Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
NO CHAT Only Stories !!!
A sad primirje
Zifot je lep 
A sad primirje
Zifot je lep 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zifot je lep 
shvatih da bi mogao da otvorim seksi shop i da prodajem izvesne zamene za zadovoljenje zivotnih potreba.
i taman kad sam krenuo da secem jedan profil od 22 cm i da ga stavim na strug da ga obradim , asve sam vec spremio ; motorce jedno od 5 kw
i jak kabal za steker .Radim ti ja sav srecan i pun elana kad ulazi Rista .
:shock: 

Ako vam nesto treba samo se javite kapacitete smo prosirili a nezeljenih posledica nema casna privatnicka rec.
i rastuzih se nad tom cinjenicom.Hmmm...crno , smedje , crveno , ma sve je to nekako u razmeri ali plavuse u velikom zaostatku .Eto kad sam bio u skoli , kresnuo sam bre sve ribe iz razreda , e sad sto ih je bilo 27 u odelenju nisam ja kriv , i vise da ih je bilo verovatno bi rezultat bio isti. Nije to sto sam ja bio neki frajer , nego ja u to vreme imao svoj band i bio mnogo polularan.U to vreme duga kosa i kratka pamet bila u modi , a ja imao sve to i posrecilo mi se .Znate ono , koncert , ja pevam one gledaju , posle koncerta glupo im da traze autogram od mene kad smo iz istog razreda , pa traze da im se potpisujem na neka cudna mesta ali bez penkale
ops: .Ja davao i sakom i ostatkom(kapu nisam nosio) i proculo se posle o tome.Eh pricale iz ostalih razreda svasta o meni

, pa zar je to greh .Svi kazu da je bolje biti u plusu nego u minusu.
Radim ti ja tako , ona vrela i vesela , ja naravno uvek na visini zadatka , moj mali veselo puzi po tepihu i peneje se uz nenu nogu ka zmija ljuta ,
a sa Tv-a spiker radosno prica kako je posle 72 dana prestalo bombardovanje SRJ ili SFRJ , vise se ne secam kako smo se zvali 8) :wink: 

(Бип!!!Биииииииииип!!!!БИИИИИИП!!! ШКРИИИИИИИП!!!!! ПЉАС!!!!)
НА ВАШУ ЖАЛОСТ--------------------КРАЈ!!!!!
ala si ovo opravio svaka chast 
milence:...посвећено понајвише мојој доживотно омиљеној аждаји, мојој крљуштавој Несици, а онај мали преостали део посвете нека поделе сви дивни ликови са овог шугавог форума...
...al'...KAD TE NAPADNEM....
:wink:
Elem , pisala mi jedna zabrinuta majka i kaze kako njen sin procitao sve moje price i pitao je da li su to istinite price.Ona ga je naravno slagala i rekla da su price lazne i da ih pise neki pohotni drtavi starac , bivsi pisac , propalitet itd.Ali nije odolela da mi posalje PP i da me pita da li sam rasprodao sve one sprave iz prosle price.Interesuje je onaj "Power Hamer" model.
:shock:
Pa sad cu da idem da se ubijem , zamislite sta ona mene pita :shock: I sta da joj kazem ? Ako joj kazem da sam se salio i da ja to ne proizvodim nego samo izmisljam kao pricu , kao rezultat moze da svom sinu kaze da su price Starog Lisca cista izmisljotina i da detetu poljulja njegov slatki mali topli klizavi svet.
Hehe, motiku cu da sacuvam za nedaj boze , a od drske cu radoznaloj gospoji da odeljem jednog "Drvosecu"
Pisali meni iz ministarstva kulture i rekli mi da ce da me u sledecoj sablji oderu ko zeca samo ako nastavim sa mojim pricama.I sta mislite sta sam im rekao ?

A da im ne izadjem u susret nema smisla zar ne ? 8)
..i dograbih je mahnito i zabiberih joj sto sam bolje mogao..e,da vidis sad cuda...nije vise bilo:"hahaha,hihihihi,hohoho...",
. Naravno, nadam se da necete posustati :wink:
Tako je , ja sam bas ovih dana nabavio dva sandukabundeva:nikada necemo posustati...lovicemo do poslednjeg metka
pa kad odemo u lov ima da pucamo i da rasipamo municiju na sve strane .Stari Lisac:Tako je , ja sam bas ovih dana nabavio dva sandukabundeva:nikada necemo posustati...lovicemo do poslednjeg metkapa kad odemo u lov ima da pucamo i da rasipamo municiju na sve strane .
Ovih dana cemo vam pricati kako smo prosli na jednom putovanju :wink:
sanduka biti dovoljna...Uostalom, za vas, prave lovce...nema problema 8)
. Nema vise zezanja. Kazu, kad mi nisu nasli viteza, drvosecu ce sigurno da mi nadju, odgovarajuceg. Hvale ih sve predamnom, kazu, sto njihove drvosece znaju da obaraju, to niko ne zna...ma ne samo drva...nego sve zivo. I stvarno...cim sam ih videla (zagrevali se pred takmicenje) pocese da mi klecaju kolena. AU reko'. Pa tol'ko sam odolevala, necu valjda sad da popustim. Al' noge me vise ne slusaju, oci se zalepile, pa nemogu da ih otrgnem od stamenih delija, sve me neka drhtavica spopala. Krajnje vreme doslo, vidim ja vrlina mi poklekla
. I taman sam imala toliko vremena da posaljem taj jedan dimni SMS, kad dadose znak za pocetak takmicenja.
. A drva ne da padaju, nego se odma' sama slazu na metar.
. Nisam ni znala da sam toliki ljubitelj alata, al' cim sam ga videla odma' sam se zaljubila. I taman ja tako posla prema alatu, kao hipnotisana, kad ti me neko kucnu po ramenu. Ma bezi bre, reko, ne smetaj mi sad, idem ja i dalje i ne gledam, kad mi odjednom zamirisa beli luk. Stadoh ja ko ukopana. LEEEEEPPPP alat, al' lep i beli luk, a sto ja volim beli luk...Okrenem se, a iza mene stoji Ognjen. Znao covek sta ce da zatekne, zna mi sve slabosti, ma pozanaje me bolje nego ja
, pa okacio venac belog luka oko vrata i plese ko one Havajke. I gledam ja, i mirisem i korak po korak, dodjosmo mi do kamiona. Ubacio Ognjen onaj venac luka u sleper te ja uskocih za njim, a ono pun sleper belog luka blago meni. I taman se ja tako odala bludnom uzivanju, pojedoh sav luk, kad vec stigosmo do Nijagare.
al' mi je bilo dosta letenja za narednih...bar dva dana
. Dok mi ne prodje ova glavobolja.
Ali nigde se nije lovilo kao na Jadranskim vodopadima nekih 80-tih godina. :wink: Doduse tamo se slabo lovilo sa domorodkinjama jer jadne nisu mogle da dodju do izrazaja od jakog zapadnog talasa pohotnih Nemica , Holandjanki, Svedjanki i ostalih prirodno obojenih plavusa 

Cvrsta volja i napunjeno oruzje , ali jos ga nisam vadio iz futrole i pucao iz njega , a tako sam to zeleo.Sedosmo na voz i pravac Rovinj.
ali sta je tu je , creva neznaju za granice.
razumela me ona pomislih ja i ona me povuce za sobom .Sta cu ja lepo vaspitan ne opirem se , ali ipak pazim na ledja , jer neprijatelj je u to vreme vrebao iza svakog coska 

nasloni se ona na mene i ja padoh na ledja :shock: 

i zaspah snom pravednika 
i ja odoh prema satoru ubedjen da ti zapadnjaci nisu uopste tako losi i da nas je tu Tito nesto prevario.

Don samo progundja nesto.Nije proslo 15 minuta,a meni vrag ne da mira:”E,Done,a te sarme…a one nisu toliko lepe prvi dan kad ih jedes…tek drugi dan,kad ih podgrejes…”.Tu don skoci”bundeva,prekini!!”
.Ucutah ja,sta cu…al’ ne zadugo:” A tek treci dan…"..”Bundeva ucuti,zakucacu te ovom konzervom u glavu!!!
Aj’ dizi se,idemo da trazimo Liju!”..Uhvatih ja Dona za ruku da se ne izgubim i krenusmo da trazimo Liju..Ma nismo prosli ni 10 metara,naidjosmo na dve devojke…Don,onako telekomunikativan,odmah stupi u kontakt s njima:”Du ju spik inglis?”Zgledaju se one nesto belo…”parle vu france?…ma jok…”sprehen zi dojc?”…kad ce ti jedna:”daj,momci, ne gnjavite…recite sta vam treba” . “A vi ste nase..kako si znala da smo jugovici”,pitamo mi…”ma vidim po sorcevima”…ebi ga,a do tog trenutka smo bili ponosni na te sorceve.. meni mama sasila sorc od “faks helizima”,a donu od “crnog bika”....”aaa,to…a jeste videle mozda nekog momka sa konzervom u ruci…i vrti glavom tamo-vamo kad hoda..”.."Kao da nesto lovi?”…”Da,taj!!”,povikasmo u glas..”Nismo…ali krenite tamo ka skarabama…na drugu stranu nije mogao.” Zavalismo im mi pristojno i krenusmo dalje…zavijanje u stomaku sve jace…pricao bih nesto o sarmi ali ne smem…kad najednom… :shock: protrljah bolje oci… :shock: da ja to ne haluciniram od gladi?...pogledah dona,on mrtav ladan….ma mora da mi se onda ucinilo…opet tamo… :shock: .stipnuh se malo..ma jeste..”Done,viidiiiiii”,pokazah mu prstom i razvukoh kez
….jesi video tamo tablu ‘Nudisticki kamp Polari’.?” ..”Done,ja bih da ostanemo ovde”..”ne moze,buki…drugi put”I povuce me jace za ruku…vuce me don,a meni glava sama tamo leti…na izlazu iz kampa zacusmo povike iz jednog satora:”Tito,partija,omladina,akcija!…tito,partija,omladina,akcija!”..ma to je lijo,nema sumnje…"uh,mora da su ga svabe zarobile i sad ga muce,a on prkosno peva u najboljem komunistickom maniru",pomislih ja...pa potrcasmo k'o sumanuti i uletesmo u sator…kad imamo sta da vidimo:lijo deksa li,deksa…toliko se zaneo da nas nije ni opazio...issunjasmo se mi da ne smetamo i stadosmo nedaleko od satora...a unutra se lijo sve vise zahuktavao:”tito, partija,omladina,akcija...” Gledam zabezeknuto u dona i pitam ga:done,zar ne bi trebalo da vice’dule savic,dule savic..’... :? ”ne znam, nije ni meni jasno :? ”zbunjeno ce don...
). Skripi nesto, tandrce, ma koje crno spavanje. Ustanem ti ja, pogledam kroz prozor, kad imam sta i da vidim, vojnici parkiraju tenkove !!! Taman ispod mog prozora, izmedju onih borica gde se obicno kriju manijaci kad kibicuju ljubavnike po kolima...
) pa odoh u boj, mislim odoh njima, pre nego sto oni krenu u boj.
. Ma prskaju cim ih pogledas, a ne dok ih zagrizes (tresnje, ne usne
). I taman oni tako uzivaju, kad onaj jedan se zagrcnu, zapala mu kostica. Eto ti belaja, mesto da ucinim dobro delo, jos da ga nosim na dusi. Sta cu ja lupaj ga po ledjima i levom i desnom...ne vredi. Uhvati me panika, pogledam levo, pogledam desno, samo tenkovi. Popnem se ja na tenk, preko cevi naravno, tu mi nekako bilo najzgodnije, pa skocim odozgo na njega. Pade on al' izlete koscica. Podize me onako na krkace, uhvatio me oko butina, pa kaze samo ti sedi tu, za slucaj da se ja opet zagrcnem. Gledam ja i ne verujem, mlad a tako jak. Nosi me ko perce, a ruke sto su mu jake...Svidelo se meni da me nosi, al' reko nema smisla treba sutra na te vezbe da ide pa ce da bude umoran. Premorice se (nije lako onome koga ja jasem...mislim zbog tezine
). Te ti ga ja tako ubedim da me pusti da sidjem. Al' on se rastuzio, kaze, vidi svi jedu tresnje, a kako cu ja kad neznam sta cu s kosticama. Ma nista ti ne brini reko' sad cu ja tebe da naucim. Pa lepo uzmem jednu tresnju i polako je iz mojih usta stavim u njegova, pa mu lagano jezikom pokazem kako da istisne kosticu (najbolje se uci u praksi). Al' on trapav. Nikako da ukapira. Trebalo mi je bogami dva sata da ga naucim . Al' zato kad sam zavrsila poducavanje uzimao je po punu saku tresanja
.
. I sidjoh ja. Onada mi bez veze pade na pamet, posle tih njihovih prica, da mi je mozda bezbednije da mi se motaju manijaci oko kuce, nego vojnici, al' sam brzo odagnala te nerodoljubive misli.bundeva:Cekali Don i ja oko one trpeze,da se Lijo vrati,a Lije ni od korova..kako vreme prolazilo,meni pocelo nesto gadno da zavija u stomaku…ceprkam ja po onoj travi i tek cu jednom”e,znas done kakve moja mama sarme sprema?”,a don ce nekako zamisljeno”kakve, buki?” .. “uuuuu,prste da polizes”…zacutasmo obojica…prodje neko vreme,kad opet ja:”e,done,a te sarme…ona toga mnoogoo spremi…onako jednu veliku serpu…ma kakvu serpu…ebem li ga ako nije k’o ves lonac..ma i vece…evo ovoliki je taj lonac”I skocish da mu pokazem”evo,ovoliko visok.. i sirok ,evo, ovoliko”…rasirih ruke opisujuci zamisljeni krug,merkajuci pogledom levo,desno,jesam li ja to dobro odmerio..”e,bas ovoliki…tu bi se ‘ladno mogla cetiri kineza okupati…mozda i pet manjih..” i tu me,opet,uhvati nekakva seta i ja sedoh…samo mi jezik ostao ovakoDon samo progundja nesto.Nije proslo 15 minuta,a meni vrag ne da mira:”E,Done,a te sarme…a one nisu toliko lepe prvi dan kad ih jedes…tek drugi dan,kad ih podgrejes…”.Tu don skoci”bundeva,prekini!!”
.Ucutah ja,sta cu…al’ ne zadugo:” A tek treci dan…"..”Bundeva ucuti,zakucacu te ovom konzervom u glavu!!!
Aj’ dizi se,idemo da trazimo Liju!”..Uhvatih ja Dona za ruku da se ne izgubim i krenusmo da trazimo Liju..Ma nismo prosli ni 10 metara,naidjosmo na dve devojke…Don,onako telekomunikativan,odmah stupi u kontakt s njima:”Du ju spik inglis?”Zgledaju se one nesto belo…”parle vu france?…ma jok…”sprehen zi dojc?”…kad ce ti jedna:”daj,momci, ne gnjavite…recite sta vam treba” . “A vi ste nase..kako si znala da smo jugovici”,pitamo mi…”ma vidim po sorcevima”…ebi ga,a do tog trenutka smo bili ponosni na te sorceve.. meni mama sasila sorc od “faks helizima”,a donu od “crnog bika”....”aaa,to…a jeste videle mozda nekog momka sa konzervom u ruci…i vrti glavom tamo-vamo kad hoda..”.."Kao da nesto lovi?”…”Da,taj!!”,povikasmo u glas..”Nismo…ali krenite tamo ka skarabama…na drugu stranu nije mogao.” Zavalismo im mi pristojno i krenusmo dalje…zavijanje u stomaku sve jace…pricao bih nesto o sarmi ali ne smem…kad najednom… :shock: protrljah bolje oci… :shock: da ja to ne haluciniram od gladi?...pogledah dona,on mrtav ladan….ma mora da mi se onda ucinilo…opet tamo… :shock: .stipnuh se malo..ma jeste..”Done,viidiiiiii”,pokazah mu prstom i razvukoh kez
...”Don me klepi po ruci i podviknu na mene”Cuti idiote
….jesi video tamo tablu ‘Nudisticki kamp Polari’.?” ..”Done,ja bih da ostanemo ovde”..”ne moze,buki…drugi put”I povuce me jace za ruku…vuce me don,a meni glava sama tamo leti…na izlazu iz kampa zacusmo povike iz jednog satora:”Tito,partija,omladina,akcija!…tito,partija,omladina,akcija!”..ma to je lijo,nema sumnje…"uh,mora da su ga svabe zarobile i sad ga muce,a on prkosno peva u najboljem komunistickom maniru",pomislih ja...pa potrcasmo k'o sumanuti i uletesmo u sator…kad imamo sta da vidimo:lijo deksa li,deksa…toliko se zaneo da nas nije ni opazio...issunjasmo se mi da ne smetamo i stadosmo nedaleko od satora...a unutra se lijo sve vise zahuktavao:”tito, partija,omladina,akcija...” Gledam zabezeknuto u dona i pitam ga:done,zar ne bi trebalo da vice’dule savic,dule savic..’... :? ”ne znam, nije ni meni jasno :? ”zbunjeno ce don...
I evo,meni je tek sad,posle toliko godina,jasno zasto..E,lijo,lijo,pa kako si to mogao da drzis sve ove godine u sebi,a da nam se nikada ne izjadas?I sad mi je jasno zasto nismo mogli da spavamo tih noci od tvojih borbenih i “druze tito,mi ti se kunemo”, koje si u snu pevao...eh,lijo,lijo...ma sve ti je oprosteno...i taj partijski greh,i sto smo te cekali gladni,i ono sto sam se potresao kad sam video gole tete,i narocito ono sto si nas zive isprepadao onim hvatanjem ritma u satoru...da,i one neprospavane noci..

pa ja za svaki slucaj pevao da se vidi da i u tim trenucima mislim na Titu dok okupatoru uterivam qitu 

O,da! Bio je to vrlo zanimljiv dan…Ishli oni sa mnom da nadjem momka!
ops:
Elem,upristojih se malo i bacih onu pushku sa ledja,jer mi je Lija pojasnio pojam “lova”…Mislim,zamislite mene kao onu kokoshku shto ide da nadje muza (Sofronija)…
Dodushe,njoj se isplatilo…
meni sigurno ne bi…
Ljudi moji,niko ni da se okrene za mnom…Ma,ni da me pogleda…
Ja se ubedachila…
Stegla Liju za ruku i pochela chuveni repertoar
– “Nikad necu naci momka,ostacu sama,usedelica sa punim stanom machaka i saksija sa plastichnim cvecem..”…itd. Znate na shta mislim…
Lija inache malo pricha…vishe se zagonetno smeshka i neshto ochijuka sa Bukijem…Dodushe,nije bilo svrhe da me teshi jer je istina bila surova…ali je ipak bila istina…Nikome nisam bila zanimljiva…
Dalje nisam chula..
Odluchih da odustanem,sa konstatacijom da nisam ni za shta i da bi mi bilo najpametnije da pochnem da trazim sebi devojku,mozda mi se posreci…
Potochic oko nas…Lija,shta ce, udje u neku trafiku da mi kupi maramice,dva tri pakovanja i jedan NEXT,onaj shto ima slamchicu sa 4 rupe…
Dakle,jedan od tih mangupa mi se ljubazno predstavio (dodushe,nije mi pruzio ruku,jer sam bila vezana..) i josh ljubaznije mi saopshtio da me prati josh od “Sendvaje” sa namerom da me otme i ozeni!!! :shock: :shock: :shock: Ljudi moji,DA ME OZENI! :shock: Auuuuuuu…
“Izvini…”-pochela sam ljubazno-“..a odakle si ti?” Rachunam,mora biti stranac,majku mu,pa ovi nashi nisu takvi divljaci… :? ‘Ocu reci,ne primenjuju monopol fizichke prinude,jel? “Ma,jedna mrak riba me proshvercovala u kolima… Znash,ona uvozi kola iz inostranstva u vashu zemlju (chuj! ZEMLJU!!),a ja se sakrio u gepek i dosh’o ovde da nadjem si zenu…” Ih,bre,shto si ti neki romantichan chovek…
Ne znam zashto,odmah mi Jovana pade na pamet…
Ma,mamicu joj njenu,ako mi je ona ovo zakuvala,letece perje na sve strane…
I ni manje ni vishe,poche da me skida…
ops: A chetiri mule od njegovih ..sauchesnika sede u publici i gledaju (ne)mio prizor…Auuuuu,shta cu sad,jadna mi majka?! Pocheh da mu se umiljavam: te “Nemoj tako,ja sam josh NEVINA “
…te “Budi nezan..” 8) …te “Ajmo na krevet..”…sve u cilju da me odveze…Ma,ni da chuje…Za tili chas nadjoh se u donjem veshu…I pomirih se sa sudbinom da cu biti…ma…to,da….
ops: :wink: Dok ne chuh neko gruvanje…proleteshe ulazna vrata pored mene,Bundeva u jednoj ruci drzi kolac,u drugoj sarmice u lepinji,a Lija pushku..Ovi ni da trepnu…
Joj,shta ce sad biti?!…Gledam,ne dishem…E,kad je Bundeva pojeo sarmice,dogodila se neverovatna promena…Skinuo je pantalone i zagrmio:”Brojim do 5,4,3,2…”. Do tada nisam znala shta je brzina svetlosti…sada znam…Mangupi su pobegli glavom bez obzira na mene…
Dragi moji spasioci…Da nije bilo njih,sad bih bila…udata! Ostadoh im duzna,ali vraticu im drugi put….Obecavam!
Kad iz one grupe istrca Stari Lijo:”Sta ti je Buki,smiri se covece..Pa sta ce ljudi misliti o nama?”.Obradovah se ja silno kad videh da je tu Lijo i u momentu zaboravih zasto sam i poceo da vicem.Zagrlih ga,ko da sam Boga video,dobro je da nisam sam medju ovim strancima:”Pa otkud ti,nesreco?”.”Eto,buki,unajmili me kao vodica”.”A bre,Lijo,pa ti ne znas Engleski”.”Ma,nema veze buki,ne znaju ni oni srpski”.I seretski(ovaj,sheretski) mi namignu.”Pa dobro”,pomislih ja,”mozda i ne zna engleski,ali poznaje ovaj teren ko svoj dzep..Ih,koliko je puta tu Lijo lovio..”.”E,Lijo,a sta cu ja da glumim u filmu?”,setih se nekako da ga upitam.”U,buki,tebi su dodelili znacajnu ulogu...Znas,Peta je mlada glumica koja mnogo obecava..Snima se akcioni film,uslovi nisu bas sjajni,a ona je nezna,osetljiva...”,poce lijo da petlja.”A,bre,ne kruzi mi tu kao kisa oko Kragujevca!Sta cu ja da glumim?”,izgubih strpljenje.”Ma ti ces buki da glumis kladu na kojoj ce Peta sedeti u nekim scenama...Znas,da joj ne ozebe guza...”.Tu meni puce film:”E,ebem je bas u guzu..ja da glumim kladu,necu!”
,i krenuh niz ono brdo kroz neko trnje,obnevideo od besa.Strca Lijo za mnom i nekako me smiri.A i sta cu,posla preko ‘studentske’ i nema bas tako cesto,a u pekari nece da me placaju.Nisu blesavi,kad malo,malo,odem tamo i zamesim leba da su posle mirni bar nedelju dana.I to za dz..ebi ga,kad me ona nervoza cesto safata..Uh,oduzio ja ovu pricu...Cek,sad cu malo da ubrzam da ne ispucate te sate bezveze..
)..A da vidis Petine srece kad sam je naucio onu pesmicu od cika Jove Zmaja:
....toliko mu se to dopalo,a pojma nije imao sta to,ustvari,znaci..
Buki,legenda si....
8) :wink: