LOTR fan club

tommy gun:
Vi pricate o HP,ovde se prica o LOTR-u,a kao hocete o Hp ima tema i za to.

Ma ima, nije da nema, ali nemoj da se ljutis, nije lose uporedjivati ( itako uporedjivanja idu u prilog LOTR filmova kolko sam uspela da procenim onako na brzaka od kad nisam bila tu).
A vidim i da se broj fanova ili bar diskutanata povecao.
Bas mi je drago.
A kad vam dosadi uporedjivanje sa Harijem mozemo da ubacimo i Narniju i ona postaje aktuelna u poslednje vreme.
Mada je - bar meni, da se odmah ogradim i nikog ne uvredim - Tolkin neuporediv.

Draguljče:
Ma ima, nije da nema, ali nemoj da se ljutis, nije lose uporedjivati ( itako uporedjivanja idu u prilog LOTR filmova kolko sam uspela da procenim onako na brzaka od kad nisam bila tu).
A vidim i da se broj fanova ili bar diskutanata povecao.
Bas mi je drago.
A kad vam dosadi uporedjivanje sa Harijem mozemo da ubacimo i Narniju i ona postaje aktuelna u poslednje vreme.
Mada je - bar meni, da se odmah ogradim i nikog ne uvredim - Tolkin neuporediv.
HAHAHAGAHGAAH
Gusim se od smeha.kakva narnija kakvi bakraci,LOTR CE VLADATI DOVEKA!

pa recimo ovako....

Da li znate koji je to projekat na kojem ce PJ raditi pre Hobbita....
ni manje ni vise nego ekranizacija LEGENDARNE video igrice HALO!!!!!!!!!!!

nisam mogao da verujem kada sam cuo.... UFFF TO CE BITI DOBRO!

najnoviji Svet Kompjutera! PJ-ova izdavacka kuca wingNut films (dobro znan iz uvoden spice cele Lotr trilogije).... Film se najavljuje a leto 2007 sto je 2 godine pre najave ekranizacije hobbita!!!!

A sto vam se tako malo svidjaju Uruk hai ( mislim da je prosecna ocena - osrednje )?
Meni se licno oni najvise svidjaju.
Balrog nije ispunio moja ocekivanja. Ustvari to me pomalo i nervira, prica se o nekom previse strasnom bicu i ja zaista ne mogu ni da zamislim kako bi to trebalo prikazati, ali mi Balrog u filmu nije dovoljno strasan, efektivan jeste - ali strasan!!!! Gde li to gresim - vi ste ga sasvim solidno ocenili.

Za Balroga on nije pitao da li je dobro uradjen u filmu,ali on je meni bas ql.A uruk hai se meni ne svidjaju jer oni su kao neka kopija orka i navodno su jaci,ali ja nigde ne vidim da su uradili nesto mnogo vise od mordorskih orka.

Rajko:
Za Balroga on nije pitao da li je dobro uradjen u filmu,ali on je meni bas ql.A uruk hai se meni ne svidjaju jer oni su kao neka kopija orka i navodno su jaci,ali ja nigde ne vidim da su uradili nesto mnogo vise od mordorskih orka.

Ja balroge nisam ocenio po filmu...
Dao sam im CISTU peticu jer su oni jedan od najmracnijih stvorova koji su izasli iz Tokinovog pera... (na prvom mestu je Melkor, Morgoth the bauglir,
na drugom je Saruon, a posle idu Balrozi dok posle njih sledi the Wolf of Angband, a tu su i Carcharoth, Nazguli itd....)

The wolf of Angband ili Carcharoth ili the Red Maw je vuk koji je sluzio mracnom gospodaru Morgothu i isti taj vuk je odgrizao Berenu ruku (onaj koji je ukrao Silmaril iz morgotove krune) a u toj ruci se nalazio i sam Silmaril.... Silmaril kao olicenje dobrote i svetlosti je bukvalno izgoreo vuka iznutra sto ga je dovelo do ludila i on je izdahnuo od strane huana koji ga je ubio....

Svaka cast, ti zaista ili imas super memoriju ili ti je knjiga uvek pri ruci.
Hajde onda mala pomoc, cini mi se da se u filmu LOTR Elrondovi sinovi Eladan i Elrohil bas nesto i ne spominju? A nema ni treceg carobnjaka Radagasta mada se on u knjizi spominje nesto malo.

PA dobro nije P.J pravio sve po knjizi.Da je svaku recenicu stavio u film,film bi trajao tri dana.Evo primera,bitka sa piratima,to je izostavio,ali je to u Nezavrsene price.A izmislio je u prvom delu Lurtza vodju Uruk-Hai-a,kolko se secam njega nije bilo u knjizi.

Pa film je ustvari PJ-evo vidjenje knjige... i on ima punu slobodu da izmeni sta god mu je drago.... Sto se tice price za Carcharotha Silmaril sam procitao toliko puta da znam mnooogo detalja.... Sto se tice Radagasta... on u LOTR-u i nije imao neku bitnu ulogu da bi bio toliko znacajan.... Da je ubacio i radagasta u pricu gde je onda Tom Bombadil? Ciscenje Okruga?

Back