Nesi
Domaćin
- Poruka
- 3.767
Jesi, jesi...nemoj sad da se stidis
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peta W.:![]()
![]()
![]()
Buki,legenda si....
![]()
![]()
![]()
Buki je moj drug!8) :wink:
8) :wink:Peta W.:Vidish da smo na kraju dobro proshle - NEUDATE!!8) :wink:
Peta W.:E sledeci put kad budemo ishle da lovimo momke,idemo nas dve....i naraFski,njih dvojica...Al' cesh ti da preprichavash.... :wink:

Stari Lisac:Krenem ti ja tako jednog dana da kupim leba , mleka , senfa i kobasica .Udjem u mesaru kad devojka iza pulta stoji gola i cese uvo.Nisam se zbunio , ja ti odmah tu odreagujem i u tren oka skocim iza pulta.
U medjuvremenu dok sam preskako pult uz pomoc telekineze sam zakljucao sva vrata i spustio venecijanere na prozorima(usput sam ih malo prebrisao ).Elem nadjem ti se ja tamo iza pulta kad ima sta i da vidim , ma lepota jedna , grudi ko rukometne lopte , noge lepe izbrijane , ma nigde dlaka .Kazem ja sebi kako sam imao srece kad sam naleteo na takvo parce mesa.Iznenada mi ona tada otkopca slic i moja altaka pade na zemlju ( znate uvek mi se tako otkotrlja jer je mnogoooo velika) ima negde tu 30-35 cm...i kad je ona to videla odma je zapakovala pola od nje u sebe , eh nikad nece ceo da se spakuje.Eh sa mojim iskustvom od 687 ipo zena (to ipo je za jednu koja nije mogla zbog glavudze da ga konzumira) odmah ti ja nju obalim i ona dozivi 24 orgazma dok si rekao pleskavica.Ja bre ostao i dalje cvrst pa sam dok sam izlazio na ulicu pomogao staroj bakici koja se zaglavila sa malim ficcom , sistemom poluge naravno, da se odglavi.
Mnogo me hvalila posle svojim koleginicama pa sam postao glavna faca .Ja sam bre jedini koji kad dodje u mesaru , dobije i ribe pored belog mesa.
Ali nije tu kraj....sad ne mogu da nastavim zato sto mi se ispred vrata stvorio red nekih zenskih koje cekaju da dozive nedozivljeno , jer mnogo sam lep , mlad i bludan majkin jedini sin .
Nastavak lovackih prica sledi ovih dana samo da se setim o cemu da vam pricam , jer moj zivot ti je ko bajka .... em imam em dobijam ,em lekovi mi dzaba ovde na forumu sam video da ima monogo meni slicnih pa ih ovim putem pozdravljam sa pesmom : U mojega Rajka golema sviraljka
Napomena : izmene se odnose na naslov koji se redovno menja iz dana u dan ali zato ja nikad
znate ono o konju i o zamenama Eto i meni cest kazu da sam konj , pa reko da se ne menjam kad vec vredno radim svaki dan
bundeva:I taaako..(sto bi rekli lovci)..bio je to nas drug Peta..e,a znate li vi kao sam ja upoznao Petu?
Bila to zaebana vremena(a kod nas su uvek zaebana),a ja student.Matorci nisu imali kintu da mi daju pa sam se snalazio kako sam znao i umeo.Radio sam,uglavnom,teske fizicke poslove preko ‘studentske’..Utovar,istovar cementa,kopanje kanala,prenosenje gajbi(tu se nisam bas proslavio kao npr.neki Marko,ne znate ga vi)...pa onaj posao u pekari:danju idem na predavanja,a nocu u pekari svu noc mesim(vidi u profilu:sl.1.1)...I tako,dodje jednom neka filmska ekipa u ‘studentsku’,hoce da snimaju neke scene na Pertrovaradinu-potreban im je statista.Pocese da merkaju nas studente,sto smo cekali da utrci neki posao, i kako ugledase mene,povikase:”Det iz it!”.Uuu,srecan ja,doslo mi da ih izljubim sve tamo...Covece,nije sala,kad zaigram u filmu,oni u mom selu ima da se pojedu od muke ko beli lebac..A vidim da ti ljudi znaju posao,ta odmah su provalili da sam faca 8) ..Razdzilitao se ja kao zdrebe,ufatila me neka euforija,pa poceo da vicem na onu ekipu:”Lets go,lets go!!”...sve se bojim predomislice se..Kad
oni:”Vejt,vejt..tumoro!”..Sta “tumoro”,sunce vam zarko,ko ce to docekati..Teska srca odoh u dom i pokusah da se malo smirim.Al’ oces ...Ne ide pa ga je...beeeeeeep! Vrsljam po onom domu tamo-vamo,ko lud qu...al’ ne vredi..I sta cu, zapucam u onu pekaru da smirim zivce.To sam cesto znao da uradim kad ne znam sta cu sa sobom..Onda ufatim i mesim leba i mesim,sa onu moju Jagodinku, i to mi nekako sredi misli..Cini mi se da smo tu noc zamesili leba za citavu Etiopiju,toliko sam se ja unervozio...
Cim je pocelo da svice,istrcah ko bez duse,na Petrovaradin..I nikad mi nece biti jasno kako su ti Ameri uspeli,a mi Srbi jos uvek duvamo u sviraljku..Dodjose oni tek u podne..Kako sam ih spazio u daljini poceh da galamim na njih:”A,bre,jeste normalni!Vidite koliko je sati!Orgijate citavu noc,pa izbauljate,tako krmeljivi,u podne! Ne bi vi kod mene radili ni tri dana,sve bih ja vas usranom motkom!”Kad iz one grupe istrca Stari Lijo:”Sta ti je Buki,smiri se covece..Pa sta ce ljudi misliti o nama?”.Obradovah se ja silno kad videh da je tu Lijo i u momentu zaboravih zasto sam i poceo da vicem.Zagrlih ga,ko da sam Boga video,dobro je da nisam sam medju ovim strancima:”Pa otkud ti,nesreco?”.”Eto,buki,unajmili me kao vodica”.”A bre,Lijo,pa ti ne znas Engleski”.”Ma,nema veze buki,ne znaju ni oni srpski”.I seretski(ovaj,sheretski) mi namignu.”Pa dobro”,pomislih ja,”mozda i ne zna engleski,ali poznaje ovaj teren ko svoj dzep..Ih,koliko je puta tu Lijo lovio..”.”E,Lijo,a sta cu ja da glumim u filmu?”,setih se nekako da ga upitam.”U,buki,tebi su dodelili znacajnu ulogu...Znas,Peta je mlada glumica koja mnogo obecava..Snima se akcioni film,uslovi nisu bas sjajni,a ona je nezna,osetljiva...”,poce lijo da petlja.”A,bre,ne kruzi mi tu kao kisa oko Kragujevca!Sta cu ja da glumim?”,izgubih strpljenje.”Ma ti ces buki da glumis kladu na kojoj ce Peta sedeti u nekim scenama...Znas,da joj ne ozebe guza...”.Tu meni puce film:”E,ebem je bas u guzu..ja da glumim kladu,necu!”
,i krenuh niz ono brdo kroz neko trnje,obnevideo od besa.Strca Lijo za mnom i nekako me smiri.A i sta cu,posla preko ‘studentske’ i nema bas tako cesto,a u pekari nece da me placaju.Nisu blesavi,kad malo,malo,odem tamo i zamesim leba da su posle mirni bar nedelju dana.I to za dz..ebi ga,kad me ona nervoza cesto safata..Uh,oduzio ja ovu pricu...Cek,sad cu malo da ubrzam da ne ispucate te sate bezveze..
Pade prva klapa i krenu snimanje...ja sedim ljut,okrenut ekipi ledjima. :x ...i posle nekog vremena,cujem Liju kako me zove:”Hajde buki...lezi ovde i ne mrdaj”.Gledam Petu neprijateljski i nevoljno se spustih na travu..I Peta mene gleda ispod oka,neprijateljski ,takodje..Nije joj se dopao onaj moj ispad.Pridje polako i......i tu me kupi za sva vremena...i ja nju...mislim da to zovu ‘hemija’..Odmah se videlo da je Peta nesto posebno..Ta,ona nije sela na mene kako bi sela svaka filmskih diva...ne,ona nije sela onako sa strane,prekrstila noge i uobrazeno podigla bradu..ne,ne...Ona je mene uzjahala,onako spontano i sarmantno(ovaj,sharmantno)kao kakvo dete..Doslo mi da je poljubim od neke dragosti,al’ ne smem da mrdnem...samo joj se jedva primetno osmehnuh...nasmesi se i ona,onako nestasno,detinje..I,tako,preziveh nekako tu scenu a da se nisam mrdnuo...meskolji se Peta,unela se u ulogu,ali ne-ja ko mali Radojica:klada-klada.. 8)
E,posle se Peti mnogo svidelo da sedi na meni.Kad dodje pauza,svi se zavale na lezaljke,a Peta uzjase na mene..a meni vise nije smetalo..Takav sam ja:tesko me je osvojiti,al’ kad me neko osvoji,moze da me jase koliko hoce-meni nista ne smeta..(Stefane,ovo vazi samo za zenski rod)..A da vidis Petine srece kad sam je naucio onu pesmicu od cika Jove Zmaja:
Djiha,djiha,cetiri noge,sve cetiri krute,
djiha,djiha, mi idemo na daleke pute...
Sa kakvim je zarom ona to pevala...Srpski joj je bio los,al’ zato je djihala perfektno..Kad smo se bas skroz zblizili i kad je srpski govorila vec poprilicno dobro,zaigrali se mi, i ja joj kazem:”Polako,bre sela si mi na ki....beeeeep!”.A ona ce,djavolak jedan:” Ni ki...beeep,ni kita,gvana”(Sto je znacilo”nije kita,nije kita,to ti je grana”-prim.prev.).Cuo to reziser,koji jos uvek nije imao pravi naslov filma,vec je imao samo radni(neko glupo ime bilo,vise se ne secam) i povika ko da ga deru:”NIKITA,NIKITA!!!!”
....toliko mu se to dopalo,a pojma nije imao sta to,ustvari,znaci..
Eto,tako sam ja upoznao mog druga Petu...Da,onaj film se mnogo oduzio,jer bi Petu jedva namolili da prekine pauzu i “djiha,djiha,cetiri noge..” i da se koncentrise na snimanje..Peta danas perfektno govori srpski,zivi u N.Sadu,nedaleko od Petrovaradina i , kao sto vidite rado ide sa nama u lov. :wink:

Kao sto vam je Buki ispricao posle tog Bukijevog debia dobili smo mnogo ponuda .Ja sam u pocetku bio njegov menadzer , ali kasnije se ukazala prilika da osnujemo svoju filmsku kucu "21 century Old Fox " A niste znali da je to moja filmska kuca
Eto sad znate .Elem da se vratim na pocetak price i da se izvinim sto me nije bilo ali biznis je biznis.
i drugi.E sad zenske ne bi spominjao jer kao sto znate ja se o tome ne hvalim a i ne pisem nista na tu temu , jer kad radim , radim , kad pisem auuuuu ... :? sad sam se setio , pa jesam pisao malo , ali sta je to samo nekih tricavih 576 prica , nije to nista narafski.
)

Gledam ja Bukija , gledam kufaricu , i odmah zaboravih na njega kad sam video kakva je bre to ribetina bila .Oblo gore , oblo dole , obrazi malo bledi(a to je jer ne jede zdrav srpsku 'ranu) , ali sve ostalo na mestu .Bela haljinica , ispod vire halteri ...Jaooo , pomislih bice belaja , em ce mi Buki ostane gladan jer sarme koje smo poneli iz Juge pojeo za dva dan , em se meni kufarica pocela pricinjavati kao lepa mala slatka patkica.Patkica ...mmm...pridjem ja i zapitam je isto kao Buki samo ja nisam pricao engleski tako dobro , pa ja na tecnom americkom upitah :

a znate ono da je sve to povezano sa zelucem (cista anatomija)
Super,kao i uvek!
:wink: a sta ce ti mleko uz kobasice, bolje da si pivo kupio, hehe...Stari Lisac:Krenem ti ja tako jednog dana da kupim leba , mleka , senfa i kobasica .
Peta W.:![]()
![]()
![]()
![]()
Super,kao i uvek!
![]()
![]()
![]()
:wink:
Mnogo se vas dvojica mastite u poslednje vreme...:wink:
ONA NAMA NE FERUJE :shock:
i idemo daljeeee 
8) :wink:Peta W.:Ma jock,bre Lijo...Hocu da kazem kako sve vishe imate srece sa zenama... 8) :wink: He,he...ali mene ne chudi,I know.....8) :wink:

limunada:Peta W.:Ma jock,bre Lijo...Hocu da kazem kako sve vishe imate srece sa zenama... 8) :wink: He,he...ali mene ne chudi,I know.....8) :wink:
Normalno da imaju,kad je doticni film ukraden i na ,krajnje cudan nacin zavrsio na netu,gdje ga je vidjelo 152632587 gledalaca,od toga 125326583 zene...![]()
bundeva:e,a sta kazete kako lijo parla engleski posle ovog snimanja u holibludu?![]()
Allexandrra:limunada:Peta W.:Ma jock,bre Lijo...Hocu da kazem kako sve vishe imate srece sa zenama... 8) :wink: He,he...ali mene ne chudi,I know.....8) :wink:
Normalno da imaju,kad je doticni film ukraden i na ,krajnje cudan nacin zavrsio na netu,gdje ga je vidjelo 152632587 gledalaca,od toga 125326583 zene...![]()
Nacula sam da je film ukraden, zeljno sam iščekivala da Liju i Bukija vidim pa makar i tako, jer ih nije bilo (doduse, NASA je pomagala Bukiju...) i tako sam postala 125326584-ta obozavateljka glavnih aktera Lovackih prica...(dobro, pored vec pomenutih Pete, Jovane....(da se neki ne uvrede)) Pravi sam FAN, sto bi rekli na americkom...![]()

Stari Lisac:Allexandrra:limunada:Peta W.:Ma jock,bre Lijo...Hocu da kazem kako sve vishe imate srece sa zenama... 8) :wink: He,he...ali mene ne chudi,I know.....8) :wink:
Nacula sam da je film ukraden, zeljno sam iščekivala da Liju i Bukija vidim pa makar i tako, jer ih nije bilo (doduse, NASA je pomagala Bukiju...) i tako sam postala 125326584-ta obozavateljka glavnih aktera Lovackih prica...(dobro, pored vec pomenutih Pete, Jovane....(da se neki ne uvrede)) Pravi sam FAN, sto bi rekli na americkom...![]()
A jeste film je nestao i ja sada vec uveliko stampam majce sa naslovom : SVI SMO MI BUNDEVE![]()
Buki cela nacija je uz tebe, a lopofe cemo da nafatamo i da ih za kaznu nateramo da samelju mesa za 2548 sarmi i da seckaju luka i....ma sve ce ih nateramo ...hmmmm, osim ako lopovi nisu lopovcice , e ondaaaaaaa...menjam plan![]()
![]()