LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

i takoooo...
Ma ljudi veceras sam dobio nekoliko anonimnih poziva , neki od njih su tvrdili da imaju Bukijeve privatne snimke i trazili otkup ili ce jos veceras da objave snimek na inkrimisanom sajtu : www.buki_je_ubi.com
U pocetku se nisam obazirao ali kada je pre cetri sata zazvonio telefon i kada sam cuo uslov otmicara Bukijevih tajnih snimaka , brze bolje spremih ja svoje oruzje i krenuh da se nadjem sa istim.
Sednem ja na motor , u bisage ubacim sve moguce sprave za samoodbranu ; pakovanje municije sa durex patronama ,bele duge gace :) atletsku majcu (da se nadje ako treba da se pokaze atletsko vitko telo )
ostatak naoruzanja je bio uz mene u mom centralnom telesnom pojasu :)
Otmicar rekao da su snimci u Beogradu i da ako se ne pojavim do 23 h , idu javno da ceo svet vidi...pogledam na sat a ono 22 h :shock: Auuuu...nagarim ti ja makunu i stignem u Bg u 22:05 , sta je 14 km za Lisca :wink:
Mesto sastanka jedna od kucica na Adi.
Pokucam ja na vrata ali niko ne odgovara , opet kucnem i od tog drugog kucanja vrata se pomere uz skripu...skriiiip
Unutra mrak , tu ti ja stegnem cvrsto svoje oruzje pomolim se i hrabro udjem unutra.
Kad odjednom osetih neko dahtanje na mom vratu... :shock: Tu vam se ja odsecem , oruzje mi padne na patos i dozivim poraz u prvih pet sekundi.Tras ! i padnem u nesvest.
I tako lezim j ako mrtav kad odjednom pljussss! kanta vode meni na facu i ja se razbudim skroooz.Pogledam kad ono Njih dve od 18.3 godine u ljutoj ratnoj opermi sve sa vojnickim halterima i podvezicam u smb boji , stoje iznad mene i gledaju me kao da ce da me istope na tihoj vatrici .
Ma ne bojim se ja topljenja pomislih u sebi , ljuti ratnik se u meni probudi za cas i ja skocih na noge lagane i stadoh ispred njih.Rekoh im : Sta trazite za otkup Bukijvog privatnog home video spetakla :)
A one rekose da zele da me razoruzaju za sve vreme i da zavladaju shumom kao dva zenska lovca.!
Ha rekoh ja , a da se nagodimo ? A one pitaju kako ?
E ovako rekoh ja : Pod jedan ) :) ako ja pobedim tj, ako vas dve ispucate svo oruzje pre mene , ja nosim snimak kucci , a vas dve mozete da dodjete u sumu samo pod jednim uslovom a to je da budete lovina a nikako lofci.
I one se slozise....
Krene bitka ...prvo su proveravala precnik cevi i brinule se da li je ce moci da izvrse inspekciju po celoj duzini .E sad , imaju srece sto je Buki bio zauzet(pio kafu sa Severinom u Lajkovackom poznatom kaficu (Djevojka sa sela") i nije mogao da podje samnom , video bih ih ja kako bi od nishana Bukijeve cevke stigli do obaracha.Kod men im je bilo lako , sta je cev od trijes santima , ma nista recice svaka od vas .Tako su i one mislile , ali nisu znale da je to starinska kubura , koja mora dobro da se nabije da bi mogla da opali.
Krenu ljuti boj ...prvo skoci jedna na njega i cimaj vuci tresi , vrti , skace po meni sve misli da ce da mi istera vazduk i da necu moci da disem , ali prevarila se gadno , disem ja ovih dana ko mator punim kapacitetima oba plucna krila :)
Dok je ona druga radla na tome da mi slomi cev ili da je veze u cvor ona prva (sto mi je disala za vrat, to sam tek posle saznao)se spustila negde kod dva burenceta i opet krenula sa dahtanjem grickanjem i ostalim stvarima koje mogu da prouzrokuju paljbu ukoliko dirate "Udarnu iglu"
Gledam ja njih dve kako se muce i setim se kako sam danas zaboravio da zalijem persun u basti i da naranim pilice ...ali sad....pa na zadtatku sam ja , mora materijal za supu da se strpi :)
Usput mi je pao na pamet i onaj sto je mahao paradajzlama i onom uvelom salatom na mitingu i to je bilo dovoljno da skrenem misli sa ova dva preslatka mlada zenska posrnula i ogrezla u kriminal bicca.
Pade prva , druga pose pet minuta ...a ja nista.Kao i da nisam isao u lov .vratim kuburu u futrolu pokupim snimak , ostavim vizitkarticu i ponovo ugoovorim novi susret ali ovoga puta u ulozi instruktora teskog amaterskog lovackog naoruzanja i dogovorimo se da se vidimo ovih dana , da jos malo poradimo na ciscenju njihovog sistema za opaljivanje nekim mojim alatima.

I evo dojurih ko bez duse da vam ispricam da sam uspeo da sacuvam Bukijeve privatne snimke i da je sve u redu.

A sad jedan poruka za Bukija.
Buki spavaj mirno kod lije su snimci sve je pod kontrolom.
Pregledao sam ih samo trijes puta u zadnjih sat vremena :lol: i mogu ti reci da su neosteceni , sto se ne bi reklo za tvoju partnerku koja je glumila u nasem filmu: Doslo doba da Buki proba :)
Poz . SL

Peta W.:
JOVANA77:
hahahahahahahahahaha..............e ne mogu da verujem.....zabole me stomak od smeha..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LIJO EBEM TE U DUPE BLESAVO................CMOKIC ZA OVO LUDILO OD MAJICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meni jednu,obavezno! :wink:
Cek sad , dupe...e to ne mozeeee ko je jos video lofca koji se gadja u mesto gde :shock: ledja gube casno ime :) a cmokic ...moze primamo :)

Aha ! nasla sam te ovde ! Mislio si da ces e tako lako izvuci .Pobegao si iz polja i ostavio me sa sedam malih bundevica .Za kaznu cu pokazati svima nase privatne snimke pa da vidim kako ces se nositi sa time .
A ni onaj tvoj lisac nece proci bolje samo cekam da prodje kroz moju livadu .
Evo snimka iz naseg polja kako nas dvoje pravimo male bundevice.
Ps sampanjaca nam nestalo za snimanje , polili sve pre toga :twisted:
stolen-tape.gif

Bundevina_Bivsa_Bundevica:
Aha ! nasla sam te ovde ! Mislio si da ces e tako lako izvuci .Pobegao si iz polja i ostavio me sa sedam malih bundevica .Za kaznu cu pokazati svima nase privatne snimke pa da vidim kako ces se nositi sa time .
A ni onaj tvoj lisac nece proci bolje samo cekam da prodje kroz moju livadu .
Evo snimka iz naseg polja kako nas dvoje pravimo male bundevice.
Ps sampanjaca nam nestalo za snimanje , polili sve pre toga :twisted:
stolen-tape.gif

:shock: :shock: :shock: AUUUUU :!: Pa ja sa ovim nemam veze ....A u polje vise ne idem .Kome trebam nacice me u shumici :)

Stari Lisac:
Peta W.:
JOVANA77:
hahahahahahahahahaha..............e ne mogu da verujem.....zabole me stomak od smeha..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LIJO EBEM TE U DUPE BLESAVO................CMOKIC ZA OVO LUDILO OD MAJICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meni jednu,obavezno! :wink:
Cek sad , dupe...e to ne mozeeee ko je jos video lofca koji se gadja u mesto gde :shock: ledja gube casno ime :) a cmokic ...moze primamo :)

ma za ovaj snimak dobis´ 1000 cmokica...al posto mora i glavnom glumcu filma da se dodeli ista nagrada morace moja draga Peta da mi pomogne...

jel tako PetOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????????? :wink:

Back