIJO EBEM TE U DUPE BLESAVO................CMOKIC ZA OVO LUDILO OD MAJICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni jednu,obavezno! :wink:
a cmokic ...moze primamo 
Bundevina_Bivsa_Bundevica:Aha ! nasla sam te ovde ! Mislio si da ces e tako lako izvuci .Pobegao si iz polja i ostavio me sa sedam malih bundevica .Za kaznu cu pokazati svima nase privatne snimke pa da vidim kako ces se nositi sa time .
A ni onaj tvoj lisac nece proci bolje samo cekam da prodje kroz moju livadu .
Evo snimka iz naseg polja kako nas dvoje pravimo male bundevice.
Ps sampanjaca nam nestalo za snimanje , polili sve pre toga![]()
![]()
Pa ja sa ovim nemam veze ....A u polje vise ne idem .Kome trebam nacice me u shumici 
:wink:
.... eee ququ sto se slatko ismejah....
pa bwe vi ste looodi skroz....
8)
:wink: Lijo,ovoga puta si prevazishao samog sebe!
:wink:Cigareta,vidim,imaPeta W.:I kolac!! :wink:zendeli:Samo jos sarmice fale na majici.
ops: .Stari Lisac:Cek sad , dupe...e to ne mozeeee ko je jos video lofca koji se gadja u mesto gde :shock: ledja gube casno imePeta W.:JOVANA77:hahahahahahahahahaha..............e ne mogu da verujem.....zabole me stomak od smeha.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIJO EBEM TE U DUPE BLESAVO................CMOKIC ZA OVO LUDILO OD MAJICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()