Lens
Primećen član
- Poruka
- 729
Stari, oprosti mi sto cu (zlo)upotrebiti ovu temu da obavestim drage forumase da sutra dolazim na redovno. Morao sam to ovde, vidim tu je najvise poznatih faca, pa da ne kuckam svima porukice. Hvala na razumevanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops: ) u zemlju on pozva bukija da ih zakuca.... O svasta, chudimo se nas dve, :? pa chime ce zakucati kad nema chekic?
...vola da ubijes sa njim...samo malo manji od bukijevog
. Dogovorih se sa Petom da se ne otimamo ovaj put....vec da onako drugarski podelimo chekic. Buki ce valjda ubiti vuka, a mi cemo drzati cekic u rukama (izmedju ostalog) u slucaju da vuk ipak upadne pod shator....drzasmo se mi za chekic...pa se i zaigrasmo (sta ces, devojcicama uvek davali lutke da se igraju kao male pa nam ovaj chekic bese jako zanimljiv)...a Lija se ne buni... spava on snom pravednika...Dodushe zaigra mu brk ponekad al se ne budi...svidja se i njemu nasa igra, iako ne ucestvuje u njoj :shock: :wink:

krenemo polako do auta. :wink:

Pitam se da li se secash tog lova i kako to izgleda iz tvog ugla.... :?bundeva:auuuuuuuuuuuu!!!auuuuuuuuuuuuuu!!
psssst...evo opet vuka![]()
:wink:Peta W.:Pitam se da li se secash tog lova i kako to izgleda iz tvog ugla.... :?bundeva:auuuuuuuuuuuu!!!auuuuuuuuuuuuuu!!
psssst...evo opet vuka![]()
:wink:

,ali ne chuh utiske iz vasheg ugla...
), ali kako god okrenes on nekako vestiji. Malo po malo ode jedna, pa ode druga suknja...dodjosmo mi do dugih gaca. E reko, nece vala moci. Gace ne dam. Prepoznace me odma. Al' Lija je Lija, taman se snas'o, sta ce i kako ce, posle nekih 45 minuta borbe, poceo da me golica necim kroz one nogavice, a mene sve podidjose zmarci (od vune - bile vunene gace
), kad meni sinu...Au Lijo, pa ohladice ti se mleko ! Jes' stvarno. Zgrabi Lijo onu kantu i otrca kolko ga noge nose.Nesi:Navadila se ja posle onog ovna i onih ludih krava da silazim u selo...po dobro meso...i taman zabasah u stalu da se ovajdim, kad tamo...Milica muze krave :shock:. Prepade se zena kad ugleda azdaju, pa se prevrnu pored one kofe al' na svu srecu ne prosu mleko.
Gledam ja, sta sad da radim, kad zacuh neko veselo zvizdukanje. Pogledam kroz prozor, kad ono, Lija nakrivio sesirce, pa sve peva...
Au reko, sta cu sad. Gde da me UHVATI, na licu mesta. Uhvatim ti ja Milicu, pa je na brzinu odvucem dublje u seno i skinem joj odecu da se maskiram...Reko' uzece Lija mleko na brzinu i nece nista da primeti.
Ali ne lezi vraze. Uhvatio Lija da mi zadize suknje, kaze zanima ga da vidi sta ima ispod (mada on to vec zna, a laze). Hoce DA ME OTKRIJE. On vuce gore, ja vucem dole (il bese obrnuto), ali kako god okrenes on nekako vestiji. Malo po malo ode jedna, pa ode druga suknja...dodjosmo mi do dugih gaca. E reko, nece vala moci. Gace ne dam. Prepoznace me odma. Al' Lija je Lija, taman se snas'o, sta ce i kako ce, posle nekih 45 minuta borbe, poceo da me golica necim kroz one nogavice, a mene sve podidjose zmarci (od vune - bile vunene gace
), kad meni sinu...Au Lijo, pa ohladice ti se mleko ! Jes' stvarno. Zgrabi Lijo onu kantu i otrca kolko ga noge nose.
Taman tad pocela i Milica da se osvescuje, te ja pobegoh u njenim gacama, a ona ostade onako zbunjena i gola u senu.
Pa posto je cula Liju kako opet zvizduce...u odlasku jos veselije...pomisli ona da je to opet bila neka njegova ujdurma, pa joj se nasmesi brk. Lijo, Lijo, e stvarno si neman. Obuce se na brzinu da je ne zatekne Dobrivoje pa uz blazeni osmeh nastavi da muze krave.
A ja u onom trku, nalete na neko kuciste, ne zna se ko se od koga vise uplasio. Zaurla od muke, zamalo da mi pocepa gace, a posle sam ga cula celu noc kako skamlice...mora da je imalo nocne more...:? :wink:
A sto liceeeeee njih dve s ledjaaaa , da covek ne poveruje
Dobro da znam , taman sam pomislio da je Milica postala azbaha a pre toga bila jagnje pitomo.Nesto mislim , jagnje ili azbaha , svejedno , bitno je da gace nisu tesne oko butine 
ops:
ops:
ops:
ops: (jel da da mi verujete?)

JOVANA77:Nesi, Nesi...azdajo stara....os me naucis da bljujem vatru?
milence:JOVANA77:Nesi, Nesi...azdajo stara....os me naucis da bljujem vatru?
More, ja cu te nauchim da bljujesh plamen!!! Chiji si ti, bre, PR Man.???Vidim ja da se ovde ne primaju povremeni chlanovi, izgleda da ste zatvoreno lovachko drushtvo, Lija vas sve vrti oko malog prsta, vi u hajku, a on shmugne kroz rupicu... Izgleda da vishe volite taj lukavi i neuhvatljivi plen, lakshe vam je da jurite za vrstom za koju znate da ce vam svaki put umaci, nego da zavrnete rukave i iskopate rupu za MEDJEDA, koji je vash chim upadne i slomi nogu i rebro... Eh, zene-lovci... NIKAD!!!
JOVANA77:ma meni su rekli da medveda treba pustiti da se dooooobro umori pre nego ga ulovis. nekako mu meso bude posle trajnije...lepse.....pa makar i sa slomljenom nogom :wink:
milence:JOVANA77:ma meni su rekli da medveda treba pustiti da se dooooobro umori pre nego ga ulovis. nekako mu meso bude posle trajnije...lepse.....pa makar i sa slomljenom nogom :wink:
KVRC!!! AAAARGHHH!!! Puche mi noga!!! Sta cu, jadan ja, sad sam bespomocan... A i meso mi izgleda nekako mekano i spremno za krchkanje, a narochito ce biti tako kad Lija vidi da sam razmenio par rechi chatujuci u njegovoj temi sa svojom sluzbenicom, podredjenom, onom ispod mene...
Peta W.:Podredjena? :shock: Joko,chitash li ti ovo? :shock: :?

Joka i ja postadosmo kvalifikovani lovci…. 8) Dobro,ne bash TOLIKI kao Lija i buki (on pogotovo
),ali…pratimo ih u stopu…samo shto ih nismo zaskochile…
Hladno,ljudi moji,minus milion!
Jooj,Joko moja….ja naglas cvokocem…. Kaze Joka:”Pih,Peta…pa kakav si ti to lovac?! :shock: Nishta nisi upamtila…. Shta je rek’o Lija,shta radimo kada nam je hladno?” Setih se ja –
“Trljamo se!” :wink: Razlio nam se osmeh po licu obema…
shto nam bi milo shto nadjosmo reshenje…I uhvatimo da se trljamo,ona mene,ja nju,pa sve tako…
ops:
ops: .I bi nam toplo…Udarila nam neka vrucina u glavu,pa se spuuuushta,spuuushta,preko grudi i pupka sve nize….
”Jao,shto mi je lepo,Joko!” – kazem ja. A Joka samo trepce,smeshka se i ne progovara…ma,lepo joj je,vidim ja… :wink: Njene bradavice samo shto mi ochi nisu iskopale… :shock: Hee,pa nije taj Stari Lisac dzaba to shto jeste… 8) Lepo nas je savetovao…zna on shta treba i kako treba… :wink:
Prehlada je gadna stvar za zenski rod…
Joj,kukala mi majka,shta cu sad… :? Pa,ima da me izbace iz Lovachkog drushtva….Ma,shta da me izbace,Lija ima da me ubije!!!
Nema mi druge,nego ruke na grudi (Jovanine,ne moje…toliko sam upamtila),usta na usta i …pih,majku mu,shta onda? Valjda cu se setiti usput…. :?
:”Pa,bilo je krajnje vreme da me poljubish!!”
Ma,ne to
…koji je epilog priche?
Nismo ni ishle u lov…ostadosmo same u shatoru…
to je vec druga pricha… 
Peta W.:I tako………Joka i ja postadosmo kvalifikovani lovci…. 8) Dobro,ne bash TOLIKI kao Lija i buki (on pogotovo
),ali…pratimo ih u stopu…samo shto ih nismo zaskochile…
![]()
Dakle,nas dve samostalne,mocne malene 8) 8) ,krenusmo jednom u lov bez pratnje…Setismo se i shatora,i opreme i sve po PS-u,kako su nas nashi lovci uchili… :wink: naravno,morale smo da se maskiramo,jer su mene kao vec opshtepoznatu filmsku zvezdu (koju je inache Lija probio…u sam vrh,sa svojom filmskom produkcijom! Nemojte svashta pomishljati!) mnogi mogli prepoznati,Joku takodje,kao internacionalnog trgovca kolima (koju je sa ledja gurao bundeva,ne bi li posao brze ishao! 8) ),svetskog glasa…
Elem,nakon duuugog (ne jezika)peshachenja( ! C,c,c…) ,s obzirom na to da nishta nismo ulovile,odluchismo da malo odspavamo,pa onda punom parom napred… :wink: U shatoru hladno,pingvini padaju u nesvest!Hladno,ljudi moji,minus milion!
Jooj,Joko moja….ja naglas cvokocem…. Kaze Joka:”Pih,Peta…pa kakav si ti to lovac?! :shock: Nishta nisi upamtila…. Shta je rek’o Lija,shta radimo kada nam je hladno?” Setih se ja –
“Trljamo se!” :wink: Razlio nam se osmeh po licu obema…
![]()
shto nam bi milo shto nadjosmo reshenje…I uhvatimo da se trljamo,ona mene,ja nju,pa sve tako…
ops:
ops: .I bi nam toplo…Udarila nam neka vrucina u glavu,pa se spuuuushta,spuuushta,preko grudi i pupka sve nize….
”Jao,shto mi je lepo,Joko!” – kazem ja. A Joka samo trepce,smeshka se i ne progovara…ma,lepo joj je,vidim ja… :wink: Njene bradavice samo shto mi ochi nisu iskopale… :shock: Hee,pa nije taj Stari Lisac dzaba to shto jeste… 8) Lepo nas je savetovao…zna on shta treba i kako treba… :wink:
Zaspasmo oznojane… Naravno,u zagrljaju,da se ne o’ladimo…Prehlada je gadna stvar za zenski rod…
![]()
Probudih se prva… Jovana spava… Ili ne spava…Dishe…Ili ne dishe… :shock: Joj,majko moja,nije se valjda pregrejala sinoc!!!Jovana! Joko!!
Joj,kukala mi majka,shta cu sad… :? Pa,ima da me izbace iz Lovachkog drushtva….Ma,shta da me izbace,Lija ima da me ubije!!!
E,kad smo vec kod Lije,setih se njegove prve pomoci…
Nema mi druge,nego ruke na grudi (Jovanine,ne moje…toliko sam upamtila),usta na usta i …pih,majku mu,shta onda? Valjda cu se setiti usput…. :?
Krenem ja…masiram joj grudi,pa usta na usta… Ona nishta..Ja opet,pa opet,pa opet…Joka se smeshka,kaze:”Pa,bilo je krajnje vreme da me poljubish!!”
E,znate shta je onda bilo..?
Ma,ne to
…koji je epilog priche?
Nismo ni ishle u lov…ostadosmo same u shatoru…
bilo nam bash lepo… :wink: .Dodushe,pronashli su nas tu posle izvesnog vremena,ali…
to je vec druga pricha…
![]()
ops: )...
....pa nikako nas vise nece ostavljati same...stalno ce ili Lija ili buki ili ona slatka azdajica ici sa nama(ma ustvari..ona bi i mogla...pa da se grejemo utroje
:wink: )...
poslu mane nema...ti ispricala...istina je istina....a jes bilo lepo
ops: